ביום שישי החל האונקיו 5008 שלי (שכאמור נרכש בארה"ב) להשמיע רעשים מהרמקול הקדמי - שמאלי.
מעין רעש סטטי, או כמו של תחנת רדיו שלא בדיוק מכוונת.
מאחר ובפוסט יעודי שפתחתי לנושא, לא ידע איש לזהות את מקור הבעיה. ולאחר שוידאתי כי אכן מדובר בתקלה ברסיבר, חיפשתי כל השבת באינטרנט מעבדה מספיק מקצועית כדי שאוכל להפקיד (שלא לומר להפקיר) בידיה את האונקיו שלי.
היום בבוקר, ממש במקרה הגעתי לפוסט שפורסם בפורום לפני כשש שנים ובו אמירה לגבי בחור בשם רובי שמטפל באונקיו והא ממש מומחה. מסתבר שכיום אותו רובי (שגר במודיעין - חשוב להמשך") מנהל את מעבדת השירות של טופ-אודיו.
החלטתי לקחת הימור (שהרי לא ממש קניתי מהיבואן...
הבנאדם פשוט מדהים אין מילה אחרת. ידע עצום, ניסיון כנה ואמיתי לנסות לפתור את הבעיה מבלי להביא את המכשיר למעבדה.
לא די בכך, אמירה ברורה וחד משמעית - אל תדאג גם אם נצטרך ליצור קשר עם ארה"ב שישלחו את החלק (חשד שה DSP הלך וזה לא אותו DSP לפחות במבנה כמו האירופי) נטפל בזה. נפתור לך את הבעיה.
לא זו אף זו - לאחר קבלת הנחיות (כמו לנתק את הממיר מהקיר וכיו') אם לא נפתרה הבעיה, תרים טלפון ובערב בדרך הביתה (גם אני גר במודיעין) אני אעבור דרכך ואאסוף את הרסיבר. אין צורך שתגיע למעבדה.
אתם לא מאמינים 22:00 - רובי על הקו, "נו מה קורה - לבוא לאסוף אותו?"
אז ככה - כל השינויים שניסיתי לעשות לא הואילו - במצב DSP הרמקול המשיך להרעיש. פתאום השמונה בערב ודי במקרה ומבלי ששינתי משהו הוא חדל מלהרעיש לפחות זמנית ולכן אמרתי לרובי שכרגע אין צורך. לצערי הוא כנראה צודק והבעיה תחזור - לפחות אני יודע שאז אהיה בידיים טובות.
אין דברים כאלה - אני המום מהנכונות של הבנאדם לעזור ולסייע - פשוט לא ייאמן!
תודה מכל ה-