CM 7.0.3 על Nexus S - ה-Gmail לא מבצע סנכרון אוטומטי. קרה למישהוא ?
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
היי,
אתמול סוף סוף מצאתי זמן להתעסק ולהתחיל ללמוד את ה-Nexus S שיש לי כבר חודשיים אם לא יותר.
ובכן, התקנתי CM 7.0.3 בהצלחה ושיחזרתי את האפליקציות שלי בעזרת הטיטאניום וישנה רק בעיה אחת והיא שה-Gmail לא מבצע סנכרון אוטומטי, ככה שאני נאלץ להכנס לתוך האפליקציה ונאלץ לעשות refresh.
מיותר לציין שסנכרון מופעל אצלי בהגדרות.
יש למישהוא הצעת פתרון לנושא ?
תודה מראש.
אתמול סוף סוף מצאתי זמן להתעסק ולהתחיל ללמוד את ה-Nexus S שיש לי כבר חודשיים אם לא יותר.
ובכן, התקנתי CM 7.0.3 בהצלחה ושיחזרתי את האפליקציות שלי בעזרת הטיטאניום וישנה רק בעיה אחת והיא שה-Gmail לא מבצע סנכרון אוטומטי, ככה שאני נאלץ להכנס לתוך האפליקציה ונאלץ לעשות refresh.
מיותר לציין שסנכרון מופעל אצלי בהגדרות.
יש למישהוא הצעת פתרון לנושא ?
תודה מראש.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
בדיוק...
הרום של CM מגיע ללא האפליקציות של גוגל, וצריך להתקין את כל ה-GAPPS לבד (אפשר דרך רום מנג'ר).
אני הייתי מנסה להסיר את האפליקציה ולהתקין מחדש את כל החבילה ואז לסמן סינכרון וכו'...
הרום של CM מגיע ללא האפליקציות של גוגל, וצריך להתקין את כל ה-GAPPS לבד (אפשר דרך רום מנג'ר).
אני הייתי מנסה להסיר את האפליקציה ולהתקין מחדש את כל החבילה ואז לסמן סינכרון וכו'...
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
אפשרות נוספת שעובדת אצלי לפעמים היא להכנס לתוכנה ובמקום להסיר אותה אז לעשות clear data ו clear cache.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

OK - הסרתי את ה-GMail דרך הטיטאניום והתקנתי חדש דרך המרקט (אגב, יש איזו שהיא חבילת GApps שאפשר להוריד במקום להתקין את האפליקציות אחת אחת ?) ואכן בעיית הסנכרון נפתרה.
בעיה אחרת היא שנראה לי שזה גורם למכשיר לקרוס ושלאחר מכן יש צורך לבצע הסרה והתקנה של התוכנה.
בעיה אחרת היא שנראה לי שזה גורם למכשיר לקרוס ושלאחר מכן יש צורך לבצע הסרה והתקנה של התוכנה.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

כרגע תמיכה ב-2.3.3 - הבנתי שיש גירסה לא סופית עם 2.3.4.
בכל אופן לא נתקלתי בבעיות. עם זאת יש לציין שאני לא מדד כיוון שאני משתמש מתחיל מאוד בעולם האנדרואיד.
בכל אופן לא נתקלתי בבעיות. עם זאת יש לציין שאני לא מדד כיוון שאני משתמש מתחיל מאוד בעולם האנדרואיד.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
אולי דווקא בגלל זה, אתה מדד מעולה מבחינתי...MarioMan כתב:כרגע תמיכה ב-2.3.3 - הבנתי שיש גירסה לא סופית עם 2.3.4.
בכל אופן לא נתקלתי בבעיות. עם זאת יש לציין שאני לא מדד כיוון שאני משתמש מתחיל מאוד בעולם האנדרואיד....
אני כנראה מתחיל עוד יותר ממך, אני עדיין בסטוק בלי הרשאות בכלל...
אתה יכול להגיד לי ב2 מילים למה אתה מרוצה ממנו? ייתרון שלו מול הסטוק, מבחינת נגיד מהירות, יציבות, זמן סוללה, כל מני פרמטרים כללים... אפשרות קסטומיזציה וחוויה כללית.