רכישת Arcam rDac
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
ברשותי מגבר 608 וA210 המחובר למגבר בכבל HDMI .נגן CD יעודי המחובר למגבר בחיבור אנלוגי ..שאלתי היא כזאת
יש לי קבצי מוזיקה בפורמט WAV בA210 אני מעוניין לרכוש DACאיכותי ולחבר גם את הCD וגם את ה210 לDAC כדי לדלג על DAC של המגבר ושל הCD עלי לחבר את הDAC בחיבור אנלוגי למגבר ואת ה210 וCD דרך חיבור קואקסיאלי או אופטי ?
דבר נוסף האם חיבור של ה210 לDAC עדיין יאפשר לי צפיה בתכנים במסך או יותר נכון איך ניתן לשלב את שניהם ביחד ?
שאלה נוספת האם הציוד שהזכרתי כאן יושפע מחיבור הDAC או שהדבר מיותר ?
הDAC שאני מעוניין לרכוש הוא של ארכאם מחירו 2200 במידה ויש המלצה נוספת לDAC איכותי שישתלב עם הציוד שלי אשמח לשמוע ..
תודה מראש לכל העוזרים
יש לי קבצי מוזיקה בפורמט WAV בA210 אני מעוניין לרכוש DACאיכותי ולחבר גם את הCD וגם את ה210 לDAC כדי לדלג על DAC של המגבר ושל הCD עלי לחבר את הDAC בחיבור אנלוגי למגבר ואת ה210 וCD דרך חיבור קואקסיאלי או אופטי ?
דבר נוסף האם חיבור של ה210 לDAC עדיין יאפשר לי צפיה בתכנים במסך או יותר נכון איך ניתן לשלב את שניהם ביחד ?
שאלה נוספת האם הציוד שהזכרתי כאן יושפע מחיבור הDAC או שהדבר מיותר ?
הDAC שאני מעוניין לרכוש הוא של ארכאם מחירו 2200 במידה ויש המלצה נוספת לDAC איכותי שישתלב עם הציוד שלי אשמח לשמוע ..
תודה מראש לכל העוזרים
1.לגבי השאלה הראשונה :כן.
2.לגבי בעיות בצפיה דרך הפופקורן אם תחבר DAC , אתה צריך לבדוק אם יש לו אופציה להוציא סאונד בו"ז גם דרך HDMI וגם דרך יציאה דיגיטאלית , אם כן אז אין לך שום בעיה , אם לא אז תתיעץ בפורום מזרימדיה.
לגבי האם זה יעזור קצת קשה לדעת בלי לדעת מה שאר רכיבי המערכת ומהו בדיוק הCD שלך (זה לא אתה עם הCD של מרנץ ? אם כן אז הCD שלך עדיף על רוב הDACים)
2.לגבי בעיות בצפיה דרך הפופקורן אם תחבר DAC , אתה צריך לבדוק אם יש לו אופציה להוציא סאונד בו"ז גם דרך HDMI וגם דרך יציאה דיגיטאלית , אם כן אז אין לך שום בעיה , אם לא אז תתיעץ בפורום מזרימדיה.
לגבי האם זה יעזור קצת קשה לדעת בלי לדעת מה שאר רכיבי המערכת ומהו בדיוק הCD שלך (זה לא אתה עם הCD של מרנץ ? אם כן אז הCD שלך עדיף על רוב הDACים)
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
היי אריאל ..
תודה על תשובתך המפורטת .כן זה אני עם הנגן ..לפי מה שאתה כותב אזי לא לחבר את הנגן לDAC ?
לגבי שאר המרכיבים של המערכת ..הרמקולים B&W 683 ..וזהו ..שי גם אחוריים וסנטר אבל זה לא קשור..
לא רשום במפרט של הDAC שהוא מוציא בו זמנית אודיו ווידאו או שזה לא קשור לDAC ?
