Panasonic THP50U20M מול Samsung PS50C550 מול Samsung PS50B550
שלום.
אני מעוניין בפלזמה בגודל 50 אינטש.
תקציב עד 6500 ש"ח.
תכני HD בלבד.
מלבד איכות תמונה ב- HD לא מעניין אותי כל גימיק / פיצ'ר אחר.
בשיטוט מהיר מצאתי את הדגמים הללו, על מיי הייתם ממליצים (ללא שיקול מחיר בין ה- 3 הללו).
האם במסגרת התקציב שציינתי יש מועמדת אחרת עדיפה (שוב, כל מה שמעניין אותי זה איכות צפיה בתכני HD)?
תודה.
תקציב עד 6500 ש"ח.
תכני HD בלבד.
בשיטוט מהיר מצאתי את הדגמים הללו, על מיי הייתם ממליצים (ללא שיקול מחיר בין ה- 3 הללו).
האם במסגרת התקציב שציינתי יש מועמדת אחרת עדיפה (שוב, כל מה שמעניין אותי זה איכות צפיה בתכני HD)?
תודה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לדעתי תמצא בפורום הרבה מידע על ה U20 וה - C550. אם אין לך שיקולי תקציב הייתי מוריד את ה B550 מהמשוואה כי ה C550 זה הדגם המתקדם יותר של המסך הזה. מנסיון אישי אני רק יכול להמליץ על מה שיש לי בבית - C550 ועוד ישאר לך עודף...
זה לא נכון (עד כמה שזה נשמע לא הגיוני) . האות מייצגת שנתון , המספר הראשון מייצג סדרה ושאר המספרים מייצגיםDrazick כתב:מוזר, כי ה- B550 יקרה יותר מה- C550.
אתה בטוח שמדובר במוצר חדש יוצר?
לטעמי המספר מציין מס' דגם ואילו האות סוג סדרה.
וסדרה B כביכול "יוקרתית" יותר מ- C.
שקול לאותיות בפאנאסוניק (סדרה) והמספרים (שנת דגם)....
את הדגם בסדרה.השנה (2010) היו דגמי C ועכשיו (2011) מגיעים דגמי D.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
B זה דגם ישן 2009 ומוזר שמישהו עוד מוכר אותו כחדש.Drazick כתב:מוזר, כי ה- B550 יקרה יותר מה- C550.
אתה בטוח שמדובר במוצר חדש יוצר?
לטעמי המספר מציין מס' דגם ואילו האות סוג סדרה.
וסדרה B כביכול "יוקרתית" יותר מ- C.
שקול לאותיות בפאנאסוניק (סדרה) והמספרים (שנת דגם)....
C יותר מתקדמת ויותר טובה וכנ"ל לגבי D הדגם העדכני ל 2011.
אם אתה רוצה מסך חדיש ועדכני, לך על זה:
http://m.samsung.com/uk/consumer/tv-aud ... prd_detail
בונוס 3D כלול.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אם פותח השרשור רוצה מחיר מול תמורה, אין ספק ש 50C550 מסך מנצח היום.CCHAOSS כתב:לא ממש בונוס,
אם מחירי הכניסה יהיו כמו בשנה שעברה המחיר יהיה כמעט פי 1.5 מC550...
לא רואה סיבה בהפרשים כאלה לא ללכת עכשיו על C550 שנמכר במחיר פצצה....
אם הוא רוצה מסך חדשני , מעוצב ומתקדם יותר + תלת מימד....51D550 ללא ספק.
כמה שאלות...
גם אני, בעקבות המלצה בשירשור אחר, לפני קניה של ה-C550 ב-"50.
ראשית, אם למישהו יש המלצה למקום זול אך טוב לקניה באזור המרכז (ברדיוס של 30 ק"מ מת"א לצורך העניין) אשמח לדעת כאן, או בהודעה פרטית (לא יודע מה מקובל/מותר בפורום...)
שאלה נוספת, טלHD, רשם בשירשור אחר, לוודא שלא מקבלים פנל CN של היצרן הסיני CMO. איך אפשר לוודא דבר כזה מראש? האם יש חנויות שכן מחזיקות כאלו וכאלו שלא? אשמח לקבל פרטים בנושא. (מזל שראיתי את השירשור ההוא!)
