אני מודה לכל מי שהשתתף בתהליך ההתלבטות שלי, איזו מכונה לקנות. כעת אני מרגיש בסטטוס של חבר מן המנין, אם יוצא לי במטבח שלי אספרסו אמיתי, כמו ברומא.
בשורות מהויואלדי החדשה
חברים לשיגעון, אני שמח לעדכן אתכם שלאחר שחרורה של הויואלדי (שתיים...) מהמכס, החור שקדח בשיש השיפוצניק שלנו, וההתקנה של גסטרוליין, התחלתי ללמוד את המכונה. עקבתי אחרי חוברת ההוראות שהורדתי באינטרנט, זכיתי לשיחת תמיכה מפורטת מגונן שהוביל אותי דרך תכנות הפרה אינפיוז'ן, טחנתי קצת פחות מחצי קילו קפה בשלושה ימים בהם הכנתי בערך חמישים ספלים של אספרסו, שאת רובם שפכתי איך שראיתי את הצבע והמרקם שלהם. אני כותב כעת, כי הוצאתי לפני חצי שעה ספל אספרסו שהיה מעלה בי חיוך, אם הייתי פוגש כזה בבית קפה. הצבע, הגוונים, המרקם של הקרמה והקפה שהתחבא תחתיו ולבסוף, הטעם.
אני מודה לכל מי שהשתתף בתהליך ההתלבטות שלי, איזו מכונה לקנות. כעת אני מרגיש בסטטוס של חבר מן המנין, אם יוצא לי במטבח שלי אספרסו אמיתי, כמו ברומא.
פורצה איטליה !!
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
הדרך ארוכה היא ורבה...
אחרי שלקח לי חמישים ספלים להוציא בואונקפה, קפה אחלה באיטלקית, עכשיו אני בדרך ללמוד להקציף חלב כמו שצריך במכונה תעשייתית. כל השנים הקצפתי חלב בפלאנג'ר, אגב פתרון מושלם לקפוצ'ינו אחד. בינתיים זה יוצא חם מדי, קצף קשה מדי, 300 CC בשביל כוס ועוד כל מיני תקלות. אבל בסוף זה יעבוד !
ראש המקציף
ממליץ לך להחליף את ראש המקציף
המקורי עם חורים בקוטר 1.3 מ"מ והחליפי עם חורים 0.9 מ"מ
החורים הקטנים מתאימים יותר לכד קטן של שימוש ביתי
אני החלפתי והתוצאה עדיפה
אפשר להזמין בקריס-קופי
המקורי עם חורים בקוטר 1.3 מ"מ והחליפי עם חורים 0.9 מ"מ
החורים הקטנים מתאימים יותר לכד קטן של שימוש ביתי
אני החלפתי והתוצאה עדיפה
אפשר להזמין בקריס-קופי