הכרטיס של Sapphire הינו נמוך פרופיל, בעל קירור פסיבי ועם תמיכה מלאה בפורמטי האודיו המתקדמים (DTS-HD ו-Dolby TrueHD) וב-HDMI 1.4a 3D. על פי נתוני הכרטיס יש גם תמיכה מלאה ב-MVC (מה שככל הנראה חסר ב-E350 ו-HD6210).
יש לציין שהכרטיס לא מיועד לכאלה הרוצים אותו עבור משחקים עתירי עיבוד תלת מימד.
תודה, תגידו, אני כרגע עם כרטיס NVIDIA GT220, יש לי עם הכרטיס הזה הרבה STUTTER בסרטי HD, למרות שה REFRESH RATE אצלי מוגדר כמו שצריך, זו בעיה שגם קיימת בכרטיסים של ATI?
אצלי עם HD5450 אין קרטועים, אבל זה תלוי בהרבה גורמים ולא רק בכרטיס המסך - המסך עצמו, בעיות I/O עם הכונן הקשיח והרשת וכו.
כמו כן, האם אתה בטוח שפענוח חומרה של כרטיס המסך פעיל אצלך?
כן, יש DVXA, זו גם בעיה שראיתי שעולה הרבה בפורומים של NVIDIA, יש בעיה עם תמיכה ב 24HZ בדרייברים החדשים של NVIDIA. הבנתי גם שהתמיכה של ATI בסרטים טובה יותר משל NVIDIA, זה נכון?
כן, אני משתמש באותה גרסה שאין בה בעיות, אבל עדיין אני רואה MICRO STUTTERING כשהמצלמה עושה PANNING לאורך המסך, כמובן שאנשים אחרים לא שמים לב, רק אני, באסה. טוב, אני אחשוב על זה האם כדאי להשקיע כ 250 ש"ח בכרטיס הזה.
תודה על העזרה,
שימו לב לטבלה הזו באתר של tomshardware, ע"פ הטבלה הכרטיס של ATI 5550 עולה כמעט בכל פרמטר על ה 6450, ההבדל המשמעותי הוא שה 5550 לא תומך ב Blu-ray 3D decode acceleration. מה ההבדל בין שני הכרטיסים? מישהו יודע מה אומר כל פרמטר?