השירשור שבו נכתב הנושא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 55#1413855
ולסיום, למישהו יש מושג מתי הדגם החדש אמור להתחיל להימכר בפועל, והאם יש מחירים משוערים, כדי לדעת אם לחכות עוד קצת, או ללכת על ה-550 סופית, וזהו.
תודה, וסוף שבוע נעים,
ראשית, אם למישהו יש המלצה למקום זול אך טוב לקניה באזור המרכז (ברדיוס של 30 ק"מ מת"א לצורך העניין) אשמח לדעת כאן, או בהודעה פרטית (לא יודע מה מקובל/מותר בפורום...)
שאלה נוספת, טלHD, רשם בשירשור אחר, לוודא שלא מקבלים פנל CN של היצרן הסיני CMO. איך אפשר לוודא דבר כזה מראש? האם יש חנויות שכן מחזיקות כאלו וכאלו שלא? אשמח לקבל פרטים בנושא. (מזל שראיתי את השירשור ההוא!)
השירשור שבו נכתב הנושא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 55#1413855
ולסיום, למישהו יש מושג מתי הדגם החדש אמור להתחיל להימכר בפועל, והאם יש מחירים משוערים, כדי לדעת אם לחכות עוד קצת, או ללכת על ה-550 סופית, וזהו.
תודה, וסוף שבוע נעים,
בפלאזמה יש פאנל אחד, ההודעה שלו לא התייחסה למסכי פלאזמה.
דגם ה-C הגיע לארץ במחיר של 7000 + אם אינני טועה...ככה שזה אולי יכול להוות קנה מידה. לדעתי המחיר של C550 מעולה עקב כך שעוד מעט מגיעים הדגמים החדשים ואין טעם שתחכה אלא אם כן אתה ממש לחוץ על 3D שמבחינתי לפחות אין טעם להשקיע עוד כאלה סכומים עבורו...עדיף שאם אתה אכן רוצה להשקיע את האקסטרא כסף, תשקיע כבר במערכת ק"ב (רסיבר ורמקולים). בטלוויזיות תמיד טוב לקנות דגם אחד אחורה לדעתי מבחינת ערך לכסף לדעתי.
דגם ה-C הגיע לארץ במחיר של 7000 + אם אינני טועה...ככה שזה אולי יכול להוות קנה מידה. לדעתי המחיר של C550 מעולה עקב כך שעוד מעט מגיעים הדגמים החדשים ואין טעם שתחכה אלא אם כן אתה ממש לחוץ על 3D שמבחינתי לפחות אין טעם להשקיע עוד כאלה סכומים עבורו...עדיף שאם אתה אכן רוצה להשקיע את האקסטרא כסף, תשקיע כבר במערכת ק"ב (רסיבר ורמקולים). בטלוויזיות תמיד טוב לקנות דגם אחד אחורה לדעתי מבחינת ערך לכסף לדעתי.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ממליץ לך להיכנס לאתר של סמ-ליין ולחפש משווקים מורשים לפי אזור מגורים. (או לקנות ממשווק אינטרנט מורשה)
http://www.miniline.com/samsung/?CategoryID=104
http://www.miniline.com/samsung/?CategoryID=104
אני לא כל כך הייתי ממהר במקומך.אני בדיוק באותו המצב כמוך .המסכים החדשים של סמסונג צפויים להגיע בזמן הקרוב ואף אחד לא יודע אם ההבדל בין הC550 לD550 הוא רק תלת מימד ועיצוב או שיהיו עוד הבדלים שיכול להיות שיהיו שווים את הכסף , מה כן בטוח הוא שכאשר הD550 יגיע המחיר של C550 ירד ואז גם תוכל לעשות בחירה נבונה יותר וגם אם תחליט ללכת על ה C550 תוכל לקנות אותו יותר בזול.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Drazick כתב:שלום.
תקציב עד 6500 ש"ח.
תכני HD בלבד.
תודה....
שלום לכולם .
לגבי איכות ואמינות המסכים .
1. B-550 של סמסונג פשוט מסך גרוע עם בעייה די רצינית .בעיבוד התמונה . כל תוכן שהוא מעל 576i אינו מסתדר עם מעבד התמונה שלו . המסך היה ברשותי ובכל כמה שניות התמונה הייתה מרצדת ומהבהבת .
