האם זה בטוח לשלם עם כרטיס אשראי ב FILESONIC ?
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
https://www.paypal.com/il/
אתה מכניס את פרטי כרטיס האשראי לחשבון בפייפל והוא מבצע בשבילך את התשלום בצורה מאובטחת) לאתרים.
כך אתה לא נאלץ למסור פרטי כרטיס אשראי לכל אתר קניה ברשת.
אתה מכניס את פרטי כרטיס האשראי לחשבון בפייפל והוא מבצע בשבילך את התשלום בצורה מאובטחת) לאתרים.
כך אתה לא נאלץ למסור פרטי כרטיס אשראי לכל אתר קניה ברשת.
- oriberko
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 403
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
לא שאני יכול לקשור עובדתית בין המקרים, אבל כשבועיים
לאחר שהכנסתי פרטיי ב- FSC גיליתי חיוב בן 460$ של חברה
שהתגלתה כמשווקת אונליין של מוצרי טיפוח.
זו פעם ראשונה שכרטיס האשראי שלי נוצל לרעה,
מובן שהכרטיס והחיוב בוטלו, אבל נראה לי שבפעם הבאה
גם אני אקפיד על שימוש ב- PP ככל שניתן.
לאחר שהכנסתי פרטיי ב- FSC גיליתי חיוב בן 460$ של חברה
שהתגלתה כמשווקת אונליין של מוצרי טיפוח.
זו פעם ראשונה שכרטיס האשראי שלי נוצל לרעה,
מובן שהכרטיס והחיוב בוטלו, אבל נראה לי שבפעם הבאה
גם אני אקפיד על שימוש ב- PP ככל שניתן.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
תשלח אלייך הודעה עם סיסמה למייל מייד אחרי התשלום.
במידה ותהליך פתיחת החשבון ב-PP נעשה כמו שצריך (כולל הזנת ואישור קוד העסקה של PP שהופיע בחיובי כרטיס האשראי שהזנת לחשבון - הם מחייבים בסכום קטן שאח"כ מוחזר, רק לצורך בדיקה), ובפתיחת חשבון הפרימיום ב- FileSonic , הכל הלך חלק והם חייבו את חשבון ה- PP שלך, אתה צריך לקבל למייל הודעה גם מ-PP וגם מ-FS לגבי העסקה.
כמו כן, אם תעשה Log In לחשבון שלך ב - FileSonic , תוכל לראות את סטטוס הפרימיום שלך, מועד פקיעה וכו'.
לגבי איך אתה מתחיל להשתמש בפרימיום - אם אתה משתמש במנהל הורדות כמו JDownloader למשל, אתה צריך ללכת לקטגוריה פרימיום, לבחור בהוספת חשבון, לסמן את השרת המדובר בו פתחת חשבון פרמיום (FILESONIC), ולהזין את שם המשתמש והסיסמה של החשבון. מרגע זה, לכל לינק לאותו שרת, שתוסיף במנהל ההורדות, יתווסף סימון של מפתח, וגם תראה שאתה מוריד "מולטי" (לינקים רבים מאותו שרת במקביל).
אגב, למי שחושש לתת את פרטי האשראי שלו גם ל-PP (יש גם כאלה...), הכי פשוט לקנות ויזה נטען בדואר, לטעון אותו בכמה שרוצים בין 250 ש"ח ל- 1000 ש"ח (כרוך בעמלה של 20 ש"ח), להרשם איתו ל- PP ולבצע כך כל עסקה שרוצים. תמיד אפשר להוסיף לחשבון ה - Pay Pal כרטיסים נוספים.
כמו כן, אם תעשה Log In לחשבון שלך ב - FileSonic , תוכל לראות את סטטוס הפרימיום שלך, מועד פקיעה וכו'.
לגבי איך אתה מתחיל להשתמש בפרימיום - אם אתה משתמש במנהל הורדות כמו JDownloader למשל, אתה צריך ללכת לקטגוריה פרימיום, לבחור בהוספת חשבון, לסמן את השרת המדובר בו פתחת חשבון פרמיום (FILESONIC), ולהזין את שם המשתמש והסיסמה של החשבון. מרגע זה, לכל לינק לאותו שרת, שתוסיף במנהל ההורדות, יתווסף סימון של מפתח, וגם תראה שאתה מוריד "מולטי" (לינקים רבים מאותו שרת במקביל).
אגב, למי שחושש לתת את פרטי האשראי שלו גם ל-PP (יש גם כאלה...), הכי פשוט לקנות ויזה נטען בדואר, לטעון אותו בכמה שרוצים בין 250 ש"ח ל- 1000 ש"ח (כרוך בעמלה של 20 ש"ח), להרשם איתו ל- PP ולבצע כך כל עסקה שרוצים. תמיד אפשר להוסיף לחשבון ה - Pay Pal כרטיסים נוספים.
נערך לאחרונה על ידי Lee ב 21/05/2011 11:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
לישראכרט יש שירות כזה שנקרא isracard web, ולא צריך ללכת אפילו לדואר..Lee כתב:
אגב, למי שחושש לתת את פרטי האשראי שלו גם ל-PP (יש גם כאלה...), הכי פשוט לקנות ויזה נטען בדואר, לטעון אותו בכמה שרוצים בין 250 ש"ח ל- 1000 ש"ח (כרוך בעמלה של 20 ש"ח), להרשם איתו ל- PP ולבצע כך כל עסקה שרוצים. תמיד אפשר להוסיף לחשבון ה - Pay Pal כרטיסים נוספים....
אם אינני טועה עמלת הטענה (אפשר לטעון רק פעם אחת) זה 5 שח.
אישית אין לי בעיה לשלם בכרטיס אשראי. שילמתי להמון שרתים עד היום, במו מגהאפלוד, הוטפייל, פיילסוניק וכו'.uris כתב:https://www.paypal.com/il/
כך אתה לא נאלץ למסור פרטי כרטיס אשראי לכל אתר קניה ברשת....
לגבי ה-paypal, אני דווקא מעוניין להירשם דווקא בגלל ה-eBay, כי הבנתי שחייב חשבון שם על-מנת לרכוש דברים מהאתר.
והבנתי גם שההרשמה אורכת לא מעט זמן.
האם הטעו אותי?!