PS3 יותר לא מתגלה במחשב בPS3 Media Server
ההצעה ההזויה היא ההצעה הכי מהירה לפתרון הבעיה.
מנסיון אישי גם כן.
אתה תשקיע שעות רבות בקריאה של עצות ונסיונות לפתור את הבעיה ובסוף לאחר הרבה מאד תסכול ושעות עבודה אתה......תפרמט את המחשב.
לצערי בוינדוס הדרך הארוכה היא הקצרה.
אתה תשקיע שעות רבות בקריאה של עצות ונסיונות לפתור את הבעיה ובסוף לאחר הרבה מאד תסכול ושעות עבודה אתה......תפרמט את המחשב.
לצערי בוינדוס הדרך הארוכה היא הקצרה.
איך זה בדיוק יעזור לו עם ה-PS3 וה-ps3mediaserver?...DorM כתב:האם יש לך אופציה לחבר את המחשב בHDMI לטלויזיה?...
תסיר ותתקין גירסה אחרונה:
http://code.google.com/p/ps3mediaserver ... g&can=2&q=
Batnun
.
לא יעזור.
אני השתמשתי בתוכנה הזאת והיא מנעה ממני מעבר לוינדוס 7 מפני שבוינדוס 7 כשהייתי מפעיל זה לא היה מזהה לי את התוכנה.
עברתי לוינדוס 7, חיברתי את המחשב הרגיל שלי לטלויזיה ולרסיבר, מאז זה עולם אחר!
אני משתמש בXBMC, הרבה יותר טוב ויציב מהPMS, חוץ מי זה שיש תקצירים ותמונות.
אני השתמשתי בתוכנה הזאת והיא מנעה ממני מעבר לוינדוס 7 מפני שבוינדוס 7 כשהייתי מפעיל זה לא היה מזהה לי את התוכנה.
אני משתמש בXBMC, הרבה יותר טוב ויציב מהPMS, חוץ מי זה שיש תקצירים ותמונות.
אני הרצתי ps3mediaserver על Windows 7 64bit במשך תקופה ממושכת ללא שום בעיות.DorM כתב:לא יעזור.
אני משתמש בXBMC, הרבה יותר טוב ויציב מהPMS, חוץ מי זה שיש תקצירים ותמונות....
Batnun
.
הבעיה לא ספציפית לWIN7, אצלי הייתה בעיה ולא הצלחתי לפתור אותה, היו באותו זמן תגובות של עוד אנשים שיש להם את הבעיה והם לא מצליחים לפתור אותה.Batnun כתב:אני הרצתי ps3mediaserver על Windows 7 64bit במשך תקופה ממושכת ללא שום בעיות.DorM כתב:לא יעזור.
אני משתמש בXBMC, הרבה יותר טוב ויציב מהPMS, חוץ מי זה שיש תקצירים ותמונות....
Batnun
....
מבחינתי התייעלתי.
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
אחי גם לי זה קרה , לאחר הסרת התוכנה והתקנתה מחדש ושינויים והגדרות שלא עזרו פשוט מחקתי את התוכנה, הוצאתי את כל כבלי הרשת מהראוטר, ועשיתי ״ריסט״ לראוטר.
הגדרתי מחדש את הראוטר חיברתי כל כבלי הרשת הקודמים(ps3 ,סטרימר, yes והמחשב)
הורדתי שוב את גרסא 10.5 ולא את האחרונה
ועכשיו שוב הכל עובד.
מציע לך לנסות זה לא לוקח יותר מ 5 דקות
בהצלחה אייל
ועכשיו שוב הכל עובד.
בהצלחה אייל
ראשית, הגירסה האחרונה היא 1.50 מתאריך 20/11/2011. מאיפה בדיוק הורדת את גירסה 10.5?...eyal8a כתב:אחי גם לי זה קרה , לאחר הסרת התוכנה והתקנתה מחדש ושינויים והגדרות שלא עזרו פשוט מחקתי את התוכנה, הוצאתי את כל כבלי הרשת מהראוטר, ועשיתי ״ריסט״ לראוטר.
ועכשיו שוב הכל עובד.
בהצלחה אייל...
ושנית למחוק את התוכנה זה מילא, אבל לנתק את הכבלים מהראוטר ורק אז לעשות ריסטרט? מה הקשר??
לי זה עבד רק אחרי שאכלתי חביתה משתי ביצים. מציע לנסות - זה לא לוקח יותר מ-5 דקות וזה גם טעים.
Batnun
.
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

אני לא מבין את התגובות באתר לפעמים, מאין באה העוקצנות והליגלוג ??Batnun כתב:ראשית, הגירסה האחרונה היא 1.50 מתאריך 20/11/2011. מאיפה בדיוק הורדת את גירסה 10.5?...eyal8a כתב:אחי גם לי זה קרה , לאחר הסרת התוכנה והתקנתה מחדש ושינויים והגדרות שלא עזרו פשוט מחקתי את התוכנה, הוצאתי את כל כבלי הרשת מהראוטר, ועשיתי ״ריסט״ לראוטר.
ועכשיו שוב הכל עובד.
בהצלחה אייל...
ושנית למחוק את התוכנה זה מילא, אבל לנתק את הכבלים מהראוטר ורק אז לעשות ריסטרט? מה הקשר??
לי זה עבד רק אחרי שאכלתי חביתה משתי ביצים. מציע לנסות - זה לא לוקח יותר מ-5 דקות וזה גם טעים.
