:הל: טופאודיו משיקה את הרסיבר TX-NR609

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

[pressrelease]
חדש מאונקיו: רסיבר TX-NR609 המציע מגוון רחב של פונקציונליות מתקדמת, עם איכות סאונד מצוינת בקולנוע ביתי ובסאונד רב ערוצי

TX-NR609 נושא תקן THX® Select2 Plus™ Certified, מאפשר האזנה לכל מאגר המוסיקה שנמצא במחשב הביתי, באייפון ובאייפוד גם דרך קו רשת LAN וגם דרך רשת אלחוטית.

אונקיו, המיוצגת בישראל על ידי טופ אודיו, משיקה בישראל את הרסיבר החדש, דגם TX-NR609, המשלב מגוון רחב של פונקציונליות עם איכות סאונד מצוינת בקולנוע ביתי ובסאונד רב ערוצי.

הרסיבר, נושא תקן THX® Select2 Plus™ Certified, מאפשר האזנה לכל מאגר המוסיקה שנמצא במחשבים בבית באמצעות הרשת הביתית החוטית או האלחוטית (באמצעות מתאם). הרסיבר מאפשר התממשקות לאייפון/אייפוד להאזנה למוסיקה תוך דפדוף בתכנים ע"ג מסך הטלוויזיה ושליטה בהם. בנוסף לכך, מציע ה- "609" 6 כניסות HDMI וכולל תמיכה בכל הפורמטים החדשים של DTS ו- Dolby כמו גם תמיכה בתקן 1.4a ותלת מימד (3D). בנוסף, כל מקורות הוידיאו המחוברים לרסיבר, ללא קשר לרזולוציית הכניסה המקורית, משודרגים לרזולוציית Ultra-High resolution 4K באמצעות מעבדMarvell Qdeo™.
דגם TX-NR609 מגיע עם מערך של 3 דרגות הגברה בשיטת דרלינגטון המאפשר הגברה איכותית במיוחד וכן מנגנון WRAT הייחודי לאונקיו, להשגת הגברה עם צליל נקי ומדויק. הרסיבר בעל 7.2 ערוצים, שמתוכם יש יציאה לשני סאבוופרים אקטיביים, לתוספת אפקט הבס. ערוצי הסראונד החדשים של Audyssey משלבים מערכת מתוחכמת לתיקון אקוסטי בחדרים (room correction) מסוג Audyssey 2EQ®, פטנט סראונד ייחודי להעצמת חווית הקולנוע מסוג Audyssey DSX™ וכן יכולת שמירה על עוצמת ווליום אחידה, כמו למשל בזמן פרסומות, ע"י מערכת Audyssey Volume .
מערכת ההפעלה נוחה למשתמש כאשר נתוני הרסיבר מוצגים על גבי המסך בתוספת מנגנון GUI לניווט ולקלות תפעול. בנוסף, מצויד הרסיבר במעבד פרו לוג'יק בגרסה העדכנית, כניסת USB בחזית הרסיבר לאייפון / אייפוד, רדיו אינטרנט והזרמת מוסיקה בחיבור לרשת, התממשקות לחלונות 7 של מיקרוסופט, מערכת DNLA גרסה 1.5 וכניסת RGB עבור מחשב.
"דגם TX-NR609 של אונקיו ממשיך את המסורת הידועה של סדרה 6 ואף מעלה את הרף ונותן חוויית קולנוע ביתי, סאונד איכותי, קישוריות לרשת ונתונים שלא מביישים רסיברים יקרים בהרבה", אומר יוסי גול, מנכ"ל טופ אודיו, הרסיבר משלב פונקציות מתקדמות ואיכות סאונד אופטימלית בקולנוע ביתי ובסטריאו רב ערוצי ומציע פתרון ייחודי מסוגו שמאפשר להאזין באמצעות הרסיבר למוסיקה המאוחסנת באמצעי התקשורת השונים בבית".
את הרסיבר מדגם TX-NR609 ניתן להשיג בחנויות המובחרות וברשתות, במחיר לצרכן של 4990 ₪ כולל מע"מ.
[/pressrelease]
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #2 

