כמה שאלות על ה INNOVA 7002

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
yoavbd123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 269
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

אהלן, ראיתי שהINNOVA 7002 מאוד פופולארי פה, ובכלל יש עליו המלצות ממש טובות, אז רגע לפני הקנייה אני רק רוצה לאשש כמה עובדות :)

קודם כל האם יש הבדל בין 7002 ל 7002HD? זאת אומרת אני פשוט רואה חנויות שמוכרות דגם ששמו 7002 ללא הסיומת HD, למרות שהוא לכאורה נראה עם אותן יכולות. אז השאלה היא האם זה אותו דגם וסתם התוספת של הHD לשם הדגם היא שיווקית או משהו כזה, או שמא יש הבדל.

נוסף על כך רציתי לדעת האם התמיכה שלו בסרטים טובה, כולל סרטי HD. היו מקומות שראיתי שכתוב בהם שהוא תומך ב MKV, ומקומות שזה לא היה כתוב, וראיתי כל מני ביקורות שפעם המצב לא היה משהו אבל עם עדכוני חומרה כיום המצב דיי טוב, אז אשמח לתשובה עדכנית, גם לגבי סרטים רגילים וגם HD (כולל סנכרון כתוביות)

עוד שאלה היא האם יכולת ההקלטה טובה? היא עובדת כמו שצריך? כל מה שצריך זה DISK ON KEY או HDD נייד ואתה מסודר? איך הקידוד של המכשיר כשהוא מקליט? קידוד חסכוני יחסית? כמה מגה תופסת שעת הקלטה?

ושאלה אחרונה, לגבי מחיר ואיפה לקנות...
מה המחיר העדכני של המכשיר? ראיתי אותו בסביבות ה300 ואפילו קצת פחות, אבל זה היה דרך זאפ ומבחר החנויות שם לא היה גדול בכלל, האם זה עדיין המחיר? סדר גודל של 300 שקל?
ועוד שאלה חשובה איפה אפשר לקנות אותו באזור המרכז, עדיפות לתל אביב או הרצליה, פשוט החנויות בזאפ לא משהו מבחינת מיקום בשבילי, ואני ממש רוצה לקנות אותו בזמן הקרוב (עדיפות להיום או מחר) ואני לא יודע איפה.
לדעתכם כל חנות חשמל, שקם אלקטריק וכד' תחזיק את הממיר?

תודה רבה על העזרה :)
אני ממש נוטה לכיוון לקנות את הממיר אני רק רוצה לוודא כמה דברים לפני הקנייה...
שוב תודה,
יואב

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

רוב השאלות ששאלת אפשר למצוא תשובות עליהן באשכול שכבר פתחו על הממיר הזה.
http://www.hometheater.co.il/vt131157.I ... 7%A6%D7%A8

yoavbd123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אכן ראיתי את השרשור, ובקריאה יותר מעמיקה שלו הפעם ראיתי שהוא אכן עונה לי חלקית על השאלות, אך מאידך גם משאיר עוד הרבה דברים פתוחים...
הייתי שמח לקבל תגובה עדכנית ממישהו שיש לו את המכשיר.

אני אחדד את השאלות אחרי הקריאה המעמיקה...
שוב האם יש הבדל בין השמות, התחושה שלי אומרת שלא, אבל אני רק רוצה לוודא שלא תהיה איזה פאדיחה או משהו כזה.

תמיכה בסרטים הבנתי שלא רעה בכלל, אבל יכולה להיות בעייתי עם ה MKV, ואין למה לצפות יותר מדי...
השאלה היא האם בסרטים רגילים התמיכה טובה בסך הכל ואין ריבוי בעיות? MKV פחות חשוב לי, זו תכונה נחמדה אבל לא קריטית, ניגון סרטים רגילים יותר חשוב...

הקלטה - הבנתי גם לא נשמע להיט, אבל גם לא כזה רע למקרים ספציפיים, פשוט נראה לי כדאי לשחק עם זה קצת וללמוד מהניסיון.

לגבי איפה קונים, עדיין אשמח לדעת על עוד כמה אופציות, ראיתי שאפשר לקנות ב ACE, לא יודע אם זה עדיין נכון כי התגובה הזו הייתה קצת ישנה,
בכל מקרה אשמח לשמוע על עוד כמה אופציות.

שאלה חדשה לגבי עדכון תוכנה, האם צריך להתקין את עדכוני התוכנה באופן כרונולוגי? כלומר מהישן לחדש, או שמא מספיק להתקין את החדש ביותר וזה מחפה על הישנים יותר?

וכמובן שחוות דעת כללית ועדכנית על המכשיר, ממישהו שכבר יש לו אותו תקופה יפה והתנסה בו, תתקבל בברכה ( לא צריך לחפור יותר מדי רק בקטנה כזה רושם מהמכשיר)

שוב תודה רבה :)
יואב

vanhelsing
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 300
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

[
יש ב"אופיס דיפו" החל מיום חמישי האחרון..299 ש"ח..כל סניף שתיכנס אליו מחזיק אותו..שירות ואחריות של גטר טק..תתחדש...

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

1. אין שום הבדל בין הממירים 7002 ו7002HD זה אותו ממיר.
2. לפי גטר טק התמיכה היא לAVI בלבד, אבל יש כאלו שהצליחו להפעיל קובץ MKV 720P. אך יש דיליי בין הוידאו לאודיו.
3. פרסמו פה שהממיר נמכר באופיס דיפו ב300 שקל.
4. עדכוני תוכנה, מדובר בסה"כ 3 עידכונים אז תעשה את הסדר הכרונולוגי מהישן לחדש.

a_yaron
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #6 

nimrodg כתב:14. עדכוני תוכנה, מדובר בסה"כ 3 עידכונים אז תעשה את הסדר הכרונולוגי מהישן לחדש.
...
מעדכנים רק את העדכון האחרון !

ירון

yoavbd123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אחלה תודה רבה :)
האם למישהו במקרה יצאה התנסות חיובית עם MKV?
ולגבי AVI התמיכה טובה?
אני שואל מנסיון של אנשים...
אם למישהו יש את הממיר כבר תקופה יפה ויכול לכתוב עליו בשתי מילים זה יהיה נחמד :)
בכל מקרה נראה לי שאני הולך עליו, אז תודה רבה לכולם :)

ורק לגבי התוכנה, לעדכן את כולם או רק את האחרון? אפשר תשובה חד משמעית?

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

מעדכנים רק עם העדכון האחרון שיצא.

danwol
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 0

שליחה #9 

יש לי כבר כמה חודשים: avi עובד טוב, mkv עם delay, בדקתי מספר קבצים סתם בשביל הסקרנות, כפי שרבים כבר כתבו, צפיה בסרטים מהרשת הביתית רק עם סטרימר.

yoavbd123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

danwol כתב:יש לי כבר כמה חודשים: avi עובד טוב, mkv עם delay, בדקתי מספר קבצים סתם בשביל הסקרנות, כפי שרבים כבר כתבו, צפיה בסרטים מהרשת הביתית רק עם סטרימר.
...
סטרימר פשוט יקר מדי ולא בא בחשבון, חשבתי שאולי אפשר להסתפק המכשיר הזה בינתיים,
תאכלס AVI זה בגדול סבבה לי, ה MKV זה בונוס בשבילי.

תודה על המידע :)

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”