אייפון 4 מארה"ב, יעבוד בארץ רק עם טורבו סים?
מעולם לא השתמשתי בטורבו סים ואני לא יודע איך הדבר הזה עובד, אבל זו הדרך היחידה שיש כדי לגרום לאייפון מארה"ב לעבוד בארץ.
כמובן שיש סיכונים, זה עלול לא לעבוד על המכשיר שלך... אני לא הייתי מסתכן, אם כבר קונים אייפון אז רק simfree.
כמובן שיש סיכונים, זה עלול לא לעבוד על המכשיר שלך... אני לא הייתי מסתכן, אם כבר קונים אייפון אז רק simfree.
אלעד
נכתב בכתבה הבאה:...
תוכל להסביר את המשמעות...? תודה וסליחה על הבורות.חשוב רק לציין שבכל רגע נתון, אפל או המפעילה הסלולרית שלכם עלולות לשחרר עידכון שיהפוך את הטורבו סים לחסר תועלת. אך מכיוון שהאמרה הזו ברובה נכונה גם בעניין פריצת הנעילה מבית הדב טים, זו אינה סיבה מהותית להמנע מהטורבו סים....
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
* גם אני לא השתמשתי בטורבו סים מעולם.
זה אומר שישנה אפשרות שאפל תחסום את הדרך שבה הטורבו סים עובד באחת מגרסאות ההפעלה העתידיות שלה.
עבורך זה אומר שאם זה יקרה תצטרך להשאר בגרסה שעבדה איתו ולא לשדרג עד שימצא פתרון אחר.
בנוגע לעדכון שעלול להגיע דרך חברת הסלולר, אני סקפטי.
זה אומר שישנה אפשרות שאפל תחסום את הדרך שבה הטורבו סים עובד באחת מגרסאות ההפעלה העתידיות שלה.
עבורך זה אומר שאם זה יקרה תצטרך להשאר בגרסה שעבדה איתו ולא לשדרג עד שימצא פתרון אחר.
בנוגע לעדכון שעלול להגיע דרך חברת הסלולר, אני סקפטי.
שי
תודה רבה,
עכשיו אני מבין שהטורבו סים פורץ את גרסת המודם של המכשיר...מה עם פריצת מכשיר רגילה (להתקנת משחקים ואפליקציות בחינם)? ניתן לעשות זאת בלי קשר לטורבו סים?
עריכה: על מנת להפעיל את הטורבו סים חובה לבצע פריצה רגילה של המכשיר...נכון?

עכשיו אני מבין שהטורבו סים פורץ את גרסת המודם של המכשיר...מה עם פריצת מכשיר רגילה (להתקנת משחקים ואפליקציות בחינם)? ניתן לעשות זאת בלי קשר לטורבו סים?
עריכה: על מנת להפעיל את הטורבו סים חובה לבצע פריצה רגילה של המכשיר...נכון?
פריצה רגילה של המכשיר לא מצריכה טורבו-סים, אבל שים לב המכשיר יעבוד בדיוק כמו IPOD Touch במידה והוא נעול.
על מנת להפעיל את הטורבו סים יש לבצע אקטיבציה עם סים של המפעיל מחו"ל (לדוגמה AT&T) - או פשוט לבצע פריצה שלו.
על מנת להפעיל את הטורבו סים יש לבצע אקטיבציה עם סים של המפעיל מחו"ל (לדוגמה AT&T) - או פשוט לבצע פריצה שלו.
הבנתי...
מספר שאלות אחרונות בהחלט כי די התחלתי לעכל את העניין:
1) האם הקליטה עם הטורבו סים תהיה זהה לקליטה של מכשיר סים-פרי (לא רק לגבי שיחות, גם לגבי אינטרנט סלולרי)?
2) האם התאמת הסים הישראלי לטורבו סים עשויה להיות בעיה?
מספר שאלות אחרונות בהחלט כי די התחלתי לעכל את העניין:
1) האם הקליטה עם הטורבו סים תהיה זהה לקליטה של מכשיר סים-פרי (לא רק לגבי שיחות, גם לגבי אינטרנט סלולרי)?
2) האם התאמת הסים הישראלי לטורבו סים עשויה להיות בעיה?
אתה סתם עושה עניין
טורבו סים יעבוד ללא פריצה.
שים לב לא לעדכן את גרסאת המכשיר- רוב הסיכויים שבios5 אפל תחסום אותו.
שפת המכשיר לא קשורה לעניין - בכל אייפון שתקנה בעולם יש עברית מובנת.
הקליטה תהיה אותו דבר אבל כל פעם שתכבה את המכשיר תצטרך לעשות פעולה מסויימת כדי שהטורבו סים יעבוד.
עזוב, אתה נשמע כאחד שלא מבין מי יודע מה (אני לא אומר את זה כדי לפגוע) אבל רד מהשטויות האלה של אייפון נעול וקנה סימפרי.
טורבו סים יעבוד ללא פריצה.
שים לב לא לעדכן את גרסאת המכשיר- רוב הסיכויים שבios5 אפל תחסום אותו.
שפת המכשיר לא קשורה לעניין - בכל אייפון שתקנה בעולם יש עברית מובנת.
הקליטה תהיה אותו דבר אבל כל פעם שתכבה את המכשיר תצטרך לעשות פעולה מסויימת כדי שהטורבו סים יעבוד.
עזוב, אתה נשמע כאחד שלא מבין מי יודע מה (אני לא אומר את זה כדי לפגוע) אבל רד מהשטויות האלה של אייפון נעול וקנה סימפרי.
נתחיל בזה שלא יודע אם באמת ios5 תחסום את הטורבו סים- אבל רוב הסיכויים שכן.
יכול להיות שיחסמו את הטורבו סים הזה
יכול להיות שיחסמו כל טורבו סים אחר במידה שיהיה
יכול להיות שיחסמו את האפשרות לפריצה וכך את האפשרות לאנלוק תוכנתי
אתה שם את הכסף שלך ביכול להיות ואולי יעבוד. בשביל מה לחסוך 100 דולר?!
אין טורבו סים לכל גרסא
היה בזמנו לגרסא 2 ואז ל-3 עד 4.01 היה אנלוק תוכנתי (לפני 10 חודשים)
מאז לא היה אנלוק תוכנתי- ורק לאחרונה להתחילו לשווק את הטורבו סים.
אני שוב חוזר על עצמי- שום הפרש כספי לא שווה את התסכול שיום אחד תשאר עם אייפוד טאצ׳ יקר ללא טלפון.
אל תעשה את הטעות הזאת!
אתה תודה לי בבוא היום תאמין לי.
יכול להיות שיחסמו את הטורבו סים הזה
יכול להיות שיחסמו כל טורבו סים אחר במידה שיהיה
יכול להיות שיחסמו את האפשרות לפריצה וכך את האפשרות לאנלוק תוכנתי
אתה שם את הכסף שלך ביכול להיות ואולי יעבוד. בשביל מה לחסוך 100 דולר?!
אין טורבו סים לכל גרסא
היה בזמנו לגרסא 2 ואז ל-3 עד 4.01 היה אנלוק תוכנתי (לפני 10 חודשים)
מאז לא היה אנלוק תוכנתי- ורק לאחרונה להתחילו לשווק את הטורבו סים.
אני שוב חוזר על עצמי- שום הפרש כספי לא שווה את התסכול שיום אחד תשאר עם אייפוד טאצ׳ יקר ללא טלפון.
אל תעשה את הטעות הזאת!
אתה תודה לי בבוא היום תאמין לי.