רוצה להזרים 1080p, צריך פתרון לרשת
שלום לכולם,
אני מאוד רוצה שתהיה לי את היכולת להזרים קבצי וידאו תובעניים יחסית (ביטרייט סצינה בד"כ),
אך ממה שהבנתי הזרמה לסטרימר ע"י Wireless אפילו בתקן N לא מצליחה לבצע זאת בהצלחה,
ועוד אצלי הראוטר רחוק מהטלוויזיה בהרבה.
בכל מקרה, ממה שהבנתי הפתרונות שעומדים על הפרק הם:
- להעביר כבל רשת עד לסטרימר. זהו הפתרון העדיף מן הסתם אך זה דיי בלתי אפשרי להתחיל לקדוח בקירות ולהעביר פה כבל.
- לקנות Access Point, זה יחזק מאוד את האות בסלון אבל השאלה אם זה יספיק להזרמה שכזו? אשמח לשמוע על נסיונות שלכם.
- אפשרות שלישית, היא שימוש במתאמים הפועלים על Home Plug ולחבר לרשת החשמל. עדיף על האלחוטי אך ממה שהבנתי עדיין המהירויות מאוד נמוכות.
אשמח אם תציעו לי עוד פתרונות או אם תספרו לי אם הצלחתם באחת מהדרכים הנ"ל להזרים 1080p בהצלחה וללא גמגום. תודה רבה.
אני מאוד רוצה שתהיה לי את היכולת להזרים קבצי וידאו תובעניים יחסית (ביטרייט סצינה בד"כ),
אך ממה שהבנתי הזרמה לסטרימר ע"י Wireless אפילו בתקן N לא מצליחה לבצע זאת בהצלחה,
ועוד אצלי הראוטר רחוק מהטלוויזיה בהרבה.
בכל מקרה, ממה שהבנתי הפתרונות שעומדים על הפרק הם:
- להעביר כבל רשת עד לסטרימר. זהו הפתרון העדיף מן הסתם אך זה דיי בלתי אפשרי להתחיל לקדוח בקירות ולהעביר פה כבל.
- לקנות Access Point, זה יחזק מאוד את האות בסלון אבל השאלה אם זה יספיק להזרמה שכזו? אשמח לשמוע על נסיונות שלכם.
- אפשרות שלישית, היא שימוש במתאמים הפועלים על Home Plug ולחבר לרשת החשמל. עדיף על האלחוטי אך ממה שהבנתי עדיין המהירויות מאוד נמוכות.
אשמח אם תציעו לי עוד פתרונות או אם תספרו לי אם הצלחתם באחת מהדרכים הנ"ל להזרים 1080p בהצלחה וללא גמגום. תודה רבה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
סטרימר עם HDD פנימי או יכולת קריאה מHDD חיצוני עם USB וחיבור ישיר למסך, זה הכי טוב.
בכל אופן CAT6 ניתן להשחיל בין המחשב למסך דרך תשתיות בזק\כבלים.
בנוסף לא מספיק ראוטר צריך סוויץ' ג'יגה שיתחבר בין המחשב לסטרימר (על הדרך יכנס אליו גם קו אינטרנט).
בהצלחה
בכל אופן CAT6 ניתן להשחיל בין המחשב למסך דרך תשתיות בזק\כבלים.
בנוסף לא מספיק ראוטר צריך סוויץ' ג'יגה שיתחבר בין המחשב לסטרימר (על הדרך יכנס אליו גם קו אינטרנט).
בהצלחה
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
JEXY צודק, אם כבר מריצים חיווט אז עדיף להריץ CAT6.
הבדל העלויות זניח והעבודה אותה עבודה.
גם מחירי הסוויצים הבסיסיים והפשוטים של גיגה כבר לא יקרים כמו פעם.
אתה יכול לנסות לשבת על הראוטר (יש לו 4 פורטים) ותנסה להזרים מבלי לקנות סוויץ, הצלחת? מהטוב. לא הצלחת? ממשיכים הלאה - מוסיפים סוויץ'.
הבדל העלויות זניח והעבודה אותה עבודה.
גם מחירי הסוויצים הבסיסיים והפשוטים של גיגה כבר לא יקרים כמו פעם.
