ערוצים נסתרים בעידן+?
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
לדונגל הפשוט של QUE, מצורפת תוכנה של ARCSOFT, שעושה את העבודה ביעילות, ללא תוספות מיותרות. נכון לעכשיו, היא מזהה 7 ערוצים בחבילת עידן + - 5 טלוויזיה ועוד 2 של רדיו. אותו דונגל, כשהוא משודך לוינדוז 7 מדיה סנטר, לא רק שהוא מתפקד הרבה יותר טוב, הוא גם מזהה 37 ערוצים - חלקם נוסעים את הקידומת R, כנראה של רדיו, שני ערוצים הנקראים IDAN + TEST, וכמה ערוצים ריקים.
מישהו מלומד יכול להסביר? האם זוהי הכנה להרחבת החבילה?
ועוד משהו: לא חשבתי שיגיע היום הזה, אבל וינדוז 7 באמת עושה את העבודה, לרבות מרכז המדיה שלה, שהוא בעיניי אחד היפים. אני מדבר על התקנה שהגיעה מוכנה על לפטופ לא מי יודע מה יקר, אבל נחמד מאוד, של סמסונג, שמשמש אותי כנגן קבצי מוסיקה כשהוא מחובר לDAC, אבל גם מנגן דברים אחרים לפעמים (רדיו אינטרנטי, DTT וכו').
מישהו מלומד יכול להסביר? האם זוהי הכנה להרחבת החבילה?
ועוד משהו: לא חשבתי שיגיע היום הזה, אבל וינדוז 7 באמת עושה את העבודה, לרבות מרכז המדיה שלה, שהוא בעיניי אחד היפים. אני מדבר על התקנה שהגיעה מוכנה על לפטופ לא מי יודע מה יקר, אבל נחמד מאוד, של סמסונג, שמשמש אותי כנגן קבצי מוסיקה כשהוא מחובר לDAC, אבל גם מנגן דברים אחרים לפעמים (רדיו אינטרנטי, DTT וכו').
דני בלר
רגע, בלר, אז אתה כבר קולט בב"ש DTT???????
מזל טוב!!!
משדרי ה FM החדשים יופעלו תוך כמה שבועות בבאר שבע...
משדרי ה FM החדשים יופעלו תוך כמה שבועות בבאר שבע...
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
את ה-DTT אני קולט בלפטופ אצל חברים בשכונת רמות. בשכונה שלי אין קליטה, גם לא של FM רגיל. לא שזה מטריד אותי כבר. חדשות אני שומע דרך האינטרנט, כבלים אין לי, חבל על הכסף ואני גם לא מוכן להתחייב לשלוש שנים לחברה שמעבירה ערוצי טלוויזיה שבחלקם הם FTA וגובה עליהם מחיר מלא. הלפטופ מחובר ל-DAC כנגן מוסיקה משובח דרך FOOBAR. פשוט הייתה לי חוויה להיות בחוץ עם לפטופ ואנטנה ולראות טלוויזיה.
דני בלר