סטרימר מנגן BD, הכי זול. אני יודע שזה חרוש , אבל זה דחוף לי (דיוטיפרי היום)
היום בלילה אני אהיה בדיוטי פרי,
הסטרימר היחיד שמנגן שם BD הוא Popcorn A210 , אם אני לא טועה.
השאלה שלי היא , האם יש סטרימר שמנגן ריפים מלאים , כולל תפריטים - חלק , בלי לקרטע ,
בגובה המחיר שהפופקורן נמכר, ואם לא - האם הפופקורן מומלץ ?
אני מתכוון לנגן את הסרטים על-גבי הארד דיסק מובנה שאני אצרף,
ואת היותר "קלים", אני אזרים על גבי כבל אתרנט , ואולי Wireless לפעמים.
מחיר בדיוטי פרי: 229$ , 800 שקל בערך.
תודה רבה.
הסטרימר היחיד שמנגן שם BD הוא Popcorn A210 , אם אני לא טועה.
השאלה שלי היא , האם יש סטרימר שמנגן ריפים מלאים , כולל תפריטים - חלק , בלי לקרטע ,
בגובה המחיר שהפופקורן נמכר, ואם לא - האם הפופקורן מומלץ ?
אני מתכוון לנגן את הסרטים על-גבי הארד דיסק מובנה שאני אצרף,
ואת היותר "קלים", אני אזרים על גבי כבל אתרנט , ואולי Wireless לפעמים.
מחיר בדיוטי פרי: 229$ , 800 שקל בערך.
תודה רבה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
C200 יתאים אבל אין אותו בדיוטיפרי, A210 כנראה שכן.
A210הוא מנגן SIMPLE BD, וניתן להתקין עליו את הקושחה של C200 על מנת לקבל תפריטים מלאים.
כמו כן יתכן ובעתיד הוא יוכל מבחינת קושחה רשמית גם לנגן תפריטים מלאים מדובר ברישיון בלבד ולא חומרה שהיא זהה ל-C200.
A210הוא מנגן SIMPLE BD, וניתן להתקין עליו את הקושחה של C200 על מנת לקבל תפריטים מלאים.
כמו כן יתכן ובעתיד הוא יוכל מבחינת קושחה רשמית גם לנגן תפריטים מלאים מדובר ברישיון בלבד ולא חומרה שהיא זהה ל-C200.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
החל מהקושחה אשר שוחררה בסוף מאי, גם ה- A-210/200 יודע להציג תפריטי Blu-ray.
אתה רציני? לא ידעתי מזה!ziv_r כתב:החל מהקושחה אשר שוחררה בסוף מאי, גם ה- A-210/200 יודע להציג תפריטי Blu-ray....
במידה וזה נכון, ואני מניח שכך הדבר כמובן, ה A210 פתאום נהיה ה-ר-ב-ה יותר אטרקטיבי. נראה לי מהלך תמוה מבחינת פופקורן, היתרונות של ה C200 נראים לי כרגע מאוד לא משמעותיים, ולא שווים את הכסף. יש לי ב C200 כונן בלו ריי ולא השתמשתי בו בכלל. אז מה זה C200 - A200 שתופס יותר מקום?
בדיוק, ותוסיף חומרים יותר איכותיים, עוד כניסת USB, מסך קדמי, לחצני שליטה ובטח יש עוד שאני לא זוכר.nir11 כתב:מה בדיוק? שלט RF? מקום ליותר דיסקים פנימיים? כונן בלו ריי?...
זה הנגן האידאלי אם אתה מחפש נגן מדיה פיזית לCD+DVD+BD שיכול לנגן ריפים מלאים עם תפריטים וריפים מכווצים מתוך מקורות אחסון גדולים ונראה מספיק מכובד כדי לשים בסלון.
הכל תלוי בצרכים כמובן.
אם אפשר לשאול - למה לך הA-210 אם יש לך את הC-200?
לטעמי A210 כולל תפרטים מלאים עדיף על C200, אבל זה באמת עניין של טעם.
