תודה רבה לעוזרים!
קניית HPNA של יס
לא ידעתי שליס יש שירות כזה. אני משתמש ב HPNA של POWERNET שבזק עבדו איתם פעם וכעת כבר לא, אבל החברה עד מוכרת.
תבדוק ב - http://powernet.co.il/. יש לי נתב שלהם + קופסת קצה אחת, כך שמחשב אחד עובד דרכה ומחשב אחד מחובר ישירות לנתב וסה"כ אני מאוד מרוצה. הבעיה היחידה היא שהקופסת קצה נוטה להיתקלקל בקלות, וזאת כבר השלישית שלי (ב 5 שנים)...וכיוון שמחירה כ 250 שקל, זה מעצבן אבל רחוק מלהיות נורא.
תבדוק ב - http://powernet.co.il/. יש לי נתב שלהם + קופסת קצה אחת, כך שמחשב אחד עובד דרכה ומחשב אחד מחובר ישירות לנתב וסה"כ אני מאוד מרוצה. הבעיה היחידה היא שהקופסת קצה נוטה להיתקלקל בקלות, וזאת כבר השלישית שלי (ב 5 שנים)...וכיוון שמחירה כ 250 שקל, זה מעצבן אבל רחוק מלהיות נורא.
זה לא ממש שירות HPNA, הם עושים את זה רק בשביל ה Yes Total שלהם שיקלוט את ה VOD, וזה למה יס לא מוכנים למכור ממירים כאלה, וסתם חבל עכשיו לקנות עוד HPNA אם יש לי את זאתי (בעיה קטנה גם של ריבוי ממירים.. משפחה משוגעת :/ ) וכל מה שאני צריך זה עוד 2 ממירים כאלה שיפתרו לי את כל הבעיות... אז בכל זאת אם יש מישהו שמכיר מקום לקנות כאלה אני אשמח, תודה!
כן אבל עכשיו להתחיל להריץ חוטים בכל הבית? ויותר מזה שהחדר שלי (איפה שהראוטר) הוא ממד והאפשרות הזאת קצת לא אפשרית...מושההשפיץ כתב:הכי טוב כבל מהראוטאר למקום בו רוצים לחבר.
פשוט וזול אמין ומהיר בעבודה עצמית.או שוכרים מישהו שעובד בתחום בחברה ,באופן פרטי אחריהצהריים....
אין כזה מצב למי שבתחום.הכבל רשת בעובי של כבל טלפון.
בכל מקום בבית יש שקע טלפון או שקע טלוויזיה אז מעבירים דרך אותה צנרת חוט נוסף.
אם אין צנרת מעבירים חיצונית בתוך תעלה דקורטיבית או קליפס.המחיר לכבל כ3 שח למטר.
קונקטור בכל קצה כבל עוד 1 שקל.
כבל רשת זה לשנים רבות עובד בבבית ,משרד ותעשיה.
יש מספיק טכנאים שעובדים ביום בחברות מקצועיות ,שיעשו דמי כיס אחר הצהריים ויצרו לך נקודה בגרושים כולל חומר וצ יוד.
בכל מקום בבית יש שקע טלפון או שקע טלוויזיה אז מעבירים דרך אותה צנרת חוט נוסף.
אם אין צנרת מעבירים חיצונית בתוך תעלה דקורטיבית או קליפס.המחיר לכבל כ3 שח למטר.
קונקטור בכל קצה כבל עוד 1 שקל.
כבל רשת זה לשנים רבות עובד בבבית ,משרד ותעשיה.
יש מספיק טכנאים שעובדים ביום בחברות מקצועיות ,שיעשו דמי כיס אחר הצהריים ויצרו לך נקודה בגרושים כולל חומר וצ יוד.