תוך כדי האזנה לרדיו,החלטתי לפרסם שירשור תמונות של טיונרים יפים,אחרי הכל כשיש תחנות וקליטה טובה,טיונר
הוא מקור אנלוגי משובח ומהנה..ועוד דבר-מי מכם שיש לו מערכת וינטאג' משתמש בטיונר נפרד או בטיונר של רסיבר
וינטאג' משובח? מעניין גם לדעת מי מכם מקשיב לרדיו FM נטו "אמיתי"-ולא לגירסה האינטרנטית של התחנה האהובה עליכם. n) ( סאונד רע עקב דחיסה מוגזמת) אה,ועוד דבר אחד-אני מפרסם רק תמונות של טיונרים אנלוגיים-לדיגיטליים חסרי סקאלה מוארת
אין כניסה..
(
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי Kosh ב 22/05/2011 0:17, נערך 3 פעמים בסך הכל.
הבעיה היא שהשידור עצמו ברמה נמוכה מאוד . לכן גם סופר טיונר לא יעזור .
חייבים להתקדם ברמת השידור לטכנולוגיה אחרת . לרדיו ברמת שידור ברמה הרבה יותר גבוהה .
Kosh
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
שליחה
לא חייבים טכנלוגיה אחרת.. FM סטריאו הוא מקור אנלוגי מצויין,אם נותנים לו.אפשר פשוט לשפר את הקיים ופה בארץ לסגור את כל התחנות הפירטיות..אבל זה לא יקרה
אף פעם,כי המשטרה/משרד התקשורת פוחדים להיכנס לכפרים של שכננו "החביבים" ולהחרים להם את הציוד שמפריע לקליטה של התחנות החוקיות ומסכן מטוסים.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי Kosh ב 22/05/2011 0:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה רע...אתה אכזר...אתה טיזר....פדופיל של חלשי לב....הפוסט הזה הוא מעשה מגונה בפומבי !
CRAZYDIAMOND
חבר ותיק
תגובות: 1634
שליחה
תאווה לעיניים (אוזניים).
agent__smith
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
שליחה
איזה יופי !!! תודה על התמונות...
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
hornless
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
שם מלא: גיא
שליחה
מגניב ביותר.
מעלה זכרונות מהקנווד KT600 שהיה לי. בכלל, מתגעגע קצת לטיונרים איכותיים. אולי זה זמן להחזיר את הסנסוי 919 לשימוש.
תודה.
גיא
masterfit
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
שליחה
אני מנצל שרשור מקסים זה לשאלתי הבאה:
אני גר בישוב באזור גוש תל מונד בשרון ומתוסכל עד עמקי נשמתי מאיכות הרדיו הנקלטת אצלי בבית (יש לי מגבר HT מצוין של אונקיו).
לכן, בלית ברירה, אנחנו מקשיבים לרדיו בסלון דרך סטרימר או דרך הממיר של HOT.
בזמנו, חשבתי להתקין אנטנה על גג הבית, לצד זו שעוד קיימת של YES.
האם מניסיונכם, אנטנה על גג הבית באזור זה תפתור את בעיית הקליטה של תחנות הרדיו? האם יש איזה סוג מועדף?
תודה.
Kosh
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
שליחה
hornless כתב:מגניב ביותר.
מעלה זכרונות מהקנווד KT600 שהיה לי. בכלל, מתגעגע קצת לטיונרים איכותיים. אולי זה זמן להחזיר את הסנסוי 919 לשימוש.
תודה.
...
יש לך TU-919 ואתה לא משתמש בו?? (אלא אם יש לך טיונר טוב יותר) מהר להחזיר לשימוש..לי יש בנוסף למרנץ 112 גם סאנסוי TU-5900 שאומנם הוא לא ברמה של ה-TU919,אבל נחמד מאוד לכשעצמו,למרבה הצער הוא סובל מבעייה של HUM..
האם מניסיונכם, אנטנה על גג הבית באזור זה תפתור את בעיית הקליטה של תחנות הרדיו? האם יש איזה סוג מועדף?
...
אני גר באזור כפר ויתקין. הקליטה גם פה בעייתית ++ (בייחוד fm88) אנטנה פשוטה בחלון שיפרה במשהו. אבל האיכות השתנתה בשעות שונות במהלך היום. אני משאר שאנטנה טובה בגובה תעזור באופן משמעותי..