Batnun
....
אני יודע שהגרסא האחרונה הינה 1.50, אצלי ואצל עוד חבר היא לא עובדת כקודמתה ועל המלצתי להוריד את גרסה 1.10.5
את הגרסה הזו ( מעבר שקובץ ההתקנה נמצא אצלי בדיסק חיצוני) ניתן למצוא בקלות בגוגל, תנסה ותיווכח!!
לגבי ההשוואה לריסט לראוטר והכנת חביתה... לא הצחקת והתבטאותך גובלת בחוצפה וגועל.
אנו כאן כדי לעזור איש לרעהו מניסיון קודם.
כל הדברים שעשיתי מלבד זה לא עזרו , כולל ריסט לראוטר
רק כאשר ניתקתי את 4 כבלי הרשת ועשיתי ריסט חדש ואז שוב חיברתי את הכבלים, התוכנה זוהתה בממכשיר ונראתה על גביי המרקע( מה שקרה אצלי, בגלל חיבור של מכשיר ps3 נוסף השתנו הכתובות שכל מכשיר מקבל משום מה ואף שני מכשירים שונים (אקסטרימר ופלייסטיישן) קיבלו את אותה כתובת.
סליחה שהצעתי את ניסיוני.
קודם כל, קח את זה בקלות...eyal8a כתב:אני לא מבין את התגובות באתר לפעמים, מאין באה העוקצנות והליגלוג ??Batnun כתב:ראשית, הגירסה האחרונה היא 1.50 מתאריך 20/11/2011. מאיפה בדיוק הורדת את גירסה 10.5?...eyal8a כתב:אחי גם לי זה קרה , לאחר הסרת התוכנה והתקנתה מחדש ושינויים והגדרות שלא עזרו פשוט מחקתי את התוכנה, הוצאתי את כל כבלי הרשת מהראוטר, ועשיתי ״ריסט״ לראוטר.
ועכשיו שוב הכל עובד.
בהצלחה אייל...
Batnun
....
אני יודע שהגרסא האחרונה הינה 1.50, אצלי ואצל עוד חבר היא לא עובדת כקודמתה ועל המלצתי להוריד את גרסה 1.10.5
את הגרסה הזו ( מעבר שקובץ ההתקנה נמצא אצלי בדיסק חיצוני) ניתן למצוא בקלות בגוגל, תנסה ותיווכח!!
לגבי ההשוואה לריסט לראוטר והכנת חביתה... לא הצחקת והתבטאותך גובלת בחוצפה וגועל.
אנו כאן כדי לעזור איש לרעהו מניסיון קודם.
כל הדברים שעשיתי מלבד זה לא עזרו , כולל ריסט לראוטר
רק כאשר ניתקתי את 4 כבלי הרשת ועשיתי ריסט חדש ואז שוב חיברתי את הכבלים, התוכנה זוהתה בממכשיר ונראתה על גביי המרקע( מה שקרה אצלי, בגלל חיבור של מכשיר ps3 נוסף השתנו הכתובות שכל מכשיר מקבל משום מה ואף שני מכשירים שונים (אקסטרימר ופלייסטיישן) קיבלו את אותה כתובת.
סליחה שהצעתי את ניסיוני.
...
כתבת במפורש גירסה 10.5. לא הייתה לי שום דרך לדעת שהתכוונת לגירסה 1.10.5.
ההשוואה הייתה רק להדגשת העובדה שניתוק כבלים לא קשור לעובדה שזה התחיל לעבוד.
עצם העובדה שביצעת מספר פעולות לא בהכרח מוכיחה שכולן תרמו לפתרון הבעיה. עד כאן החביתה...
אם שני מכשירים קיבלו את אותה כתובת, יש רק שתי אפשרויות: או שלאחד מהם יש כתובת סטטית, או שהראוטר
תקול / מקונפג לא נכון. ביצוע ריסט לראוטר גורם, בין השאר, לאותה תוצאה כמו ניתוק הכבל - חיבור האתרנט מתנתק.
אין משמעות לביצוע ריסט יחד עם ניתוק הכבל.
גירסה 1.50 יצאה לפני כשלושה שבועות. גירסה 1.10.5 יצאה לפני כמעט שלוש שנים. מאז יצאו 20 (טרחתי לספור) גירסאות חדשות.
כולן מתקנות באגים שונים ומוסיפות תכונות חדשות ושיפור ביצועים. חזרה לגירסה ששוחררה לפני כמעט שלוש שנים
זו לא הדרך הנכונה לפתור בעיה...
ושוב, קח את זה בקלות
Batnun
.
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

הכי קל בעולם אחי, אבל עקיצות אני לא אוהב,
וגם אני יודע שלעשות ריסט לראוטר מספיק, אך רק סיפרתי את כל הדרך לפתרון.
הכל בסדר אחי
מה שחשוב שהחבר המשותף שפתח את השירשור יצליח לפתור את הבעיה.
דרך אגב, הגרסאות שיצאו אחרי הגרסה שלי הן
1.15
1.21
1.30
1.50
וגם אני יודע שלעשות ריסט לראוטר מספיק, אך רק סיפרתי את כל הדרך לפתרון.
הכל בסדר אחי
מה שחשוב שהחבר המשותף שפתח את השירשור יצליח לפתור את הבעיה.
דרך אגב, הגרסאות שיצאו אחרי הגרסה שלי הן
1.15
1.21
1.30
1.50