משהו שאני לא מצליח להבין במולטיטאסקינג
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
למה לא נותנים את האפשרות לבחור (כמו במחשב) כשאני סוגר אפליקציה, האם לסגור לגמרי אן להשאיר ברקע?
גם כשאני סוגר את ה WAZE, ויש יש כפתור כיבוי, היא נשארת ברקע ורק לחיצה כפולה על כפתור הבית מאפשר לי לסגור את האפליקציות הרצות ברקע.
תודה
גם כשאני סוגר את ה WAZE, ויש יש כפתור כיבוי, היא נשארת ברקע ורק לחיצה כפולה על כפתור הבית מאפשר לי לסגור את האפליקציות הרצות ברקע.
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לאפליקציות כאלה (כמו iGo ו-Waze) יש כפתור יציאה.
Waze למשל לא ישאר ברקע אם אתה לא באמצע ניווט. כשאתה מגיע ליעד זה יסגר אם זה ברקע.
Waze למשל לא ישאר ברקע אם אתה לא באמצע ניווט. כשאתה מגיע ליעד זה יסגר אם זה ברקע.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

על זה בדיוק דיברתי. אני לוחץ על יציאה והוא עדיין רץ ברקע (WAZE) לאחר סיום ניווט.oferlaor כתב:לאפליקציות כאלה (כמו iGo ו-Waze) יש כפתור יציאה.
Waze למשל לא ישאר ברקע אם אתה לא באמצע ניווט. כשאתה מגיע ליעד זה יסגר אם זה ברקע....
תיקון קל. זה שאתה רואה אפליקצייה מסויימת כשאתה לוחץ פעמים על כפתור הבית, לא אומר שהיא באמת רצה ברקע. למעשה, כל אפליקצייה שאתה תפעיל, אחרי שתסגור אותה תמשיך להופיע שם, גם אם היא לא רצה ברקע. לא כל אפליקצייה גם יודעת לרוץ ברקע, וגם אלו שרצות ברקע, עושות את זה לעיתים בצורה מוגבלת (זה לא מה שאנחנו מכירים מהמחשב האישי).
כך שלא צריך לרוץ ולהתחיל לסגור אפליקציות ידנית בכל פעם שיוצאים מהם. צריך כן להקפיד עם אפליקציות שכן עובדות כל הזמן, כגון אפליקציות ניווט, או אפליקציות של סטרימינג של מוזיקה. ואז, במקרה הזה, לחצן היציאה ב- Waze בהחלט מספיק. לא צריך לסגור ידנית ברשימת האפליקציות.
כך שלא צריך לרוץ ולהתחיל לסגור אפליקציות ידנית בכל פעם שיוצאים מהם. צריך כן להקפיד עם אפליקציות שכן עובדות כל הזמן, כגון אפליקציות ניווט, או אפליקציות של סטרימינג של מוזיקה. ואז, במקרה הזה, לחצן היציאה ב- Waze בהחלט מספיק. לא צריך לסגור ידנית ברשימת האפליקציות.
נכון ובכל מקרה לאפליקציה שרצה ברקע יש חלון זמן של בערך 15 דקות ולאחריו היא תסגר מאליה, כך שגם תוכנות ניווט או סטרימינג לא יעבדו לנצח, רק בחלון הזמן שיש להן, כאשר הן ברקע.adsagi כתב:תיקון קל. זה שאתה רואה אפליקצייה מסויימת כשאתה לוחץ פעמים על כפתור הבית, לא אומר שהיא באמת רצה ברקע. למעשה, כל אפליקצייה שאתה תפעיל, אחרי שתסגור אותה תמשיך להופיע שם, גם אם היא לא רצה ברקע. לא כל אפליקצייה גם יודעת לרוץ ברקע, וגם אלו שרצות ברקע, עושות את זה לעיתים בצורה מוגבלת (זה לא מה שאנחנו מכירים מהמחשב האישי).
כך שלא צריך לרוץ ולהתחיל לסגור אפליקציות ידנית בכל פעם שיוצאים מהם. צריך כן להקפיד עם אפליקציות שכן עובדות כל הזמן, כגון אפליקציות ניווט, או אפליקציות של סטרימינג של מוזיקה. ואז, במקרה הזה, לחצן היציאה ב- Waze בהחלט מספיק. לא צריך לסגור ידנית ברשימת האפליקציות....
adsagi כתב:תיקון קל. זה שאתה רואה אפליקצייה מסויימת כשאתה לוחץ פעמים על כפתור הבית, לא אומר שהיא באמת רצה ברקע. למעשה, כל אפליקצייה שאתה תפעיל, אחרי שתסגור אותה תמשיך להופיע שם, גם אם היא לא רצה ברקע. לא כל אפליקצייה גם יודעת לרוץ ברקע, וגם אלו שרצות ברקע, עושות את זה לעיתים בצורה מוגבלת (זה לא מה שאנחנו מכירים מהמחשב האישי).
כך שלא צריך לרוץ ולהתחיל לסגור אפליקציות ידנית בכל פעם שיוצאים מהם. צריך כן להקפיד עם אפליקציות שכן עובדות כל הזמן, כגון אפליקציות ניווט, או אפליקציות של סטרימינג של מוזיקה. ואז, במקרה הזה, לחצן היציאה ב- Waze בהחלט מספיק. לא צריך לסגור ידנית ברשימת האפליקציות....
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