הסדרה החדשה של הרסיברים של אונקיו תוצג בתערוכת HT Show 2011 אשר תיערך בתאריכים 15-17 ביוני, 2011 בהאנגר11 בנמל ת"א.
About.me

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #3 

מרטין האם בתערוכה יוצגו גם דגמי העל של אונקיו ? בנוסף , האם אתה יודע אם מתוכננים בקרוב ליין חדש של דגמי העל 1009,3009,5009 (אולי אפילו לתערוכה)?

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #4 

אין לי פרטים מדוייקים עדיין של הדגמים שיוצגו.
About.me

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #5 

האם נתרשם בתערוכה גם מהאודיו של הרסיברים שיוצגו אצל טופ אודיו?

silver_poison
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 521
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שאלה של טעם...

שליחה #6 

אני מאוד אוהב את הסאונד שהאונקיו מוציא ובכלל את איכות המגבר אבל יש לי שאלה קצת אחרת :
אם אני צופה בעיקר בתכני HD בפורמט MKV עם סאונד של DTS "פשוט" אז יש טעם בכלל לשדרג לרסיבר חדש ?

נ.ב
אגב המחיר סבבה לגמרי לדעתי :)

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

Re: שאלה של טעם...

שליחה #7 

silver_poison כתב:אני מאוד אוהב את הסאונד שהאונקיו מוציא ובכלל את איכות המגבר אבל יש לי שאלה קצת אחרת :
אם אני צופה בעיקר בתכני HD בפורמט MKV עם סאונד של DTS "פשוט" אז יש טעם בכלל לשדרג לרסיבר חדש ?

נ.ב
אגב המחיר סבבה לגמרי לדעתי :)
...
איזה רסיבר יש לך היום?

silver_poison
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 521
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #8 

רסיבר "oldschool" של JVC-5022

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #9 

אוריאל שכחת את ה4009 8009 ו 10009 שאלה ה... רסיברים הלוואי שההההם יהיו בתערוכה.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #10 

סילבר
א. צריך לחשוב על זה בראייה לשנים - הרי הרסיבר שברשותך הוא כבר בן כמה שנים טובות - האם בחמש שנים הקרובות לא תעבור לצפות בתכנים בעלי פורמטי אודיו מתקדמים?
ב. שאלת הביצה והתרנגולת - האם כשהיה לך רסיבר תומך לא תשיג סרטים באיכות גבוהה יותר?
ג. אל תשכח שיש עוד המון פונקציות - מערכת כיול מתקדמת, הגברה שיכולה להיות איכותית יותר, חיבור רשת, שליטה מאייפון, חיבורי HDMI שמאפשרים נוחות גדולה יותר יחסית לרסיבר שלך ועוד.
ד. לאור זאת, יש סיכוי שגם באותו הפורמט זה יישמע לך הרבה יותר טוב.

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #11 

בתור בעלים של אונקיו 605 ,
הרסיברים שלהם מעולים (הקול בשרני בעל נפח )
אני לא מבין למה בסדרות ה-60X אונקיו לא מכניסה PRE :?: :roll:
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

menny
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 917
נתן תודות: 457 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #12 

חברים שידרגתי ל 609 מ 605, אין מה להשוות...
איכות התמונה שופרה (כולל יס) וכמו כן איכות הסאונד "נקיה יותר"
חשבתי שאני הוזה חיברתי שוב את ה 605 לבדיקות חוזרות ואין ספק השיפור ניקר הן בסרטים והן במוזיקה
ואגב יש יציאת PRE

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #13 

יש PRE OUT לסאב, לא לשאר הערוצים.
אלעד

menny
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 917
נתן תודות: 457 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #14 

Elad8 כתב:יש PRE OUT לסאב, לא לשאר הערוצים.
...
צודק

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”