2. C-550 מסך איכותי עולם אחר לגמרי מקודמו .
3. פנאסוניק u-20 מסך FHD כניסה של פנאסוניק איכות הפאנל לא מהמשובחות שיש מבחינת התמודדות בתנאי תאורה . יש לו יתרון בהתמודדות שלו בתכני SD .
בתכני HD הסמסונג מנצחת בגדול .
לגבי האמינות ..... פנאסוניק טובה יותר וזה חלק די מכריע ברכישת מסך מה שעוד יורוקום נותנת 5 שנות אחריות מלאות . הכוללות שרות מצויין .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
ההבדלים בין C550 לD550 גלויים וידועים ותוכל לקרוא עליהם בפורומים בחו"ל וכדומה.אוריאל כתב:אני לא כל כך הייתי ממהר במקומך.אני בדיוק באותו המצב כמוך .המסכים החדשים של סמסונג צפויים להגיע בזמן הקרוב ואף אחד לא יודע אם ההבדל בין הC550 לD550 הוא רק תלת מימד ועיצוב או שיהיו עוד הבדלים שיכול להיות שיהיו שווים את הכסף , מה כן בטוח הוא שכאשר הD550 יגיע המחיר של C550 ירד ואז גם תוכל לעשות בחירה נבונה יותר וגם אם תחליט ללכת על ה C550 תוכל לקנות אותו יותר בזול....
שורה תחתונה - הC550 נמכר כבר עכשיו ככל הנראה במחיר הכי זול בו נראה אותו (קשה לי להאמין שתחול ירידה משמעותית) ואין סיבה להמתין לדעתי...
C550 מסך מנצח לדעתי מבחינת VFM וכמו שכתבתי אם כבר הייתי מוסיף את ההפרש לקניית רסיבר\רמקולים.
השבוע קניתי C550 ואני ממליץ עליו בלב שלם. פשוט איכות מדהימה. הטווח הדינאמי של התמונה מרשים.
ראיתי את ה U20 בתצוגה ויש לו השתקפות חזקה הרבה יותר מה C550 שמפתיע מאוד לטובה (לא מפריע גם בסלון מואר).
קח בחשבון שיכול להיות שאם תחכה יותר מדי יגמר המלאי. כשאני קניתי הסוכן בדק במחשב ואמר שיש 3 מסכים כאלה במחסן של היבואן, אחד מהם אצלי בסלון עכשיו. אני לא יודע אם יחדשו את המלאי עכשיו שמגיעה הסדרה החדשה.
ראיתי את ה U20 בתצוגה ויש לו השתקפות חזקה הרבה יותר מה C550 שמפתיע מאוד לטובה (לא מפריע גם בסלון מואר).
קח בחשבון שיכול להיות שאם תחכה יותר מדי יגמר המלאי. כשאני קניתי הסוכן בדק במחשב ואמר שיש 3 מסכים כאלה במחסן של היבואן, אחד מהם אצלי בסלון עכשיו. אני לא יודע אם יחדשו את המלאי עכשיו שמגיעה הסדרה החדשה.
אין ספק שהC550 מעולה אבל בואו נהיה רציניים ,עדיין מוכרים בארץ B550 אז מה גורם לך לחשוב שעם C550 יהיה מצב שונה ? אני די בטוח שיהיו C550 גם עוד חצי שנה וגם עוד שנה מהיום . . .Nozza כתב:השבוע קניתי C550 ואני ממליץ עליו בלב שלם. פשוט איכות מדהימה. הטווח הדינאמי של התמונה מרשים.
קח בחשבון שיכול להיות שאם תחכה יותר מדי יגמר המלאי. כשאני קניתי הסוכן בדק במחשב ואמר שיש 3 מסכים כאלה במחסן של היבואן, אחד מהם אצלי בסלון עכשיו. אני לא יודע אם יחדשו את המלאי עכשיו שמגיעה הסדרה החדשה....
אגב ,אני אשמח מאוד אם מישהו פה יכול להפנות לפורום רציני מחו"ל בנושא וידאו , חיפשתי בAVS ולא מצאתי
סקירה . . .