מבקש חוות דעת על רסיבר PylePro PT560AU או עזרה בבחירת רסיבר אחר.
שלום לכולם ובוקר טוב.
אם אפשר בבקשה מי שמכיר חוות דעת על רסיבר PylePro PT560AU
http://www.pyleaudio.com/sku/PT560AU/30 ... -Receiver-
הנתונים שלו אמיתיים? או שהוא overated
נתקלתי בו באתר http://www.nextag.com
בעקרון אני מחפש רסיבר שייתן לי לפחות 100rms ליציאה ב8-6אום
וחשוב שיהיה לו כניסת usb!
אני צריך סך הכל 2 יציאות לזוג רמקולים [לא מחפש HD ופיצ'רים כאלה ואחרים]
בחיפוש באתרים ישראלים לא מצאתי שום דבר
לכן עברתי לחיפושים בחו"ל
הכסף משחק פה תפקיד חשוב - עד 120$ חריגה מקסימום ל150$
תודה מראש לכולם.
אם אפשר בבקשה מי שמכיר חוות דעת על רסיבר PylePro PT560AU
http://www.pyleaudio.com/sku/PT560AU/30 ... -Receiver-
הנתונים שלו אמיתיים? או שהוא overated
נתקלתי בו באתר http://www.nextag.com
בעקרון אני מחפש רסיבר שייתן לי לפחות 100rms ליציאה ב8-6אום
וחשוב שיהיה לו כניסת usb!
אני צריך סך הכל 2 יציאות לזוג רמקולים [לא מחפש HD ופיצ'רים כאלה ואחרים]
בחיפוש באתרים ישראלים לא מצאתי שום דבר
לכן עברתי לחיפושים בחו"ל
הכסף משחק פה תפקיד חשוב - עד 120$ חריגה מקסימום ל150$
תודה מראש לכולם.
אתה רציני ? 100WATT RMS ?
לא כל כך ריאלי ,בטח שלא ב150$ , לגופו של עניין , אני בחיים לא שמעתי על החברה הזו (לא שזה מעיד יותר מדי) , קח בחשבון שאם אתה קונה בחו"ל אתה תצטרך להוסיף משלוח ומכס וזה לא יצא לך בסוף 150$,אולי כדאי שתשקול לחפש בארץ יד שניה.
ולעניין השני . . .אפשר לשאול למה אתה צריך הספק של 100 וואט RMS ? אתה בכלל בטוח שהרמקולים שלך יעמדו בהספק כזה?
לא כל כך ריאלי ,בטח שלא ב150$ , לגופו של עניין , אני בחיים לא שמעתי על החברה הזו (לא שזה מעיד יותר מדי) , קח בחשבון שאם אתה קונה בחו"ל אתה תצטרך להוסיף משלוח ומכס וזה לא יצא לך בסוף 150$,אולי כדאי שתשקול לחפש בארץ יד שניה.
ולעניין השני . . .אפשר לשאול למה אתה צריך הספק של 100 וואט RMS ? אתה בכלל בטוח שהרמקולים שלך יעמדו בהספק כזה?
יש לי זוג רמקולים בנייה עצמית של בן משפחה שהביא לי אותם, הם יכולים לספוג עד 200RMS
לגבי משלוח ומכס ידוע לי עלויות לכן ביקשתי עד הסכום הנ"ל בגלל המע"מ וכו'
נניח ואני יפזול לכיוון יד שניה מה אפשר להשיג בסכום של 600-800 ש"ח? מקס' 1000.
לגבי משלוח ומכס ידוע לי עלויות לכן ביקשתי עד הסכום הנ"ל בגלל המע"מ וכו'
נניח ואני יפזול לכיוון יד שניה מה אפשר להשיג בסכום של 600-800 ש"ח? מקס' 1000.
אתה תוכל למצוא כל מיני דגמים בסיסיים של חברות מיינסטרים כמו ימהה דנון אונקיו וכו'.
לגבי ההספק לא הייתי דואג במקומך , אני לא רואה איך אתה מגיע ליותר מ30 וואט לרמקול וגם זה בהגזמה , מה שכן חשוב לבדוק זה הנצילות שלהם.
וסתם כי מעניין אותי , איך אתה יודע שהם יכולים לעמוד ב200 וואט ממוצע (RMS) ? זה ממש המון . ..
לגבי ההספק לא הייתי דואג במקומך , אני לא רואה איך אתה מגיע ליותר מ30 וואט לרמקול וגם זה בהגזמה , מה שכן חשוב לבדוק זה הנצילות שלהם.
וסתם כי מעניין אותי , איך אתה יודע שהם יכולים לעמוד ב200 וואט ממוצע (RMS) ? זה ממש המון . ..
תודה על התגובה אוריאל,
למה אתה לא רואה איך אני מגיע ל30 וואט פר יציאה?
