עזרה - XBMC - SCRAPER לתוכניות טלויזיה (שהוא לא TVDB) - בגרסה 10.1

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
yossi_g פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום,
לא הצלחתי למצא מידע ברשת כ"כ, אני מאוד מרוצה מהתוכנה, עובדת בסה"כ מצויין. הבעיה שלי איתה היא היכולת שלה לזהות סדרות (עם סרטים אין שום בעיה בשימוש עם הסקרפר של IMDB), אבל בגרסה זו (10.1) אני יכול לבחור כסקרפר לסדרות את TVDB ועוד כמה סקרפרים מוזרים אחרים, לאן נעלם IMDBTV? ואיך אני יכול להתקין אותו (אם בכלל)...?
תודה רבה!
יוסי

OzZzZz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 677
נתן תודות: 63 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #2 

yossi_g כתב:שלום,
לא הצלחתי למצא מידע ברשת כ"כ, אני מאוד מרוצה מהתוכנה, עובדת בסה"כ מצויין. הבעיה שלי איתה היא היכולת שלה לזהות סדרות (עם סרטים אין שום בעיה בשימוש עם הסקרפר של IMDB), אבל בגרסה זו (10.1) אני יכול לבחור כסקרפר לסדרות את TVDB ועוד כמה סקרפרים מוזרים אחרים, לאן נעלם IMDBTV? ואיך אני יכול להתקין אותו (אם בכלל)...?
תודה רבה!
יוסי
...
1. תשתמש ב TVDB תגדיר אותו לחפש בשפה עברית (HE) כלומר כאשר הגדרת סורס תמיין אותו לסדרות ובשפה לעברית.
2. תשמור כל סדרה בתיקייה נפרדת ושם כל פרק בתיקייה נפרדת, את שם התיקיות יש לכתוב בעברית שים לב לזה כלומר אם יש לי סדרה בשם The Event אז אני ארשום את שם התיקייה הכללית של אותה סדרה "האירוע" הספריות של הפרקים תהיינה באנגלית.

sbentin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 358
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #3 

לגבי TVDB, מה שתואר קודם מסובך מדי. כל מה שצריך זה לשמור כל סדרה בספריה משלה. אם רוצים עברית אז צריך ששם הספריה יהיה בעברית, או לחילופין אני ביצעתי תיקון שמאפשר שמירה בעברית או באנגלית.

אצלי אני נוהג גם להפריד ספריות לעונות, אבל זה לא הכרחי.

yossi_g פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

האמת שאצלי הכל מסודר לפי שם סדרה, אח"כ תיקיות לפי עונות (אם יש יותר מאחת), אח"כ כל פרק בתיקייה משלו עם שם הפרק.
כל התיקיות והשמות באנגלית.
רוב הסדרות נמצאו והכל עבד, אבל לדוגמא, האנטומיה של גרי, עונה 3 - הוא מוצא את הסדרה כראוי, אבל טוען שאין פרקים תחתיה כלל!
התיקיה נקראת: Greys Anatomy
פרק לדוגמא שנמצא בתיקיה (יש רק עונה שלישית בפנים): Greys.Anatomy.S03E05.DVDRip.XviD-TOPAZ
אם אני מבקש ממנו לזהות את הפרק - הוא מצליח...אבל לא מוסיף אותו לרשימת הפרקים ב - LIBRARY....!!!
זה קורה כרגע רק בסדרה הזו,ובלי קשר אני פחות אוהב את הסרקפר הזה והמידע בתוכו לעומת IMDB.
אני מבין שאין פתרון ליצור סקרפר ל - IMDBTV? אין לי שמץ של מושג איך להתאים את זה שקיים ב - BOXEE לדוגמא ל - XBMC החדש...
מישהו מוכן לעזור עם זה? האם זה אפשרי?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”