יש לכם מה לשפר ברשות השידור? תשלחו מייל ליו"ר
ד"ר אמיר גילת, יו"ר רשות השידור, קורא לציבור הרחב לשלוח לו מיילים עם רעיונות, השקפות והצעות לשידורי רשות השידור בטלוויזיה, ברדיו ובאינטרנט.
את החומר ניתן להעביר לדוא"ל [email protected] עד שבוע הבא, יום שני ה30.5, אז יתכנסו ויבדקו את ההצעות.
לקריאת הפנייה באתר רשות השידור
יש לכם תלונות על חוסר בתכני HD? יש לכם תלונות על כך שהערוץ הרגיל משדר תכני 16:9 בתמונה של 4:3 בלי שוליים? יש לכם הצעות לסדרות מעניינות? במקום לרשום הכל כאן, אתם מוזמנים לשלוח מייל ישירות ליו"ר.
את החומר ניתן להעביר לדוא"ל [email protected] עד שבוע הבא, יום שני ה30.5, אז יתכנסו ויבדקו את ההצעות.
לקריאת הפנייה באתר רשות השידור
יש לכם תלונות על חוסר בתכני HD? יש לכם תלונות על כך שהערוץ הרגיל משדר תכני 16:9 בתמונה של 4:3 בלי שוליים? יש לכם הצעות לסדרות מעניינות? במקום לרשום הכל כאן, אתם מוזמנים לשלוח מייל ישירות ליו"ר.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
עדיף שלא תציע את זה כי אני בטוח שרובם על פנסיה תקציבית ואם הם יפוטרו זה יעלה לנו ציבור האזרחים הרבה יותר ממה שנחסוך בסגירת הרשות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הבעיה של רשות השידור היא שאנשים שונאים את הגוף הזה כי אין תמורה לאגרה ואין מה לראות בערוץ 1.theAman כתב:אפשר להציע לסגור את העניין, לפטר את כולם ולהתחיל מהתחלה?...
אין מה לראות בערוץ 1 כי הרשות משקיעה 3% מתקציבה בהפקות מקור כשהיא מחוייבת על פי חוק ל36% כש10% (מתוך ה100 ולא ה36) הם לסוגה עילית, דרמה ודוקומנטרי.
למה הם השקיעו בשנים האחרונות פחות מ10% ממה שהם היו צריכים? אין לי מושג. על מה הם שפכו את הכסף? גם אין מושג. אבל אני בטוח ב100% שברגע שישחררו סכומי כסף גדולים כמו הערוצים המסחריים, כמו שהם צריכים על פי חוק, בטוח יהיה שם משהו לראות.
אני בכלל חושב שצריך ללכת לבג"ץ עם העניין הזה שהם השקיעו רק 3% בשידור הציבורי במקום 36%. ממש פשע.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
כן, כולנו ראינו את דו"ח המבקר בנושא...d1f2 כתב:הבעיה של רשות השידור היא שאנשים שונאים את הגוף הזה כי אין תמורה לאגרה ואין מה לראות בערוץ 1.theAman כתב:אפשר להציע לסגור את העניין, לפטר את כולם ולהתחיל מהתחלה?...
אין מה לראות בערוץ 1 כי הרשות משקיעה 3% מתקציבה בהפקות מקור כשהיא מחוייבת על פי חוק ל36% כש10% (מתוך ה100 ולא ה36) הם לסוגה עילית, דרמה ודוקומנטרי.
למה הם השקיעו בשנים האחרונות פחות מ10% ממה שהם היו צריכים? אין לי מושג. על מה הם שפכו את הכסף? גם אין מושג. אבל אני בטוח ב100% שברגע שישחררו סכומי כסף גדולים כמו הערוצים המסחריים, כמו שהם צריכים על פי חוק, בטוח יהיה שם משהו לראות.
אני בכלל חושב שצריך ללכת לבג"ץ עם העניין הזה שהם השקיעו רק 3% בשידור הציבורי במקום 36%. ממש פשע....
למה אין לך מושג על מה שפכו את הכסף, זה דווקא מאד ברור.
הדבר הטוב היחיד שהם עשו הוא שידור המונדיאל ודחיפה של ה-HD, וגם זה לא שווה את המליארדים שהלכו לאיבוד.
תודה, אני אשלח השבוע.
אני ואשתי צופים הרבה בערוץ 1 (כן, כשמדברים על 4% רייטינג בכל זאת יש אנשים מאחרי המספר הזה).
עיקר הטענות שלי:
- חוסר מחוייבות ללוח שידורים: למשל מתחילים לשדר CSI Vegas אחרי 6 חדשי הפסקה בלי להודיע מראש. אחרי מספר שבועות, מפסיקים מבלי להסביר למה ועוברים ל CSI Miami (בטח מישהו אומר שם: כל ה CSI אותו דבר)
אין שום אפשרות לדעת מתי מתחילה ומסתיימת איזושהי עונה בסדרות.
פתאום מפסיקים לשדר תכניות לילדים בצהריים בלי הסבר והתראה.
השידורים בבוקר לילדים נעשים בסטיה גדולה בין יום ליום, לפעמים חצי שעה הבדל. כשמדובר בשעת התארגנות לגן+בי"ס זה מבלבל את הילדים ומקשה על ההורים.
...אלה היו רק דוגמאות.
אין שידורי HD דרך לוויין: פוגע בעשרות אלפי צופים שאני ביניהם.
לגבי התוכן: יש לי הרבה הערות אבל אשאיר את זה לאחרים.
לגבי האגרה: אין טעם להעלות את הנושא בפני היו"ר. זו החלטה ברמה של ממשלה.
אני ואשתי צופים הרבה בערוץ 1 (כן, כשמדברים על 4% רייטינג בכל זאת יש אנשים מאחרי המספר הזה).
עיקר הטענות שלי:
- חוסר מחוייבות ללוח שידורים: למשל מתחילים לשדר CSI Vegas אחרי 6 חדשי הפסקה בלי להודיע מראש. אחרי מספר שבועות, מפסיקים מבלי להסביר למה ועוברים ל CSI Miami (בטח מישהו אומר שם: כל ה CSI אותו דבר)
אין שום אפשרות לדעת מתי מתחילה ומסתיימת איזושהי עונה בסדרות.
פתאום מפסיקים לשדר תכניות לילדים בצהריים בלי הסבר והתראה.
השידורים בבוקר לילדים נעשים בסטיה גדולה בין יום ליום, לפעמים חצי שעה הבדל. כשמדובר בשעת התארגנות לגן+בי"ס זה מבלבל את הילדים ומקשה על ההורים.
...אלה היו רק דוגמאות.
אין שידורי HD דרך לוויין: פוגע בעשרות אלפי צופים שאני ביניהם.
לגבי התוכן: יש לי הרבה הערות אבל אשאיר את זה לאחרים.
לגבי האגרה: אין טעם להעלות את הנושא בפני היו"ר. זו החלטה ברמה של ממשלה.