יש לי מערכת של סוני שמוציאה 50 וואט ומחזיקה את הזוג הנ"ל די טוב הייתי אומר.
לגבי איך אני יודע שהם 200rms זה מה שדוד שלי אמר לי מכיוון שהוא בנה את הרמקולים בעצמו (3 אלמנטים קרוס ותיבה)
[אגב הנצילות 88-89 כך נאמר לי]
הוא הגביר אותם עם רסיבר של yamaha ונתן באיזור ה130 לערוץ ב 8 אום, את הרסיבר השאיר אצלו את הרמקולים נתן לי.
אני לא זקוק ליותר מ2 יציאות ואם המערכת שלי הייתה נותנת לי 100וואט לערוץ הייתי משתמש בה קבוע,
נניח ואני מגדיל את הסכום לאזור ה1000 ש"ח שזה הגג ומוותר על USB, אפשרי למצוא משהו מעניין יותר?
איך הSherwood RX-4109? ראיתי אותו בחו"ל ב85$ והנתונים שלו מעניינים, 105RMS לערוץ, או שהם אופטימיים מדי?
תודה רבה על העזרה וערב טוב.
למה אתה לא רואה איך אני מגיע ל30 וואט פר יציאה?
יש לי מערכת של סוני שמוציאה 50 וואט ומחזיקה את הזוג הנ"ל די טוב הייתי אומר.
לגבי איך אני יודע שהם 200rms זה מה שדוד שלי אמר לי מכיוון שהוא בנה את הרמקולים בעצמו (3 אלמנטים קרוס ותיבה)
[אגב הנצילות 88-89 כך נאמר לי]
הוא הגביר אותם עם רסיבר של yamaha ונתן באיזור ה130 לערוץ ב 8 אום, את הרסיבר השאיר אצלו את הרמקולים נתן לי.
אני לא זקוק ליותר מ2 יציאות ואם המערכת שלי הייתה נותנת לי 100וואט לערוץ הייתי משתמש בה קבוע,
נניח ואני מגדיל את הסכום לאזור ה1000 ש"ח שזה הגג ומוותר על USB, אפשרי למצוא משהו מעניין יותר?
איך הSherwood RX-4109? ראיתי אותו בחו"ל ב85$ והנתונים שלו מעניינים, 105RMS לערוץ, או שהם אופטימיים מדי?
תודה רבה על העזרה וערב טוב.
קודם כל אל תיתפס להספק , זה לא אומר כלום על הצליל.
דבר שני אולי דוד שלך השתמש ברסיבר עם הספק מקסימלי שך 130 וואט לערוץ ,זה ממש לא אומר שזה ההספק שהגיע לרמקולים.
אותו כנ"ל לגבי המערכת שלך , זה שיש לה הספק של 50 וואט לערוץ ממש לא אומר שזה ההספק שאתה משתמש בו...
שרווד כבר לא מותג מי יודע מה . . .ושוב - אל תיתפס על ההספק הוא לא אומר כמעט כלום , לי היה בבית מגבר של לקסמן 30 וואט לערוץ וממש לא הגעתי
למקסימום שלו , אפילו לא לחצי . ..עם נצילות כזו כמעט כל מגבר יסתדר בסדר.
לגבי חו"ל , בתקציבים כמו שלך לא שווה לדעתי את המאמץ אתה תצטרך לשלם הרבה על משלוח לארץ בגלל המשקל והמימדים של המגבר וזה לא יהיה משתלם.לך על יד שניה ותחפש טוב טוב משהו כאן בלוחות ובכל מיני מקומות דומים,תשתדל להשאר על חברות מוכרות כדי שיהיה לך קל למצוא ביקורות ברשת לפני שאתה קונה , בהצלחה
דבר שני אולי דוד שלך השתמש ברסיבר עם הספק מקסימלי שך 130 וואט לערוץ ,זה ממש לא אומר שזה ההספק שהגיע לרמקולים.
אותו כנ"ל לגבי המערכת שלך , זה שיש לה הספק של 50 וואט לערוץ ממש לא אומר שזה ההספק שאתה משתמש בו...
שרווד כבר לא מותג מי יודע מה . . .ושוב - אל תיתפס על ההספק הוא לא אומר כמעט כלום , לי היה בבית מגבר של לקסמן 30 וואט לערוץ וממש לא הגעתי
למקסימום שלו , אפילו לא לחצי . ..עם נצילות כזו כמעט כל מגבר יסתדר בסדר.
לגבי חו"ל , בתקציבים כמו שלך לא שווה לדעתי את המאמץ אתה תצטרך לשלם הרבה על משלוח לארץ בגלל המשקל והמימדים של המגבר וזה לא יהיה משתלם.לך על יד שניה ותחפש טוב טוב משהו כאן בלוחות ובכל מיני מקומות דומים,תשתדל להשאר על חברות מוכרות כדי שיהיה לך קל למצוא ביקורות ברשת לפני שאתה קונה , בהצלחה