דלק ישראל תרכוש 50% מרשת קפה ג'ו
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
http://www.calcalist.co.il/marketing/ar ... 91,00.html
במסגרת השותפות ייפתחו בשלב הראשון סניפים של "קפה ג'ו" בפורמט אקספרס במתחמי התדלוק של דלק
במסגרת השותפות ייפתחו בשלב הראשון סניפים של "קפה ג'ו" בפורמט אקספרס במתחמי התדלוק של דלק
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
השאלה הגדולה היא אם יהיה שיפור משמעותי בקפה תחנות הדלק או ירידה באיכות סניפי הרשת כתוצאה מחסכנות וחוסר בהבנת התחום
נראה לי ששני הדברים יקרו במקבילdoron_boogie כתב:השאלה הגדולה היא אם יהיה שיפור משמעותי בקפה תחנות הדלק או ירידה באיכות סניפי הרשת כתוצאה מחסכנות וחוסר בהבנת התחום...
יפה שהנושא חשוב להם והם רוצים להשקיע באיכות הקפה..מצד שני כנראה שזאת גם היתה עיסקה טובה..אחרי הכל קפה ג'ו בקריסה. אבל למה להיות פסימיים? בואו נגיד שאיכות הקפה חשובה להם ונקווה שזה מה שיהיה!
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
מעניין, לא יצא לי עדיין לדבר עם מישהו שסיפר שהוא שותה קפה בתחנות דלק.Death כתב:אני נמצע הרבה בדרכים ואני תמיד שמח לשמוע על שיפור בקפה של תחנות דלק.
ואולי הם אפילו יכשירו את הבריסטות....
תסביר לי בבקשה - למה?
הרי לא מדובר בארץ גדולה ורחבה שאפשר לנסוע בה שעות בלי להגיע למקום ישוב, וברוב המקומות יש בית קפה טוב ונגיש ממש במרחק יריקה מהאוטו. אז למה לשתות קפה בתחנת דלק?
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
הציוד בתחנות של דלק מצויין, (אפוקה של רוצ'ליו)רק מה, עליה וקוץ בה. לעובדים אסור לגעת במטחנות באיסור חמור , כמו כן יש להם הנחייה מפרושת לא להשאיר לעולם את הידית במכונה ! שזה הזויי לחלוטין. (לפחות אלה ההראות בתחנה באזור תעשיה אשדוד) התרוץ אגב שהם קיבלו לדקלם על העיניין הזה זה שזה שהדית בחוץ שומר על היגיינה של הידית , שזה בדיוק הפוך . פשוט חוסר הבנה וידע מיקצועי ממדרגה ראשונה, עצוב.
אני חובב גודל של משקאות קפה עם חלב. (אני אוהב את הריסטטו שלי רק אחרי ארוחה כבדה
).
משקעות על בסיס חלב סלחניים יותר ל"בריסטה".
אין יותר מדי זמן פנוי בנסיעות ואני עושה 700 ק"מ בשבוע ברכב...אז קפה בפוטנציאל איכותי כבר משמח אותי.
ופז משתשים בקפסולות של LAVAZA שאומנם גם הכפול חלש מדי לטעמי אבל לפחות ה"בריסטה" לא מצליח להרוס את הקפה.
והיו כבר כמה קוסות "הפוך שהצליחו להפתיע אותי".(לשם ולשם
).
אנסה לעדכן לגבי המלצות לתחנות ספצפיות.
משקעות על בסיס חלב סלחניים יותר ל"בריסטה".
אין יותר מדי זמן פנוי בנסיעות ואני עושה 700 ק"מ בשבוע ברכב...אז קפה בפוטנציאל איכותי כבר משמח אותי.
הציוד שלהם כאמור מצויין במנטה הם משתמשים ב DE MAURO פרימיום (הם גם מוכרים או בקילו יכסית בזול).הציוד בתחנות של דלק מצויין, (אפוקה של רוצ'ליו)...
ופז משתשים בקפסולות של LAVAZA שאומנם גם הכפול חלש מדי לטעמי אבל לפחות ה"בריסטה" לא מצליח להרוס את הקפה.
והיו כבר כמה קוסות "הפוך שהצליחו להפתיע אותי".(לשם ולשם
אנסה לעדכן לגבי המלצות לתחנות ספצפיות.
- חותם-הקפה
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 17
- שם מלא: אילן שנהב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 8 פעמים
להזכירכם, דלק ניהול את סטרבקס בארץ!
אני מאד מקווה שהזיווג בין שני הגופים יביא לשיפור הקפה במנטה, אבל בטוח שלתשובה יש עוד תוכניות מעבר לחנויות הנוחות בתחנות הדלק.
אחד הכשלונות הצורבים של תשובה הוא הניהול הכושל של סטרבקס כאן בארץ. אם הטראומה מזה תעבור לו, אני בטוח שחגיגת הקפה בארץ תשתפר עוד כי אני מאמין שכניסה של טייקון כמו תשובה לתחום יכולה להכניס לו מרץ רב.
בהצלחה!
אחד הכשלונות הצורבים של תשובה הוא הניהול הכושל של סטרבקס כאן בארץ. אם הטראומה מזה תעבור לו, אני בטוח שחגיגת הקפה בארץ תשתפר עוד כי אני מאמין שכניסה של טייקון כמו תשובה לתחום יכולה להכניס לו מרץ רב.
בהצלחה!
אילן שנהב - חותם הקפה, ברמת השרון.