לחובבי הרוק הכבד (אבל לא הכי כבד...)
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כפי שרבים יודעים זה הז'אנר האהוב עלי ואני עובר מתחומים אלטרנטיביים (Tool), כבדים יותר (slipknot), מלודיים (Coheed and cambria) לשוודי (Opeth).
מרטין תמיד נדהם לשמוע שאני משתדל למצות דיסק אחד עד שהוא נמאס לי.
עם זאת, כאשר יש להקה חדשה שאני מתוודע לה באיחור, המנהג שלי טיפה חורג, אני לעיתים ננעל על כל הדיסקים שלה בפלייליסט וזה מה שרץ במערכת. מכיוון שאני עובד מהבית (אם כי בחודשים האחרונים זה קורה בפחות בגלל העבודה על התערוכה) שעות המוזיקה נצברות וצריך טיפה להרחיב את החיפושים.
אז לאחרונה ננעלתי על שני דיסקים שהכבדים מאיתנו (אם כי לאו דווקא אלה שחובבים death) יאהבו.
Katatonia : Night is the new day הוא גם מלודי וזה פשוט משהו שאני מזמזם ומהמהם ללא סוף בשבועיים האחרונים. הקטע האהוב עלי: onward into battle. לא חובבי רוק כבד, יש סיכוי סביר שזה בכ"ז יהיה משהו שתאהבו, שכן באמת לא מדובר בדיסק כבד במיוחד (יש שם טכניקות כבדות, אבל בסופו של דבר זה דיסק מלודי ולא מהיר במיוחד).
הדיסק השני שאני מאזין לו לאחרונה הוא Norther: Circle regenrated שמזכיר לי את הקטעים הטובים בשנות השמונים. זה אינו דיסק "מופית" שיופיע בקלסיקות ההיסטוריות, אבל הביצועים מושלמים וזה באמת דיסק שכיף לשמוע אותו.
מרטין תמיד נדהם לשמוע שאני משתדל למצות דיסק אחד עד שהוא נמאס לי.
עם זאת, כאשר יש להקה חדשה שאני מתוודע לה באיחור, המנהג שלי טיפה חורג, אני לעיתים ננעל על כל הדיסקים שלה בפלייליסט וזה מה שרץ במערכת. מכיוון שאני עובד מהבית (אם כי בחודשים האחרונים זה קורה בפחות בגלל העבודה על התערוכה) שעות המוזיקה נצברות וצריך טיפה להרחיב את החיפושים.
אז לאחרונה ננעלתי על שני דיסקים שהכבדים מאיתנו (אם כי לאו דווקא אלה שחובבים death) יאהבו.
Katatonia : Night is the new day הוא גם מלודי וזה פשוט משהו שאני מזמזם ומהמהם ללא סוף בשבועיים האחרונים. הקטע האהוב עלי: onward into battle. לא חובבי רוק כבד, יש סיכוי סביר שזה בכ"ז יהיה משהו שתאהבו, שכן באמת לא מדובר בדיסק כבד במיוחד (יש שם טכניקות כבדות, אבל בסופו של דבר זה דיסק מלודי ולא מהיר במיוחד).
הדיסק השני שאני מאזין לו לאחרונה הוא Norther: Circle regenrated שמזכיר לי את הקטעים הטובים בשנות השמונים. זה אינו דיסק "מופית" שיופיע בקלסיקות ההיסטוריות, אבל הביצועים מושלמים וזה באמת דיסק שכיף לשמוע אותו.
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
סיקנת אותי.
נבדוק אותם.
הלהקה האחרונה שתפסה אותי חזק היא Dream Theater.
הדיסקים שלהם נטחנו אצלי באוטו חודשים ארוכים.
עכשין אני במנוחה - חוקר את הספרייה של הבת שלי (קייטי פרי וחברותיה) ומחפש את הדבר הבא.
נבדוק אותם.
הלהקה האחרונה שתפסה אותי חזק היא Dream Theater.
הדיסקים שלהם נטחנו אצלי באוטו חודשים ארוכים.
עכשין אני במנוחה - חוקר את הספרייה של הבת שלי (קייטי פרי וחברותיה) ומחפש את הדבר הבא.
norther הם בהחלט מיוחדים, במיוחד שהסולן הוא מלהקת אנסיפרום המעולה.
את Katatonia אני מכיר דיי הרבה זמן, onward into battle קטע מעולה.
נסה לשמוע Dark Tranquility , דת מטאל מלודי מעולה.
אני אוהב בעיקרון את כל הלהקות שרשמת חוץ מסליפקנוט
כלומר הם לא גרועים אבל הם לא להקה שאני אוהב לשמוע ביום יום (משהו בסגנון BFMV)
את Katatonia אני מכיר דיי הרבה זמן, onward into battle קטע מעולה.
נסה לשמוע Dark Tranquility , דת מטאל מלודי מעולה.
אני אוהב בעיקרון את כל הלהקות שרשמת חוץ מסליפקנוט
כלומר הם לא גרועים אבל הם לא להקה שאני אוהב לשמוע ביום יום (משהו בסגנון BFMV)
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
אם כבר הזכרתם את Riverside (אני חושב שאני בין הראשונים במדינה שהכיר אותם), אז עוד קסם של Prog Metal מפולין שזוכה להפקה בחסות המתופף של Riverside:
Division by Zero.
יצאו ב 2010 עם אלבום בשם: Independent Harmony.
אלבום מצויין, מלודי, קליט אך מצד שני פרוגרסיבי עם לא מעט ווירטואוזיה מצד המתופף, מומלץ מאד, לאחרונה אני לא מסוגל להפסיק לשמוע אותו
Division by Zero.
יצאו ב 2010 עם אלבום בשם: Independent Harmony.
אלבום מצויין, מלודי, קליט אך מצד שני פרוגרסיבי עם לא מעט ווירטואוזיה מצד המתופף, מומלץ מאד, לאחרונה אני לא מסוגל להפסיק לשמוע אותו
ללא ספק הלהקה שהחומרים שלה והבגרות שלה הכי הדהימו אותי בשנים האחרונות.
היא הלהקה האהובה ביותר עלי בזמנים אלו.
אבל יחד עם זאת יש לי ביקורת על הדרך שבה הם מופיעים .
הם לא יודעים לספק שוו על הבמה .
הם מנוכרים , עומדים כמו פסלים מאבן , ולא סוחפים.
בחלק הזה יש להם עוד דרך ארוכה מאוד.
היא הלהקה האהובה ביותר עלי בזמנים אלו.
אבל יחד עם זאת יש לי ביקורת על הדרך שבה הם מופיעים .
הם לא יודעים לספק שוו על הבמה .
הם מנוכרים , עומדים כמו פסלים מאבן , ולא סוחפים.
בחלק הזה יש להם עוד דרך ארוכה מאוד.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אם כבר התחלנו בתחליפי DT אז לפני חודשיים נתקלתי בדיסק של להקה שקוראים לה ARK וכבר חודשיים אני טוחן אותו במערכת. מה שמיוחד בהם זה שהם לא מנסים להיות חיקוי של DT ויש להם סגנון פרוג משלהם. ומבחינתי מצאתי את התחליף לפורטנוי (הלא רלוונטי היום) על התיפוף קוראים לו ג'ון מקלוסו.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.