שליטה באמצעות אייפון על המגברים החדשים של פיוניר
האם מישהו יודע האם השליטה באמצעות האייפון מאפשרת לעבור ולראות את שמות השירים בנמצאים על החסן נייד המחובר ישירות למגבר ולא דרך AIR PLAY .
ממה שאני מצליח להבין ביאמהה זה ניתן.
אני כרגע בהתלבטות בין 3067 ל LX83 (במיוחד שיצא LX85, ואולי התמחור שלו בארץ יהיה יותר הגיוני), ואחד הפרמטרים החשובים בעיני הוא נוחות השליטה, ואם אני רוצה לשמוע מוזיקה שלא אצטרך להדליק את הטלוויזיה
ממה שאני מצליח להבין ביאמהה זה ניתן.
אני כרגע בהתלבטות בין 3067 ל LX83 (במיוחד שיצא LX85, ואולי התמחור שלו בארץ יהיה יותר הגיוני), ואחד הפרמטרים החשובים בעיני הוא נוחות השליטה, ואם אני רוצה לשמוע מוזיקה שלא אצטרך להדליק את הטלוויזיה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
נסה לבדוק ב- Manual, הנתון אמור להיות רשום.
ואגב, אלו רסיברים, לא מגברים.
ואגב, אלו רסיברים, לא מגברים.
למרבה ההפתעה הנתון לא רשום במנואל הרשמי
בדקתי במנואל הרשמי והדבר לא מוזכר. בדקתי גם מול שתי חנויות אבל הם לא הבינו מדוע חשוב לי לא להדליק את הטלויזיה ע"מ לשמוע מוזיקה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ממה שאני קראתי ברפרוף, לא הצלחתי למצוא את היכולת הזאת. מצד שני, מכיוון שקיימת יכולת AirPlay, ניתן לשלוח לרסיבר את המוזיקה דרך האייפון במקום להשתמש ב- DOK.
אני חייב לציין כי אפליקציית ה- iControlAV2 הינה תוסף חיובי שלא קיים ברמה שלו בשום חברת רסיברים אחרים מבחינת גמישות הגדרת תצורת הרסיבר והשליטה בו.
אם היכולת של ניגון ה- DOK עדיין חשובה לך, הכי פשוט שתיגש לאחת החנויות אשר מוכרות את הרסיבר לאחר שהתקנת את האפליקציה ותנסה בעצמך.
אני חייב לציין כי אפליקציית ה- iControlAV2 הינה תוסף חיובי שלא קיים ברמה שלו בשום חברת רסיברים אחרים מבחינת גמישות הגדרת תצורת הרסיבר והשליטה בו.
אם היכולת של ניגון ה- DOK עדיין חשובה לך, הכי פשוט שתיגש לאחת החנויות אשר מוכרות את הרסיבר לאחר שהתקנת את האפליקציה ותנסה בעצמך.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 29/05/2011 13:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
טוב אז אחרי שבדקתי בחנות מסתבר שבפיוניר אין אפשרות לשלוט על DOK. בימאהה לעומת זאת למרות שהאפליקציה נראית פחות נוצצת, אפשרויות השליטה כולל על DOK הרבה יותר טובות ויותר נוחות. כנראה שזו הסיבה האחרונה שתעזור לי בהתלבטות בין LX83 ל 3067.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לפי אתר היצרן, ה- VSX-1021 הינו הרסיבר היחיד שתומך ב- iControlAV2.
מעניין למה האפליקציה עדיין לא נתמכת בכל שאר סדרת הרסיברים. ייתכן וזה יגיע דרך עדכון קושחה בהמשך.
מעניין למה האפליקציה עדיין לא נתמכת בכל שאר סדרת הרסיברים. ייתכן וזה יגיע דרך עדכון קושחה בהמשך.