מחשב לא מזהה מסך סאמסונג בהתקני שמע בחיבור HDMI לHDMI... תודה רבה לעוזרים
אגב יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 9500GTlioron5 כתב:יש כאן מלא פעמים את השאלה הזאת ואני לא מוצא את התשובה שיכולה להתאים אצלי ...
יש למישהו רעיון בבקשה...
בהגדרות של כרטיס מסך ראיתי שהוא כותב שהוא משדר בכאבל HDMI סאונד ותמונה אבל המחשב לא מזהה... אלה הם ההתקנים שהוא מראה שמחוברים .. בזמן שהוא מחובר למסך בHDMI לHDMI
לחצתי קליק ימני כדי לראות אם יש סמלים שהוא לא מציג - וראיתי שהוא מציג את כולם
פעם גם אצלי הייתה בעיה דומה ,פתרתי את הבעיה במקרה ומאז אני מסודר
קודם כבה את הטלוויזיה לפני שאתה מחובר למחשב עם ה HDMI אחר כך תחבר את כבל ה HDMI למחשב ול LCD אחרי שחיברתה הכל תדליק את הטלוויזיה יכול להיות עכשיו המחשב יזהה את המסך לפחות ככה לי זה הצליח(כי בהתחלה הייתי מנסה לחבר את כבל ה- HDMI תוך כדי שהטלוויזיה דלוקה) ,אפשרות נוספת תכבה את המחשב וגם את הטלוויזיה ורק אז חבר את הכבל אחר כך תדליק קודם את המחשב ואז את הטלוויזיה ולהפך עד שזה יסדתר.
קודם כבה את הטלוויזיה לפני שאתה מחובר למחשב עם ה HDMI אחר כך תחבר את כבל ה HDMI למחשב ול LCD אחרי שחיברתה הכל תדליק את הטלוויזיה יכול להיות עכשיו המחשב יזהה את המסך לפחות ככה לי זה הצליח(כי בהתחלה הייתי מנסה לחבר את כבל ה- HDMI תוך כדי שהטלוויזיה דלוקה) ,אפשרות נוספת תכבה את המחשב וגם את הטלוויזיה ורק אז חבר את הכבל אחר כך תדליק קודם את המחשב ואז את הטלוויזיה ולהפך עד שזה יסדתר.
alex28 כתב:פעם גם אצלי הייתה בעיה דומה ,פתרתי את הבעיה במקרה ומאז אני מסודר
קודם כבה את הטלוויזיה לפני שאתה מחובר למחשב עם ה HDMI אחר כך תחבר את כבל ה HDMI למחשב ול LCD אחרי שחיברתה הכל תדליק את הטלוויזיה יכול להיות עכשיו המחשב יזהה את המסך לפחות ככה לי זה הצליח(כי בהתחלה הייתי מנסה לחבר את כבל ה- HDMI תוך כדי שהטלוויזיה דלוקה) ,אפשרות נוספת תכבה את המחשב וגם את הטלוויזיה ורק אז חבר את הכבל אחר כך תדליק קודם את המחשב ואז את הטלוויזיה ולהפך עד שזה יסדתר.[/quote
תודה על התגובה חבר
זה קרה גם לך שראית תמונה אבל לא היה אודיו בכלל?
וזה סידר תבעיה? הסמל של המסך הופיע בהתקני השמע?
תודה...
כן זה בידיוק מה שהיה לי - הייתה תמונה ללא שמע ושיחקתי עם החיבורים וההתקנים כמו שכתבתי וזה איכשהו הסתדר והופיע בהתקנים סימול שזה מזהה את כבל ה HDMI ...זה קרה גם לך שראית תמונה אבל לא היה אודיו בכלל?
תודה...
תודה רבה על הניסיון לעזורalex28 כתב:כן זה בידיוק מה שהיה לי - הייתה תמונה ללא שמע ושיחקתי עם החיבורים וההתקנים כמו שכתבתי וזה איכשהו הסתדר והופיע בהתקנים סימול שזה מזהה את כבל ה HDMI ...זה קרה גם לך שראית תמונה אבל לא היה אודיו בכלל?
תודה......
לצערי זה לא ברמת החיבורים, אני ניסיתי הכל
התחושה היא שהטלויזיה שקניתי איננה חוקית או גנובה או פרוצה כי
בחיבור USB לא מציגה כתוביות עברית, במקרים מסוימים גם לא באנגלית
בחיבורי HDMI המסך אינו מזהה מערכות שמע מתקדמות, אין סיכוי לחבר אותה לרסיברים וכו.
המסך אינו ניתן לזיהוי ע"י המחשב, לא מעבירה סאונד בכאבל HD שבטלויזיות אחרות קיבלתי שמע מעולה.
תפריטי הטלויזיה ננעלו ונשארו אופציות בודדות ( אפילו השרפנס לחידוד התמונה ננעל , והקולורס)
הטלויזיה חסמה את שידרוגי העדכונים הרשמיים של סאמסונג לדגם זה - על זה אני לא מתכוון לוותר
מחר אני מתחיל את הסקנדל מול החנות והספקים.