onkyo 578 האם כדי להחליף ?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
האמת, לא ממש הבנתי למה אתה רוצה לשדרג רסיבר בן שנה (אם לא פחות...) שיש בו כמעט כל מה שיש ב-609? 
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אם אתה מחפש מעבד תמונה יותר טוב אז רק בדגמים 90X ואילך ישנו מעבד ןידאו איכותי יותר
הצעתי שאם אתה מחפש מעבד וידאו אז תרכוש מעבד וידאו יעודי כגון DVDO EDGE
הצעתי שאם אתה מחפש מעבד וידאו אז תרכוש מעבד וידאו יעודי כגון DVDO EDGE
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
האם חסר לך משהו ברסיבר הנוכחי?
אם כן, מה בדיוק חסר לך? פיצ'רים מסויימים? משהו בסאונד לא מספיק טוב?
אם כן, מה בדיוק חסר לך? פיצ'רים מסויימים? משהו בסאונד לא מספיק טוב?
שלום רב,yuria כתב:לא נראה לי שהשיפור יהיה דרמטי...
אני רק יכול לומר לך מנסיון אישי שלי...היה לי אונקיו 578 וכשהגעתי לחנות לשדרג לרמקולים חדשים אז שמעתי
את פרדיים מוניטור 11 ביחד עם הרסיבר שהיה קיים אצלי שהוא ה 578 ושמעתי איכות סאונד ממש טובה,אבל...
כשהגעתי לרמות סאונד בווליום גבוה התחילו רעשים (פיקים) בבאס של הרמקול ואז הסבירו לי שזה בגלל שאין
מספיק דחיפה (זרם) לרמקול ,לכן כדי לתת לי דוגמא עברנו עם אותם הרמקולים לרסיבר אונקיו 608
והתחלנו לשמוע ועלינו לאותה עוצמה ואפילו יותר ולא היו את הרעשים (פיקים) מהרמקול יותר. כך שוכנעתי והבנתי שבאמת האונקיו 608 נותן הרבה יותר זרם .
וכמובן שבסוף שידרגתי גם את הרסיבר מ 578 ל608. אבללשאלתך מבחינת צליל זה אותו סאונד בדיוק. אין שום הבדל.
וגם המוכר אמר לי שאם אני בכלל לא יגיע לעוצמות ווליום כאלה אז אין לי בכלל מה לשדרג.
וכמובן שהיום אני כבר חושב על אונקיו 1008 ומעלה ומאותה סיבה כמוך שאני רוצה עוד יותר איכות סאונד וכמובן יותר זרם ודחיפה לרמקול.
מקווה שעזרתי לך