קליה קטנה לסופש
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
צילום יפה!
אחרי הרבה התנסויות עם ההודי המדובר, אני יכול לומר שמחבב אותו - אך רק כתוספת.
כחד זני או 50% נותן לי סוג של חריפות לקפה. זה היה מעניין בהתחלה, אך לא אידיאלי עבורי.
אחרי הרבה התנסויות עם ההודי המדובר, אני יכול לומר שמחבב אותו - אך רק כתוספת.
כחד זני או 50% נותן לי סוג של חריפות לקפה. זה היה מעניין בהתחלה, אך לא אידיאלי עבורי.
כל עוד החוטיני מוצנע אתה יכול לבואmoti_r כתב:אחלה נוף וקפה מעולה!
בפעם הבאה שאני באיזור, אני בא לקפה...
ואני מכיר את הטעם של הפלנטיישן ואני יודע שהוא קצת מפוצץ אפילו במינונים נמוכים...אבל אני לא בטוח ששילבתי אותו אי פעם עם הסנטו..אולי הם יתנו ביחד משהו יפה.
איזה הונגריות? הוא יופיע בדלת עם האניטה שלו (מחזיקה אותו קצר...)כפיר_ש כתב:תסמוך על מוטי הוא יופיע בדלת מעט שתוי עם קישוטים מהמסיבה ושתי הונגריות יפיפיות (אחת מכל צד)...
תגיד מוטי,מנסיון.....אם מכונת קפה מוציאה לי בלונד...זה נחשב פטיש?
(הלך עליך מאז סיפור עם החוטיני והקפה של הבוקר....)
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
צחוק צחוק אבל מוטי יושב עכשיו מול המחשב על כסא עור עם חוטיני אדום ושמפניה וצוחק על כולנוnimitzg כתב:איזה הונגריות? הוא יופיע בדלת עם האניטה שלו (מחזיקה אותו קצר...)כפיר_ש כתב:תסמוך על מוטי הוא יופיע בדלת מעט שתוי עם קישוטים מהמסיבה ושתי הונגריות יפיפיות (אחת מכל צד)...![]()
תגיד מוטי,מנסיון.....אם מכונת קפה מוציאה לי בלונד...זה נחשב פטיש?![]()
![]()
![]()
(הלך עליך מאז סיפור עם החוטיני והקפה של הבוקר....)...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אתם קוראים לזה חוטיני.
אני קורא לזה thong שעושה לי דיגידיגי בדינג דונג...
ובכלל, אני לא כ"כ אוהב מכונות קפה שמוציאות בלונד.
מעדיף אותן מוציאות ברונט או רדהד.
אני קורא לזה thong שעושה לי דיגידיגי בדינג דונג...
ובכלל, אני לא כ"כ אוהב מכונות קפה שמוציאות בלונד.
מעדיף אותן מוציאות ברונט או רדהד.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
יופי של נוף... לכיוון של אנדרטת נצחון עם אני לא תואה? אני היתי הרבה פעמים בבודפשט,אבל זה היה מזמן(לפני 5 שנים פעם אחרונה) אני זוכר בתי קפה יפים וטובים באזור ככר ליסט... מקומום INNים באותו זמן... זה נשאר?
מה שרואים ברקע זו הציטדלה..עוד מבצר כלשהו 
יש בתי קפה נחמדים מאוד בליסט..אבל הקפה עצמו לא להיט בכלל.אני גר לא רחוק משם ב-deak ter אם אתה זוכר. יש עוד מקומות חדשים. החלק שהיה בעבר הגטו שופץ לחלוטין לקומפלקס יוקרתי עם בתי קפה קטנים במרכז ואפילו הולמספלייס...
חוץ מזה הקפה הכי טוב בעיר לדעתי נמצא במקום שנקרא egyetem ter וקוראים לו cafe alibi אם מישהו באזור
איך שנכנסים יש קולה ממש מולך..והם קולים שם את הקפה פעמיים בשבוע אני חושב. יש ארובה והכל נעשה בתוך המסעדה ומול הלקוחות (לפחות לפי מה שכתוב שם.אני אישית אף פעם לא ראיתי)
מה שכן לקנות שם קפה ירוק זה פשוט שוד לאור היום
זה נחשב פה למשהו כזה אקסקלוסיבי שאי אפשר להשיג שקילו למשל קולומביה יעלה פה מעל 100 שח אני חושב.
יש בתי קפה נחמדים מאוד בליסט..אבל הקפה עצמו לא להיט בכלל.אני גר לא רחוק משם ב-deak ter אם אתה זוכר. יש עוד מקומות חדשים. החלק שהיה בעבר הגטו שופץ לחלוטין לקומפלקס יוקרתי עם בתי קפה קטנים במרכז ואפילו הולמספלייס...
חוץ מזה הקפה הכי טוב בעיר לדעתי נמצא במקום שנקרא egyetem ter וקוראים לו cafe alibi אם מישהו באזור
מה שכן לקנות שם קפה ירוק זה פשוט שוד לאור היום
מילה של אקסטרימיסט.