הסקייפ רץ לי כבר כמה ימים ברקעtomer_h כתב:נכון ובכל מקרה לאפליקציה שרצה ברקע יש חלון זמן של בערך 15 דקות ולאחריו היא תסגר מאליה, כך שגם תוכנות ניווט או סטרימינג לא יעבדו לנצח, רק בחלון הזמן שיש להן, כאשר הן ברקע.adsagi כתב:תיקון קל. זה שאתה רואה אפליקצייה מסויימת כשאתה לוחץ פעמים על כפתור הבית, לא אומר שהיא באמת רצה ברקע. למעשה, כל אפליקצייה שאתה תפעיל, אחרי שתסגור אותה תמשיך להופיע שם, גם אם היא לא רצה ברקע. לא כל אפליקצייה גם יודעת לרוץ ברקע, וגם אלו שרצות ברקע, עושות את זה לעיתים בצורה מוגבלת (זה לא מה שאנחנו מכירים מהמחשב האישי).
כך שלא צריך לרוץ ולהתחיל לסגור אפליקציות ידנית בכל פעם שיוצאים מהם. צריך כן להקפיד עם אפליקציות שכן עובדות כל הזמן, כגון אפליקציות ניווט, או אפליקציות של סטרימינג של מוזיקה. ואז, במקרה הזה, לחצן היציאה ב- Waze בהחלט מספיק. לא צריך לסגור ידנית ברשימת האפליקציות.......
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

עשיתי איזה ניסוי עם הסקייפ אבל אני לא זוכר אם פשוט הכנסתי את המכשיר ל SLEEP כשהסקייפ היה פתוח על הטלפון או שהוא היה ברקע. אם מה שאתה אומר נכון, אז לא יכול להיות שבן דוד שלי הצליח לצלצל כזה היה ברקע.tomer_h כתב:כמו שכתבו פה כבר קודם, הוא לא באמת רץ ברקע... הוא רק מופיע שם....
אני אעשה ניסוי בעתיד ואדווח כאן
תודה
בסקייפ ספציפי- שהוא פתוח ברקע ומתקבלת שיחה- תופיע הודעה על כך עם אפשרות לענות.
כל תוכנה עובדת שונה- יש תוכנות שלא עובדות ברקע כלל.
יש תוכנות שמושהות כמו פייסבוק (התוכנה לא תתעדכן עד שלא תחזור אליה- אבל היא נשארת פתוחה לגישה מהירה).
יש תוכנות שעובדות רסמי ברקע כמו waze, תוכנות מוזיקה למינהם וסגירה שלהם לא סוגרת אותם (הניווט או המוזיקה ממשיכים ברקע)- רק תוכנות כאלה מומלץ לסגור דרך המולטיטאסקינג שאתם מסיימים.
חוץ מזה- אם אתם שוכחים תוכנה פועלת ברקע- יש לחלק מהם זמן קצוב עד שהן נסגרות.
המערכת כל כך חכמה - כאשר אתם עובדים עם הרבה תוכנות והזיכרון הפנוי מתמלא המערכת תסגור לכם חלק מהתוכנות הכבדות באופן אוט׳ וכך תאפשר עבודה רציפה ללא איטיות.
אפל כמו אפל הרימו פה מערכת חכמה שחלק אוהבים וחלק לא- אבל מה שבטוח היא אינטואטיבית ולא מצריכה ידע רב והתעסקות מיותרת עם מולטיטאסקינג.
כל תוכנה עובדת שונה- יש תוכנות שלא עובדות ברקע כלל.
יש תוכנות שמושהות כמו פייסבוק (התוכנה לא תתעדכן עד שלא תחזור אליה- אבל היא נשארת פתוחה לגישה מהירה).
יש תוכנות שעובדות רסמי ברקע כמו waze, תוכנות מוזיקה למינהם וסגירה שלהם לא סוגרת אותם (הניווט או המוזיקה ממשיכים ברקע)- רק תוכנות כאלה מומלץ לסגור דרך המולטיטאסקינג שאתם מסיימים.
חוץ מזה- אם אתם שוכחים תוכנה פועלת ברקע- יש לחלק מהם זמן קצוב עד שהן נסגרות.
המערכת כל כך חכמה - כאשר אתם עובדים עם הרבה תוכנות והזיכרון הפנוי מתמלא המערכת תסגור לכם חלק מהתוכנות הכבדות באופן אוט׳ וכך תאפשר עבודה רציפה ללא איטיות.
אפל כמו אפל הרימו פה מערכת חכמה שחלק אוהבים וחלק לא- אבל מה שבטוח היא אינטואטיבית ולא מצריכה ידע רב והתעסקות מיותרת עם מולטיטאסקינג.
יש פה קצת מידע על "ריבוי משימות" ב iOS:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 23#1347923
nati-va,
כמעט שיכנעת אותי
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 23#1347923
nati-va,
כמעט שיכנעת אותי