goodoffer,
קודם כל כלל לא נפגעתי (אני לא אנגלי).
אני לא מבין על מה אתה מבסס את טענותיך. מאיפה המידע שלך לגבי הבריטים?
אתיחס לנקודות שהעלית:
1) (זה הדבר היחידי שיש לו קשר מרוחק לנושאי האתר

) . "הם" סיננו בסרט? מה אתה חושב, של"בריטיש איירוויס" יש עורך סרטים? אני די בטוח שהגרסה של בריטיש, היא אותה גרסה שב"אל על" או בכל חברה אחרת. הם קונים מאותו ספק.
אגב , אם כבר בהכללות, אז מאמריקאים אולי אפשר לצפות לסינון של כל דבר "רגיש" כי אולי יש ילדים בקהל, אבל דווקא מ"בריטים"?. אותם בריטים עם תוכנות הטלויזיה הנוקבות? נראה לי שגם הסטריאוטיפים שלך התבלבלו בין עמים שונים.
2) הם לא היו מוכנים (כמו שישראלים מוכנים) למתקפות טרור מאותה סיבה שהאמריקאים לא היו. הטרור למזלם, לא נפוץ כמו אצלנו, למרות שהיה בעבר פיגועים של הIRA (אבל זה כסף קטן יחסית לאל קעידה).
גם אנחנו לא היינו מוכנים לפיצוצי אוטובוסים ולמתאבדים בקניונים עד שזה קרה. היום אנו כבר יותר מוכנים, אבל לא למה שעוד לא קרה.
3) הם עושים "בשכל", וככה נשאר אצלם הסדר. אם יגיבו כמו ישראלים יהיה להם ברדק כמו אצלנו. אגב , אין פה משהו "בריטי" במיוחד. זו אותה תגובה של רוב הצפון אירופאים וגם של אמריקאים.
בעינין התלמידים הרוצחים נראה לי שאתה שוב מתבלבל עם תופעה שיותר נפוצה בארה"ב. בכל אופן זכור שסטטיסטית תשמע על תופעות קיצוניות כאלה בעיקר במדינות גדולות (כי פשוט יש יותר אנשים) ובעלות תקשורת חופשית (לא מחביאים).
בכל אופן, בריטניה (למרות עליית הפשע) אינה נחשבת לבעלת פשיעה גבוהה כמו בארה"ב, למשל.
הסיפור עם התאומים הוא נכון (עבור תאומים) אבל לא ברור על סמך מה אתה ממשיל את זה לבריטים.
לסיכום, נראה לי שאתה שבוי בכמה דיעות קדומות ולא נכונות. לא הבאת שום בסיס עובדתי.