קודם כל האם יש הבדל בין 7002 ל 7002HD? זאת אומרת אני פשוט רואה חנויות שמוכרות דגם ששמו 7002 ללא הסיומת HD, למרות שהוא לכאורה נראה עם אותן יכולות. אז השאלה היא האם זה אותו דגם וסתם התוספת של הHD לשם הדגם היא שיווקית או משהו כזה, או שמא יש הבדל.
נוסף על כך רציתי לדעת האם התמיכה שלו בסרטים טובה, כולל סרטי HD. היו מקומות שראיתי שכתוב בהם שהוא תומך ב MKV, ומקומות שזה לא היה כתוב, וראיתי כל מני ביקורות שפעם המצב לא היה משהו אבל עם עדכוני חומרה כיום המצב דיי טוב, אז אשמח לתשובה עדכנית, גם לגבי סרטים רגילים וגם HD (כולל סנכרון כתוביות)
עוד שאלה היא האם יכולת ההקלטה טובה? היא עובדת כמו שצריך? כל מה שצריך זה DISK ON KEY או HDD נייד ואתה מסודר? איך הקידוד של המכשיר כשהוא מקליט? קידוד חסכוני יחסית? כמה מגה תופסת שעת הקלטה?
ושאלה אחרונה, לגבי מחיר ואיפה לקנות...
מה המחיר העדכני של המכשיר? ראיתי אותו בסביבות ה300 ואפילו קצת פחות, אבל זה היה דרך זאפ ומבחר החנויות שם לא היה גדול בכלל, האם זה עדיין המחיר? סדר גודל של 300 שקל?
ועוד שאלה חשובה איפה אפשר לקנות אותו באזור המרכז, עדיפות לתל אביב או הרצליה, פשוט החנויות בזאפ לא משהו מבחינת מיקום בשבילי, ואני ממש רוצה לקנות אותו בזמן הקרוב (עדיפות להיום או מחר) ואני לא יודע איפה.
לדעתכם כל חנות חשמל, שקם אלקטריק וכד' תחזיק את הממיר?
תודה רבה על העזרה
אני ממש נוטה לכיוון לקנות את הממיר אני רק רוצה לוודא כמה דברים לפני הקנייה...
שוב תודה,
יואב