אתה יכול לנסות לשבת על הראוטר (יש לו 4 פורטים) ותנסה להזרים מבלי לקנות סוויץ, הצלחת? מהטוב. לא הצלחת? ממשיכים הלאה - מוסיפים סוויץ'.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
CAT5E או CAT6 הם הפתרונות המועדפים.
סוויץ' של גיגה צריך לעלות לך 220-300 ש"ח.
סוויץ' של גיגה צריך לעלות לך 220-300 ש"ח.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
לא משנה איפה אתה קונה, רק שים לב שאתה קונה כבל שהוא יהיה עם מינימום סיכוך-FTP , וגם STP יהיה מעולה, רק שלא יהיה UTP, אחרת יהיו לך ניתוקים.
כעיקרון באורך כזה אתה צריך כבל שמגיע בחבילה והוא מגיע ללא קונקטורים, אז צריך לדעת גם איך ללחוץ אותם לקונקטורים וכו'.
כעיקרון באורך כזה אתה צריך כבל שמגיע בחבילה והוא מגיע ללא קונקטורים, אז צריך לדעת גם איך ללחוץ אותם לקונקטורים וכו'.
נערך לאחרונה על ידי Class889 ב 20/05/2011 17:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
ואם בעתיד תרצה STREAMER של 1GBIT? אתה לא תיהיה מוגבל, ואם תרצה לחבר משהו בנוסף לסטרימר , אתה לא תיהיה מוגבל.
וחוץ מזה, כבל CAT5E וגם CAT6 תומכים במהירות של 1GBIT, והמחיר שלהם הוא אותו הדבר.
אם אתה קונה גם סוויטץ אז עדיף לקנות כבר של 1GBIT, מאותה הסיבה, שגם הם עולים קצת יותר.
על רשת של 100MBIT אין שום בעייה להריץ סרטי FHD DTS
וחוץ מזה, כבל CAT5E וגם CAT6 תומכים במהירות של 1GBIT, והמחיר שלהם הוא אותו הדבר.
אם אתה קונה גם סוויטץ אז עדיף לקנות כבר של 1GBIT, מאותה הסיבה, שגם הם עולים קצת יותר.
על רשת של 100MBIT אין שום בעייה להריץ סרטי FHD DTS
למה ללכת על טכנולוגיה ישנה יותר כשהפער במחיר גם כך לא גדול.
אם כבר משחילים כבלים - אז שיהיו CAT6.
אגב, הערת שוליים בנושא תקן N - ברשותי ראוטר TP-LINK מדגם 1043ND וכרטיס רשת PCI מדגם 851N של אותה החברה שנמצא בקומה העליונה.
איכות הקליטה תמיד 4/5 ולא נתקלתי עד עתה בבעיות בניגון MKV 1080p מהמחשב למעלה, כולל ריפ של Sin City בביטרייט 16.5Mbps.
כמובן - אם אתה מתכוון להזרים קבצי m2ts זה כבר סיפור אחר וחייבים רשת קווית.
אם כבר משחילים כבלים - אז שיהיו CAT6.
אגב, הערת שוליים בנושא תקן N - ברשותי ראוטר TP-LINK מדגם 1043ND וכרטיס רשת PCI מדגם 851N של אותה החברה שנמצא בקומה העליונה.
איכות הקליטה תמיד 4/5 ולא נתקלתי עד עתה בבעיות בניגון MKV 1080p מהמחשב למעלה, כולל ריפ של Sin City בביטרייט 16.5Mbps.
כמובן - אם אתה מתכוון להזרים קבצי m2ts זה כבר סיפור אחר וחייבים רשת קווית.
אגב, אשמח אם מישהו יסביר לי את העניין של הSwitch.
המחשב מחובר לראוטר (מוגבל ל100Mbps) והראוטר מחובר לסוויצ'?
אל הסוויצ' גם מחובר הסטרימר?
אם כך, האם המהירות העברה בין המחשב לסטרימר לא תוגבל במהירות הראוטר, במקום 1Gbps?
המחשב מחובר לראוטר (מוגבל ל100Mbps) והראוטר מחובר לסוויצ'?
אל הסוויצ' גם מחובר הסטרימר?
אם כך, האם המהירות העברה בין המחשב לסטרימר לא תוגבל במהירות הראוטר, במקום 1Gbps?