http://www.hifix.co.uk/hifi/audio/pione ... mment-1063
כמובן שאצלנו בארץ הם יהיו זמינים רק אחרי שהמלאי של ה 72, 82 יגמר ואז יעשו מבצע על ה 73 ו 83 ורק אז...אבל מה זה משנה העיקר שיש למה לשאוף

לא חייבים להמתין עד שיגמר המלאי המלאי של ה 82\72 אפשר פשוט להזמין מחול(במחיר שפוי)Arieldr כתב:הצצה לדגמי העל החדשים של פיוניר LX-75 ו LX-85, פיוניר אומרים שהשיפור מדגמי ה 3 הוא כל כך גדול שזה מצדיק לקרוא להם 5ים... לעניות דעתי המחיר נשאר זהה ולכל המשמיצים של פיוניר, שימו לב לשורה במפרט שאומרת On Screen Display...
http://www.hifix.co.uk/hifi/audio/pione ... mment-1063
כמובן שאצלנו בארץ הם יהיו זמינים רק אחרי שהמלאי של ה 72, 82 יגמר ואז יעשו מבצע על ה 73 ו 83 ורק אז...אבל מה זה משנה העיקר שיש למה לשאוף...

אני חושב שחייבים לפתוח פוסט הימורים על המשדרג הראשון מה 83 ל 85itay123 כתב:אריאל ידידי...שבת שלום..![]()
ראשית תודה על העדכון,![]()
על פניו ניראה מעניין, כמו כל פיוניר שיוצא, אבל מבחן התוצאה מחזיר אותנו אחורה.
כאשר אתה אומר יותר טוב מה-83 וקודמיו, אני שואל במה בדיוק..(ולא מבחינת פיטשרים)אלא סאונד נטו...
על פניו (features) הוא ניראה זהה ל-83 שהיה זהה ל-82 שהיה זהה ל-81.
חוץ מ-3D , דאקים של 32ביט (שלא ממש מרגישים את ההבדלים פרט למספרים), מעבר ל-9.1 , עיצוב שונה -במה ה-83 שונה מה-82/81 או לעינינו ה-85 שונה מה-83...
ולמה להישאר ב-SETUP של 9.1 ולא 11.1 או 11.2...לא מבין את זה...![]()
מה שמעניין זה השלט הססגוני, דמוי IPAD החדש שלהם...אבל זה לא מדבר לאילו שמשתמשים בשלט הרמוני/פרונטו...
מניסיון עם pioneer אני כבר לא הולך אחריהם שדוד ועיוור...נכון ה-81 הרשים מאוד בזמנו במיחד בהשוואה ל-70 הפופלארי, ובאמת היה בזמנו ה-next best thing ל-90 שהיה האטרקציה בזמנו..אבל בהשוואה ישירה ל-82 ול-83, לא מצאתי הבדלים כלשהם ובטח לא כאילו שהצדיקו שדרוג והחלפה...זו דעתי כמובן![]()
אבל אולי התהפכו היוצרות ופיוניר שום "תמציא" עצמם, כמו שהם המציאו עצמם עם סדרת ה-LX החדשנית והאיכותית...אולי ה-85 באמת ייתן את האימפקט שה-83 לדעתי לא הצליח כ"כ לתת...בטח לא בהשוואה למתחריו...ובטח לא במסגרת מחירו בארץ, מחירו בחו"ל והמחירים שאנחנו שומעים שאנשים בפורום משיגים בהחלט ללא תחרות..![]()
מחכים כבר לרשמים שהנ"ל יגיעו...![]()
...

טוב נו זה ברור הוסיפו OSD אז היו חייבים לקחת משהו אחרAndrey13 כתב:מסכים איתך לגמרי.Balance כתב:מזל טוב לפיוניר.
זה רק אני או שהמכשירים ניראים פלסטיקים משהו?...
העיצוב והפיניש היוקרתי מאד של הדור הקודם קצת נעלם....