יש לי בחדר השינה אקסטרימר, שעושה עבודה מצויינת,אבל לא יכול לנגן עליו ריפים מלאים, C200 אני לא הולך לשים שם, אבל A210 היה יכול להתאים. 800 שקל עדיין קצת יקר לטעמי, במיוחד כשכבר יש לי סטרימר. מעבר לכך, אני מנחש שבשנה הקרובה יצאו דגמים חדשים.
יש לי בחדר השינה אקסטרימר, שעושה עבודה מצויינת,אבל לא יכול לנגן עליו ריפים מלאים, C200 אני לא הולך לשים שם, אבל A210 היה יכול להתאים. 800 שקל עדיין קצת יקר לטעמי, במיוחד כשכבר יש לי סטרימר. מעבר לכך, אני מנחש שבשנה הקרובה יצאו דגמים חדשים.
מישהו יכול להסביר לי מה כל הסיפור סביב ניגון של ריפים מלאים ?
פשוט לא ראיתי אף פעם דבר כזה אז אני לא מכיר.
זה נותן משהו מיוחד חוץ מתפריטים יפים יותר ? זה דומה לתפריטים של DVD ? יש דברים שאפשר לראות שם שלא רואים בתפריט הפשוט שהיה קודם ?
פשוט לא ראיתי אף פעם דבר כזה אז אני לא מכיר.
זה נותן משהו מיוחד חוץ מתפריטים יפים יותר ? זה דומה לתפריטים של DVD ? יש דברים שאפשר לראות שם שלא רואים בתפריט הפשוט שהיה קודם ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
במידה ותנגן את קובץ ה m2ts מתוך ה bd המלא תקבל בדיוק אבל בדיוק אותה איכות האודיו ווידאו רק בלי תפריטים ובלי חלוקה לרצועות.Lee כתב:בריפים מלאים יש כל מיני תוספות ותפריטים (בדיוק כמו בבלוריי פיזי). אבל מעבר לזה, ריפ מלא (1:1), הוא האיכות הגבוהה ביותר שקיימת כיום, זהה לזו של מדיית בלוריי....
ההיתרון של מכשיר שיודע להציג bd מלא הוא קודם כל שניתן לראות תפריטים ותוספות ושנית שאין צ׳ורך להתעסק עם הקבצים ולהוציא את קובץ ה m2ts או לעיתים לאחד מספר קבצים לקובץ אחד.. פשוט מנגנים את התוכן בקלות ובלי בלאגן.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
ובנוסף בקובץ הזה אין גם כתוביות.
בהזדמנות זאת שאלה:
כמה יותר נפח אכסון תופס סרט במצב של "ריפיינג מלא" עם כל המחיצות לעומת הקובץ הראשי הבודד של הסרט שמועתק מתוך מחיצת ה- STREEM.
נצא מתוך הנחה שבאותו סרט אין "אקסטרא".
בהזדמנות זאת שאלה:
כמה יותר נפח אכסון תופס סרט במצב של "ריפיינג מלא" עם כל המחיצות לעומת הקובץ הראשי הבודד של הסרט שמועתק מתוך מחיצת ה- STREEM.
נצא מתוך הנחה שבאותו סרט אין "אקסטרא".
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 30/05/2011 21:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
נא לקרוא את ההודעות שבאו אחרי ההודעה הזאת !ami9 כתב:לאחר העדכון האחרון של A210 - איזה עוד יתרונות "לא מבוטלים" נשארו לC200 חוץ מהאפשרות להכניס לו גם נגן BD פ-נימי ?Roi232 כתב:כבודו של הC-200 במקומו מונח. עדיין יש בו יתרונות לא מבוטלים על הA-210....
נא פירוט !...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
זה משתנה מסרט לסרט . בגדול נניח bd מלא זה 48gb קובץ הסרט לבד ישקול סביב ה 25gb כל היתר זה תפריטים,תוספות פורמטי סאונד נוספים .ami9 כתב:ובנוסף בקובץ הזה אין גם כתוביות.
בהזדמנות זאת שאלה:
נצא מתוך הנחה שבאותו סרט אין "אקסטרא"....