מה יותר טוב, NEC VR5 או NEC T1000?
היי וברוכים הבאים לפורום !!
הNEC VR5 לא מיוצר כבר חצי שנה לכן אני מתפלא שהציעו לך אותו-נראה מוזר
קצת...
הדגם השני הוא מחליפו אולם מומלץ יותר מהנסיון שנצבר כאן בפורום שתבדוק את הפאנסוניק PW-8 ותשווה
בהצלחה
ישראל
הNEC VR5 לא מיוצר כבר חצי שנה לכן אני מתפלא שהציעו לך אותו-נראה מוזר
הדגם השני הוא מחליפו אולם מומלץ יותר מהנסיון שנצבר כאן בפורום שתבדוק את הפאנסוניק PW-8 ותשווה
בהצלחה
ישראל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
גם אני לא בטוח מאחר ולמרות שנק היא יצרנית מסכי פלזמה ( פיוניר רכשו את מפעלי המסכים של נק ) המסך שעליו מבוסס ה T1000 הוא לא מתוצרת המפעלים של פיוניר נק עקב זניחת תחום ה EDTV אלא מבוסס על מסך של סמסונג שמיוצר במפעל אחר.
אכן ה T1000 מסך לא מלהיב כלל ואין ספק שיש יותר טובים ממנו, מספיק לציין את טושיבה פנסוניק ו LG .
ה T1000 הוא אכן טלוויזית פלזמה.
אכן ה T1000 מסך לא מלהיב כלל ואין ספק שיש יותר טובים ממנו, מספיק לציין את טושיבה פנסוניק ו LG .
ה T1000 הוא אכן טלוויזית פלזמה.
למה אתה עושה לנו חידונים?
למה אתה לא מציג את הנתונים מההתחלה?
עכשיו אני אומר לך בוודאו מאחר ואין יותר VR-5 שתיקח את הדגם השני כי יש סבירות גבוהה שתקבל VR-5 שטופלה....תוקנה...או עם פיקסל שרוף...
או שתשדרג וקח את הXR-4
ישראל
למה אתה לא מציג את הנתונים מההתחלה?
עכשיו אני אומר לך בוודאו מאחר ואין יותר VR-5 שתיקח את הדגם השני כי יש סבירות גבוהה שתקבל VR-5 שטופלה....תוקנה...או עם פיקסל שרוף...
או שתשדרג וקח את הXR-4
ישראל
ליניר יש שרות טוב ונציג שלהם גם חבר וצופה באתר בתור חובש בתאג''ד של מחנה הפיקסלים השרופים והתקועים..
אני חוזר השירות שלהם מצוין!!
אני במקומך לוקח את הדגם החדש או מוסיף כסף ולוקח את ההיי דפינישן הXR-4יש עליה סקירה בפורום
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
ישראל
אני חוזר השירות שלהם מצוין!!
אני במקומך לוקח את הדגם החדש או מוסיף כסף ולוקח את ההיי דפינישן הXR-4יש עליה סקירה בפורום
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
ישראל
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים