יש לי גלקסי טאב מחברת פלאפון ומהיום הראשון היו בו רק המון בעיות בכל הקשור לגלריה ולצילום.
בעיה ראשונה:
למשל, הידעתם שהגלריה של סמסונג "מעלימה" תמונות?
אחרי שמצלמים תמונות, וידאו או סטילס, אפשר לראות אותן בגלריה אבל אחרי כמה דקות...פוף...נעלמות כאילו לא צולמו.
בגלריה אפשר לראות רק תמונות שהועלו לפיקאסה. כל תמונה מקומית אחרת שצולמה על ידכם, כאילו לא קיימת.
לא עוזר כלום ואפילו איתחול מחדש ושחזור הגדרות יצרן לא פתרו את הבעיה. חיפשתי באינטרנט וגיליתי שזו בעיה מאוד מוכרת. פשוט אין תמונות.
דרך אחת "לפתור" את הבעיה היא פשוט להשתמש בתוכנת quikpic ולא בגלריה ואז פתאום רואים את כל התמונות האבודות שקיימות על המכשיר (הן לא נמחקות, פשוט לא מוצגות על ידי הגלריה).
בעיה שניה:
אין אפשרות לשתף וידאו.
לא דרך הגלריה ולא דרך quikpic, פשוט לא ניתן לשתף וידאו.
בתמונה, אם אני לוחץ על תפריט ואז "שיתוף" אני מקבל תפריט של כל המקומות אליהן אני יכול לשתף את התמונה ובקלות להעלות לפיקאסה למשל.
אם אני מנסה לעשות את זה לוידאו, אז כשאני לוחץ על כפתור "שיתוף" דבר לא קורה. פשוט שום דבר כאילו לא לחצתי על הכפתור.
דבר מוזר זה כשאני מנסה לשתף 2 סרטונים בבת אחת ליו טיוב, הוא כן מצליח להעלות תפריט שיתוף, אבל ברור שהוא לא מעלה כלום.
אם אני מנסה לשתף דרך נגן הוידאו של ES למשל, אז אני מצליח לקבל תפריט שיתוף, מצליח לקבל את המידע של יו טיוב אבל כשאני לוחץ על UPLOAD, הוא פשוט "כופה סגירה".
בעיה שלישית:
זו בעיה שקרתה ממש לאחרונה. פתאום, בלי שום אזהרה ובלי שום דבר שעשיתי, כשאני מנסה לצלם וידאו, אז אני לוחץ על כפתור ההקלטה, אבל אז, כל הכפתורים מהמסך נעלמים לי. גם כפתור "הפסק הקלטה". אני רק רואה את מה שאני מצלם באותו הרגע.
אין דרך להפסיק את ההקלטה מה שאומר שאני צריך רק ללחוץ על כפתור בית או כפתור חזרה וזה גורם להקלטה שלי להתבטל.
תכלס עכשיו אני פשוט לא יכול להקליט סרטונים במכשיר שלי יותר.
מה העניין?
אלו שלוש בעיות מאוד חמורות שקשורות לאותו הדבר כמעט. שתי הבעיות הראשונות לא נפתרו גם אחרי ריסט ושחזור ונראה שהן קיימות אצל רבים בעולם.
האם יש סיכוי שמישהו יודע מה כן אפשר לעשות?
האם ניתן לדעתכם לפנות עם הבעיה הזו לפלאפון? לא שהם יידעו מה לעשות אבל אולי יחליפו מכשיר או משהו אם זו הבעיה. זה בכלל משהו שבאחריותם?
מאוד מיואש