בנדה מגנטיק לא מיבאים שלטי הרמוני עד להודעה חדשה.
היום שוחחתי בטלפון עם מנהל המכירות הארצי של בנדה, יבואני לוג'יטק בישראל.
כשביקשתי לברר האם ניתן להזמין הרמוני one (בעל החנות ממנה רציתי לרכוש השלט לא הכירה הדגם, אז שחחתי עימו בעצמי), הודיע לי כי בנדה סיימו את מלאי ההרמוני בישראל, וכי בקרוב אינם מתכוונים להביא מלאי נוסף.
לטענתו המלאי הקיים בחנויות יאזל ולא יחודש על ידי בנדה.
מנהל המכירות לא הסביר לי מהי סיבת הפסקת היבוא לישראל.
הוא הבהיר כי שאר מוצרי לוגיטק כן קיימים במלאי.
אשמח אם גורמים נוספים בהנהלת האתר יוכלו לתת את הדעת לנושא, ולהשלים הפאזל.
כשביקשתי לברר האם ניתן להזמין הרמוני one (בעל החנות ממנה רציתי לרכוש השלט לא הכירה הדגם, אז שחחתי עימו בעצמי), הודיע לי כי בנדה סיימו את מלאי ההרמוני בישראל, וכי בקרוב אינם מתכוונים להביא מלאי נוסף.
לטענתו המלאי הקיים בחנויות יאזל ולא יחודש על ידי בנדה.
מנהל המכירות לא הסביר לי מהי סיבת הפסקת היבוא לישראל.
הוא הבהיר כי שאר מוצרי לוגיטק כן קיימים במלאי.
אשמח אם גורמים נוספים בהנהלת האתר יוכלו לתת את הדעת לנושא, ולהשלים הפאזל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
זה משהו שידענו שעלול להתרחש לצערי והיה צפוי. כרגע לא ברור אם המשמעות היא שמישהו אחר יקח את זה על עצמו או שזה יעלם לחלוטין ויהפוך ליבוא אישי בלבד.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
- יצירת קשר:
חברים,
ללוגיטק מוצרים נפלאים ואחריות מדהימה שהם מכבדים בכל מקום, זה שאין יבוא מקומי נורמלי חבל שיעצור אתכם מלקנות מוצרים שלהם. יש המון אופציות אינטרנט בינלאומיות או קנייה דרך אמזון ושימוש באחת מחברות השילוח שנותנות כתובת בארה"ב
ללוגיטק מוצרים נפלאים ואחריות מדהימה שהם מכבדים בכל מקום, זה שאין יבוא מקומי נורמלי חבל שיעצור אתכם מלקנות מוצרים שלהם. יש המון אופציות אינטרנט בינלאומיות או קנייה דרך אמזון ושימוש באחת מחברות השילוח שנותנות כתובת בארה"ב
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הנציגות של לוג'יטק עברה לפני זמן לא רב לבנדא (ממעתק).
הפעילות של הרמוני בתוך לוג'יטק היא פעילות נישה מבחינת בנדא, שבעיקר מתעסקת עם מאסות גדולות של סחורה (מקלדות ועכברים לרשתות הגדולות למשל).
הייתי מעורב בהכנסת והטמעת הפעילות של הרמוני בתוך בנדא ואף נפגשתי עם נציג לוג'יטק שהגיע מיוון במיוחד שאציג לו איך, לתפיסתי, יש לטפל במוצרי הרמוני.
כנראה שהיחס בין ההשקעה לבין התמורה לא מצדיקה מבחינתן לטפל בקו המוצרים הזה.
יש לציין שקו המוצרים של הרמוני לא ממש היה קיים בישראל, גם כשייובא ע"י מעתק ובנדא. מבחינת לוג'יטק זה היה סוג של "העלמת עין" שכן, כשהם אומרים "תמיכה" זה אומר USER MANUAL בעברית, תוכנה בעברית, ממשק על השלט בעברית וכו', כלומר, גיור מלא של קו המוצרים.
מקווה שייתעשתו על עצמם שכן אני עדיין מאמין שזה פתרון מצויין לשלט אוניברסאלי ואין לי ספק שמישהו ייקח את הנישה הזו במקום. בין אם זה ייבוא פרללי של מוצרי הרמוני או שלט חכם אחר (פיליפס פרסטיג'יו או RTI למשל).
הפעילות של הרמוני בתוך לוג'יטק היא פעילות נישה מבחינת בנדא, שבעיקר מתעסקת עם מאסות גדולות של סחורה (מקלדות ועכברים לרשתות הגדולות למשל).
