כבל HDMI
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
בתור חובב אייפון + חובב HDMI (בלית ברירה...), רכשתי את הכבל אייפון/אייפד ל-HDMI מאפל.
1. הכבל עבה, קיבינימט
2. לוקח לא מעט זמן סינכרון מהרגע שמחברים ועד שרואים תמונה
3. סאונד עובר מצויין, כל מה שצריך עכשיו בשביל לחבר למערכת ולשמוע מוזיקה זה הכבל הפשוט הזה. חבל לי על כל המתאמים היקרים שכל החברות הוציאו במשך השנים כשזה עושה את העבודה לא פחות טוב...
4. בינתיים בעיקר התמקדתי באייפון (לא היה לי כח או זמן לחבר לאייפד 1 או 2 לבדיקות). באייפון זה נראה לא רע בכלל. ראיתי סרטים שאני צילמתי, סרטים מאיזור הוידאו ועוד כמה דברים שתומכים בזה.
המסקנה? רכישה מומלצת. איכות הוידאו מפוקפקת במונחים שלי, בעיקר בגלל כיווץ יתר שכל מה שאני שם על האייפון סובל ממנו (ובצדק, המסך קטן). אבל לנסיעות ולטיולים, חיבור כזה פלוס HDMI = אפשרות לקחת כמעט כל תוכן ולהציג על המסך בחדר מלון וכו'.
1. הכבל עבה, קיבינימט
2. לוקח לא מעט זמן סינכרון מהרגע שמחברים ועד שרואים תמונה
3. סאונד עובר מצויין, כל מה שצריך עכשיו בשביל לחבר למערכת ולשמוע מוזיקה זה הכבל הפשוט הזה. חבל לי על כל המתאמים היקרים שכל החברות הוציאו במשך השנים כשזה עושה את העבודה לא פחות טוב...
4. בינתיים בעיקר התמקדתי באייפון (לא היה לי כח או זמן לחבר לאייפד 1 או 2 לבדיקות). באייפון זה נראה לא רע בכלל. ראיתי סרטים שאני צילמתי, סרטים מאיזור הוידאו ועוד כמה דברים שתומכים בזה.
המסקנה? רכישה מומלצת. איכות הוידאו מפוקפקת במונחים שלי, בעיקר בגלל כיווץ יתר שכל מה שאני שם על האייפון סובל ממנו (ובצדק, המסך קטן). אבל לנסיעות ולטיולים, חיבור כזה פלוס HDMI = אפשרות לקחת כמעט כל תוכן ולהציג על המסך בחדר מלון וכו'.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אגב, ממש מדהים עם האייפד, הכל יוצא יפה!
אפשר להעביר וידאו למסך ולשחק על המסך הגדול.
עם AirVideo יש כאן סטרימר לכל דבר. רואים מצויין, והמגבלה היחידה היא שזה רק בסטריאו...
עם AirVideo יש כאן סטרימר לכל דבר. רואים מצויין, והמגבלה היחידה היא שזה רק בסטריאו...
צריכים תמיכה של האפליקציה ? (כמו ב air play) או זה עובד עם כל אפליקציה ?oferlaor כתב:אגב, ממש מדהים עם האייפד, הכל יוצא יפה!
עם AirVideo יש כאן סטרימר לכל דבר. רואים מצויין, והמגבלה היחידה היא שזה רק בסטריאו......
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני חושב שאם היית מחבר את האייפד לחשמל בעזרת כבל כוח איכותי אז איכות התמונה הייתה משתפרת בסדר גודל אחד לפחות בזכות הסינרגיה עם כבל ה HDMI המקצועי שרכשת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
עובד עם כל אפליקציה- מצב מראה- מה שאתה רואה באייפד אתה רואה בtv.shaulch כתב:צריכים תמיכה של האפליקציה ? (כמו ב air play) או זה עובד עם כל אפליקציה ?oferlaor כתב:אגב, ממש מדהים עם האייפד, הכל יוצא יפה!
עם AirVideo יש כאן סטרימר לכל דבר. רואים מצויין, והמגבלה היחידה היא שזה רק בסטריאו.........
בהתחלה אמרת שאתה לא רואה את שולחן העבודה- אז חשבתי שזה בגלל הכבל.
בכל מקרה, אתה רואה 2 פסים בצד ימין ושמאל נכון?
אני לא חושב שיש מה לעשות כי היחס תצוגה של האייפד הוא 4:3 וכמו כל תוכן 4:3 בטלוויזיה 16:9 רואים פסים בצדדים.
אבל וידאו ב16:9 אתה רואה על כל המסך? אם כן - זה תקין.
בכל מקרה, אתה רואה 2 פסים בצד ימין ושמאל נכון?
אני לא חושב שיש מה לעשות כי היחס תצוגה של האייפד הוא 4:3 וכמו כל תוכן 4:3 בטלוויזיה 16:9 רואים פסים בצדדים.
אבל וידאו ב16:9 אתה רואה על כל המסך? אם כן - זה תקין.
יש לי בעיה קטנה ואני צריך את עזרתכם .
כשאני מחבר את הIPAD יחד עם המתאם ל LCD אני לא שומע סאונד מהמגבר של ( AVR 245 של הרמן קרדן )
יש דרך לשמוע סאונד רק כאשר אני מחובר עם הכבל HDMI או שצריך בכל זאת חיבור של כבל נוסף למגבר ?
חשבתי לחבר את המגבר ל טלוויזיה ואז מכאן הסאונד ייצא , אשמח לעזרתכם
תודה רבה
כשאני מחבר את הIPAD יחד עם המתאם ל LCD אני לא שומע סאונד מהמגבר של ( AVR 245 של הרמן קרדן )
יש דרך לשמוע סאונד רק כאשר אני מחובר עם הכבל HDMI או שצריך בכל זאת חיבור של כבל נוסף למגבר ?
חשבתי לחבר את המגבר ל טלוויזיה ואז מכאן הסאונד ייצא , אשמח לעזרתכם
תודה רבה