תודה על עזרתך
תודה על תשובתך המפורטת .כן זה אני עם הנגן ..לפי מה שאתה כותב אזי לא לחבר את הנגן לDAC ?
לגבי שאר המרכיבים של המערכת ..הרמקולים B&W 683 ..וזהו ..שי גם אחוריים וסנטר אבל זה לא קשור..
לא רשום במפרט של הDAC שהוא מוציא בו זמנית אודיו ווידאו או שזה לא קשור לDAC ?
תודה על עזרתך
אני אסכם לך , לאחר קריאה קצרה.
לגבי חיבור הDAC לCD MARANTZ 63 שלך - חסר תועלת לחלוטין , הCD שלך איכותי יותר ואין פה אפילו קרב , תחבר את הCD אנלוגית למגבר וזהו, יותר טוב מזה אין (בטח שלא בתקציבים שאנחנו מדברים עליהם)
לגבי חיבור הDAC לפופקורן - יכול לעזור , לדעתי קצת בזבוז מאחר ויש לך CD כ"כ איכותי.יש פה גם בעיה טכנית.אתה צריך שהפופקורן יהיה מסוגל להוציא סיגנל גם דרך הHDMI וגם דרך יציאה דיגיטלית אחרת בו"ז ,למה זה ככה ? כי אם אתה מחבר את היציאה הדיגיטלית של הפופקורן לDAC ואז אתה רוצה לראות סרט , לא יעבור סאונד בHDMI - אם לא עובר סאונד בHDMI אין לך אפשרות לשמוע סראונד.
אם הפופקורן מסוגל להוציא סאונד ב2 יציאות (HDMI+OPT) בו"ז אז אין בעיה , בצפיה בסרט אתה פשוט מכבה את הDAC והכל עובד פיקס.
אתה יכול לתת פירוט מלא של כל הרכיבים אצלך במערכת ? (רמקולים , מגברים , מקורות , הכל . . .)
לגבי הDAC הספציפי שקישרת אליו , קשה קצת לדעת וכנראה אין מנוס מלהשוות אותו ראש בראש אצל אבי עם הCD שלך.
לגבי חיבור הDAC לCD MARANTZ 63 שלך - חסר תועלת לחלוטין , הCD שלך איכותי יותר ואין פה אפילו קרב , תחבר את הCD אנלוגית למגבר וזהו, יותר טוב מזה אין (בטח שלא בתקציבים שאנחנו מדברים עליהם)
לגבי חיבור הDAC לפופקורן - יכול לעזור , לדעתי קצת בזבוז מאחר ויש לך CD כ"כ איכותי.יש פה גם בעיה טכנית.אתה צריך שהפופקורן יהיה מסוגל להוציא סיגנל גם דרך הHDMI וגם דרך יציאה דיגיטלית אחרת בו"ז ,למה זה ככה ? כי אם אתה מחבר את היציאה הדיגיטלית של הפופקורן לDAC ואז אתה רוצה לראות סרט , לא יעבור סאונד בHDMI - אם לא עובר סאונד בHDMI אין לך אפשרות לשמוע סראונד.
אם הפופקורן מסוגל להוציא סאונד ב2 יציאות (HDMI+OPT) בו"ז אז אין בעיה , בצפיה בסרט אתה פשוט מכבה את הDAC והכל עובד פיקס.
אתה יכול לתת פירוט מלא של כל הרכיבים אצלך במערכת ? (רמקולים , מגברים , מקורות , הכל . . .)
לגבי הDAC הספציפי שקישרת אליו , קשה קצת לדעת וכנראה אין מנוס מלהשוות אותו ראש בראש אצל אבי עם הCD שלך.
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
ראשית תודה ענקית .על תשובה מפורטת ומיקצועית .אוריאל כתב:אני אסכם לך , לאחר קריאה קצרה.
לגבי הDAC הספציפי שקישרת אליו , קשה קצת לדעת וכנראה אין מנוס מלהשוות אותו ראש בראש אצל אבי עם הCD שלך....