הייתי מעורב בהכנסת והטמעת הפעילות של הרמוני בתוך בנדא ואף נפגשתי עם נציג לוג'יטק שהגיע מיוון במיוחד שאציג לו איך, לתפיסתי, יש לטפל במוצרי הרמוני.
כנראה שהיחס בין ההשקעה לבין התמורה לא מצדיקה מבחינתן לטפל בקו המוצרים הזה.
יש לציין שקו המוצרים של הרמוני לא ממש היה קיים בישראל, גם כשייובא ע"י מעתק ובנדא. מבחינת לוג'יטק זה היה סוג של "העלמת עין" שכן, כשהם אומרים "תמיכה" זה אומר USER MANUAL בעברית, תוכנה בעברית, ממשק על השלט בעברית וכו', כלומר, גיור מלא של קו המוצרים.
מקווה שייתעשתו על עצמם שכן אני עדיין מאמין שזה פתרון מצויין לשלט אוניברסאלי ואין לי ספק שמישהו ייקח את הנישה הזו במקום. בין אם זה ייבוא פרללי של מוצרי הרמוני או שלט חכם אחר (פיליפס פרסטיג'יו או RTI למשל).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני חושב שכל מי שבתחום מבין דבר פשוט מאוד - השליטה עוברת לטלפונים החכמים.
זאת, בשיתוף עם העובדה שרוב העם מוכן לסבול עם 5 שלטים רק לא להוסיף כסף לנוחות - לא נמכרים הרבה שלים חכמים.
זאת, בשיתוף עם העובדה שרוב העם מוכן לסבול עם 5 שלטים רק לא להוסיף כסף לנוחות - לא נמכרים הרבה שלים חכמים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
עדיין, אני לא מכיר פיתרון סביר וכלכלי שעושה את מה שפרונטו עשה או את מה ש-HARMONY עושה.
לא שהייתי מתנגד להשתמש באייפד כשלט אוניברסלי למערכת שלי, אבל אני לא ממש רואה את האפליקציה והחומרה שיכולים לתת לי את הפיתרון הזה. הכי קרוב לזה זה SAVANT ו-CONTROL4, אבל שניהם טיפה יקרים אפילו לקולנוע ביתי בסגנון שלי.
לא שהייתי מתנגד להשתמש באייפד כשלט אוניברסלי למערכת שלי, אבל אני לא ממש רואה את האפליקציה והחומרה שיכולים לתת לי את הפיתרון הזה. הכי קרוב לזה זה SAVANT ו-CONTROL4, אבל שניהם טיפה יקרים אפילו לקולנוע ביתי בסגנון שלי.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
האמת שהאייפד ממש נותן פיתרון לא רע
שליטה על הSB3
שליטה על הרסיבר - ימהה (היה עדיף אפליקציה ייעודית לIPAD) ושיקחו את האפליקציה לPC לתוך הסביבה הזו.
שליטה דרך דפדפן על ה 6600
חסר איזה משהו שייאחד הכל
האמת שלרוב הדברים ובייחוד שהכל עובר דרך הרסיבר
כבר יש שליטה
שליטה על הSB3
שליטה על הרסיבר - ימהה (היה עדיף אפליקציה ייעודית לIPAD) ושיקחו את האפליקציה לPC לתוך הסביבה הזו.
שליטה דרך דפדפן על ה 6600
חסר איזה משהו שייאחד הכל
האמת שלרוב הדברים ובייחוד שהכל עובר דרך הרסיבר
כבר יש שליטה
העם דורש..... כל מיני דברים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כן - אבל אייפוד פשוט שעולה 1000 ש"ח - ויעשה את אותה עבודה לא טוב?
אל תשכח שזה גם עובד בWIFI
.
.
אני משתמש בהרמוני 550 (ויש לי כמה כאלה - לסלון, לחדר השנה, למרתף). שעלו כ- 45 דולר (לאחד).Itay_Pollak כתב:כן - אבל אייפוד פשוט שעולה 1000 ש"ח - ויעשה את אותה עבודה לא טוב?
....
בנוסף למחיר, צורת השימוש בשלט (נזרק על הספה/רצפה/נלעס ע"י הבת הצעירה שצומחות לה שינים...) לא מתאים לטאבלט כזה או אחר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
לא מצליח למצוא את זה כרגע, אבל איפשהו בקהילות של אתר BLU-RAY.COM, מישהו פרסם כחלק מהקולנוע הביתי שלו "שלט חכם" מבוסס באופן מלא על אייפד.כל הרכיבים, כולל מזגן. חייב להודות, נראה מגניב לגמרי.