nad 545 חדש או ארקאם 192 ישן
- hornless
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 601
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
לקחו CD73, הוסיפו לו מעגל יציאה שפופרתי, שנאי מוצא ובקר ווליום והחליפו את הפנל הקדמי. זה ידוע. רוצה תמונות?ברקצ כתב:אפשר הסבר - מזתומרת שה73 הוא הבסיב לEAR אקיוט ? אז אני יכו ללקנות ארקאם ולקבל אקיוט ?...
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
מה דעתכם על נגן CD עם כניסות דיגיטליות כמו הקמברידג' 740C?
כרגע נראה לי שזה הנגן הכי זול כחדש שנותן אפשרות כזו וגם הוא לא כל כך זול כ 4700 שקל.
ככה מקבלים באותה הזדמנות אפשרות לחבר סטרימר לנגן.
הבנתי שאודיולאב הכניסו דבר כזה לדגם 8200 שגם יקר.
כרגע נראה לי שזה הנגן הכי זול כחדש שנותן אפשרות כזו וגם הוא לא כל כך זול כ 4700 שקל.
ככה מקבלים באותה הזדמנות אפשרות לחבר סטרימר לנגן.
הבנתי שאודיולאב הכניסו דבר כזה לדגם 8200 שגם יקר.
יותר מתמונות - הייתי רוצה ארקאם כזה כולל השידרוג ... עם השפופרות, השנאי מוצא ובקר הווליום. השאלה אם באמת היה נשמע כמו האקיוט והאם המחיר מצדיק את ההשקעה בשידרוג כזה .
לגבי הקיימברידג 740 - הדאק שלו הוא בדיוק (כך הבנתי) הדאקמגי'ק שעולה רק 2,500. כך שאם השימוש העיקרי שלך הוא מחשב כדאי לקנות את הדאק ולוותר על ה CDP.
דווקא את ה8200 הייתי שמח לשמוע. בחו"ל עולה 700 פאונד, שזה 4,000 שקל. בפיוז עולה 5,500, שזה נחשב פה תימחור "סביר". שווה לנסות. תספר איך היה.
לגבי הקיימברידג 740 - הדאק שלו הוא בדיוק (כך הבנתי) הדאקמגי'ק שעולה רק 2,500. כך שאם השימוש העיקרי שלך הוא מחשב כדאי לקנות את הדאק ולוותר על ה CDP.
דווקא את ה8200 הייתי שמח לשמוע. בחו"ל עולה 700 פאונד, שזה 4,000 שקל. בפיוז עולה 5,500, שזה נחשב פה תימחור "סביר". שווה לנסות. תספר איך היה.
- hornless
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 601
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
אוכל להשאיל לך CD73 רגיל אם תרצה. לגבי שדרוג, חשבתי על מעגל השפופרתי הזה http://www.diyhifisupply.com/node/399 . סתם מתחושת בטן, זה לא יהיה רחוק מהאקיוט.hornless כתב:לקחו CD73, הוסיפו לו מעגל יציאה שפופרתי, שנאי מוצא ובקר ווליום והחליפו את הפנל הקדמי. זה ידוע. רוצה תמונות?ברקצ כתב:אפשר הסבר - מזתומרת שה73 הוא הבסיב לEAR אקיוט ? אז אני יכו ללקנות ארקאם ולקבל אקיוט ?......
כרגע, הרעיון ננטש זמנית לטובת סטרימר.