להלן פירוט הסטאפ שלי
אונקיו 608
נגן מרנץ 63
A210
קידמיים 683
אחוריים 685
סנטר 61
סאב סרווין וגה XLS12X
חלק מהמוזיקה שיש לי מעל 200 גיגה נמצאת בA210 בפורמט WAV .שאר המוזיקה ב CD ..אין לי צרובים ולא MP3 .
רוב העי ניין כאן הוא באמת שיפור הסאונד דרך ה A210 כי עם הנגן אני שומע לשביעות רצוני ..יחד עם זאת במידה ובסוף ארכוש את הנגן לא מאמין שאחבר גם את הנגן לDAC
איך אני יכול לבצע בדיקה פשוטה האם הA210 מסוגל להוציא סאונד בשתי יציאות בו"ז ויתר מזה ..האם כשאני אשמע מוזיקה אני אוכל לראות את הקבצים של השירים?
תודה
בוא נתחיל מבדיקת הפופקורן.
תחבר אותו לרסיבר בHDMI וגם בכבל דיגיטלי ותתחיל לנגן שיר.
ראשית תבדוק בכניסה עם הHDMI האם שומעים ואז תעביר (ברסיבר , לא בפופקורן) לכניסה הדיגיטלית שחיברת , אם שומעים גם בה -מעולה - זה מוציא 2 סיגנלים בו"ז.אם לא , אל תאמר נואש , אני לא מבין גדול בסטרימרים אבל אתה יכול לבדוק בפורום שלהם אולי אפשר לסדר את זה בהגדרות או שיש פתרון אחר.
לגבי לראות את הקבצים אני לא בדיוק מבין למה אתה מתכוון...מה יש לראות ?זה מוסיקה...
ראשית תבדוק בכניסה עם הHDMI האם שומעים ואז תעביר (ברסיבר , לא בפופקורן) לכניסה הדיגיטלית שחיברת , אם שומעים גם בה -מעולה - זה מוציא 2 סיגנלים בו"ז.אם לא , אל תאמר נואש , אני לא מבין גדול בסטרימרים אבל אתה יכול לבדוק בפורום שלהם אולי אפשר לסדר את זה בהגדרות או שיש פתרון אחר.
לגבי לראות את הקבצים אני לא בדיוק מבין למה אתה מתכוון...מה יש לראות ?זה מוסיקה...
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
ידידיאוריאל כתב:בוא נתחיל מבדיקת הפופקורן.
לגבי לראות את הקבצים אני לא בדיוק מבין למה אתה מתכוון...מה יש לראות ?זה מוסיקה......
אני מתכוון לראות את רשימת התקיות של המוזיקה ...
קצת נסחפת... חוץ מזה, מה קרה ללהאזין ואז להחליט?לגבי חיבור הDAC לCD MARANTZ 63 שלך - חסר תועלת לחלוטין , הCD שלך איכותי יותר ואין פה אפילו קרב...
רשמתי לו למעלה , לקחת את הסידי שלו לאבי יפה ולהאזין ראש בראש.לדעתי זה לא קרב להשוות DAC של 2000 ש"ח לסידי של 7000 ש"ח...זה שהוא ישן לא אומר כלום על הסאונד...HazooM כתב:קצת נסחפת... חוץ מזה, מה קרה ללהאזין ואז להחליט?לגבי חיבור הDAC לCD MARANTZ 63 שלך - חסר תועלת לחלוטין , הCD שלך איכותי יותר ואין פה אפילו קרב......
אם הפופקורן אכן יכול לשדר גם אופטי וגם HDMI בו"ז אז כן.kiko11 כתב:ידידיאוריאל כתב:בוא נתחיל מבדיקת הפופקורן.
לגבי לראות את הקבצים אני לא בדיוק מבין למה אתה מתכוון...מה יש לראות ?זה מוסיקה......
אני מתכוון לראות את רשימת התקיות של המוזיקה ......
הבעיה כאן היא שרוב המוסיקה שלו מאוחסנת ע"ג סטרימר , אינטגרייטד לא יעזור בזה...הוא יצטרך DAC...yairf כתב:לגמרי מסכים. ה-CD63, ממרום שנותיו נותן פייט לא רע למוצרים מודרניים, אפילו בגירסה הבסיסית שלו. לדעתי שדרוג אמיתי יתקבל מהוספת מגבר אינטגרייטד איכותי לקדמיים, מחובר אנלוגית ל-CD....
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
טוב חברים יקרים הצלחתי לקבל שמע ותמונה בו זמנית אחד דרך ה HDMI ואחד דרך חיבור כבל קואקס.......זה אומר שאפשר לחבר DAC לפופוקרן A210 עם מגבר אונקיו 608 ..
האם הנתונים של הDAC המדובר יתנו שינוי מהותי במידה וכן מחר ארכוש את הDAC
תודה לכל העוזרים ..

האם הנתונים של הDAC המדובר יתנו שינוי מהותי במידה וכן מחר ארכוש את הDAC
תודה לכל העוזרים ..
- Nir547
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 723
- שם מלא: nir547
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
לידיעתך, הRDAC נשמע בדיוק כמו הקומפקט CD17 של ארקאם שעולה כמעט 6K.אוריאל כתב:רשמתי לו למעלה , לקחת את הסידי שלו לאבי יפה ולהאזין ראש בראש.לדעתי זה לא קרב להשוות DAC של 2000 ש"ח לסידי של 7000 ש"ח...זה שהוא ישן לא אומר כלום על הסאונד...HazooM כתב:קצת נסחפת... חוץ מזה, מה קרה ללהאזין ואז להחליט?לגבי חיבור הDAC לCD MARANTZ 63 שלך - חסר תועלת לחלוטין , הCD שלך איכותי יותר ואין פה אפילו קרב.........
גוון הצליל של הארקאם שונה מהמרנץ. לא "איכותי" יותר.
מה להעדיף? זה תלוי מאוד במערכת ובטעם האישי שלו.
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
ראשית תודהNir547 כתב:לידיעתך, הRDAC נשמע בדיוק כמו הקומפקט CD17 של ארקאם שעולה כמעט 6K.אוריאל כתב:רשמתי לו למעלה , לקחת את הסידי שלו לאבי יפה ולהאזין ראש בראש.לדעתי זה לא קרב להשוות DAC של 2000 ש"ח לסידי של 7000 ש"ח...זה שהוא ישן לא אומר כלום על הסאונד...HazooM כתב:קצת נסחפת... חוץ מזה, מה קרה ללהאזין ואז להחליט?לגבי חיבור הDAC לCD MARANTZ 63 שלך - חסר תועלת לחלוטין , הCD שלך איכותי יותר ואין פה אפילו קרב.........
גוון הצליל של הארקאם שונה מהמרנץ. לא "איכותי" יותר.
מה להעדיף? זה תלוי מאוד במערכת ובטעם האישי שלו....
יותר מעניין אותי השינוי אחרי החיבור של הDAC לA210 ....לגבי הCD פחות קריטי כי הנגן הזה פשוט מדהים
אשמח לשמוע מה דעתך לגבי חיבור ה DAC לA210
תודה
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
ניר ראשית תודה ענקית לך...למה לא לצפות ליותר מידי הרי החיבור לDACכמו שאני מבין הוא כדי לעקוף את המגבר לא כך? תקן אותי אם אני טועה ..Nir547 כתב:יש לי בזמן את הקרוב את ה-RDAC (עד סוף השבוע) ואני מי-ם.
אם תרצה סבב האזנות קצר איתו, אעזור לך.
אגב, אל תצפה ליותר מדי. האונקיו די גרוע בסטריאו....
אגב מתי אתה בי-ם ?