DTT USB

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
steveh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 386
שם מלא: סטיב הרדר
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אני מחפש כרטיס טלויזיה USB DTT שיאפשר לי להקליט תוכנית ולצפות באחרת.
היום יש לי כרטיס שלא נותן לי לעבור ערוץ כאשר הוא מקליט תוכנית.

זה חייב להיות USB מאחר ואין לי מקום לכרטיס אחר וגם צריך להיות עם תאימות ל MC7.
אם מישהו מכיר ויכול להמליץ.

תודה

steveh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

steveh כתב:שלום,

אני מחפש כרטיס טלויזיה USB DTT שיאפשר לי להקליט תוכנית ולצפות באחרת.
היום יש לי כרטיס שלא נותן לי לעבור ערוץ כאשר הוא מקליט תוכנית.

זה חייב להיות USB מאחר ואין לי מקום לכרטיס אחר וגם צריך להיות עם תאימות ל MC7.
אם מישהו מכיר ויכול להמליץ.

תודה
...
עוד שאלה בנושא,

יש לי עוד כרטיס DTT USB.
אני יכול בעצם לחבר את הכרטיס השני למחשב ולקבל מין DUAL TUNER ?
אם כן איך אני מחבר את האנטנה שבקיר לשתי הכרטיסים (מפצל)? האם האיכות תרד?

תודה

oreach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

כשאתה אומר שהכרטיס לא נתן לך לעבור תחנה, אני משער לי שאתה מתכוון שהתוכנה לא מאפשרת לך להעביר תחנה תוך כדי הקלטה...
לפני שאתה קונה כרטיס חדש, נסה להתקין תוכנה אחרת, למשל VLC או ProgDVB (ראה דוגמה כאן) ולנסות לבצע זאת איתה.

steveh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

oreach כתב:כשאתה אומר שהכרטיס לא נתן לך לעבור תחנה, אני משער לי שאתה מתכוון שהתוכנה לא מאפשרת לך להעביר תחנה תוך כדי הקלטה...
לפני שאתה קונה כרטיס חדש, נסה להתקין תוכנה אחרת, למשל VLC או ProgDVB (ראה דוגמה כאן) ולנסות לבצע זאת איתה.
...
תודה אני אבדוק,
מישהו יכול לומר בודאות אם MC7 תומך בהקלטה וצפיה בערוצים שונים בו זמנית?

steveh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

steveh כתב:
oreach כתב:כשאתה אומר שהכרטיס לא נתן לך לעבור תחנה, אני משער לי שאתה מתכוון שהתוכנה לא מאפשרת לך להעביר תחנה תוך כדי הקלטה...
...
תודה אני אבדוק,
מישהו יכול לומר בודאות אם MC7 תומך בהקלטה וצפיה בערוצים שונים בו זמנית?
...

amittzor
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #6 

העניין הוא כזה - יש תוכנות שמאפשרות מולטי רקורד באמצעות טיונר אחד, אבל זה תלוי בכך שאתה מקליט שני ערוצים שמשודרים על אותו התדר. כרגע זה תמיד המקרה, מכיוון שכרגע כל הערוצים משודרים על אותו התדר. אני עבדתי בעבר עם GBPVR והייתי מאוד מרוצה ממנה. יש לה ממשק פרימיטיבי ולא נעים לעין, אבל היא מאוד יעילה ומאפשר הקלטת שני ערוצים במקביל מאותו תדר.

לצערי יש בתוכנה קצת באגים, ובכל פעם שהייתי מקליט משהו, כל הפרעה הכי קטנה בשידור גרמה להקלטה לקפוץ לנקודת זמן אקראית. לאחר שגיליתי את נפלאות המדיה סנטר של ווינדוז 7, שלא נופל מהיכולות של יס מקס, עם פשטות התקנה שגם ילד בן 3 מסוגל לעמוד בה, נטשתי את GBPVR. הבעיה היחידה היא שהמדיה סנטר לא מאפשר מולטי-רקורד. פתרתי את זה ע"י רכישת דונגל DTT נוסף. לשמחתי המדיה סנטר יודע לעבוד בקלות עם שני טיונרים, וברגע שאחד מהם מקליט, הוא אוטומאטית משתמש בשני. לא צריך להגדיר שום דבר בשביל זה.

קח בחשבון שבעוד מספר חודשים יתווספו ערוצים נוספים על תדרים חדשים, ואז גם ככה לא תמיד תהיה לך האפשרות להקליט ערוץ אחד ולצפות באחר ללא שני טיונרים.

steveh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

amittzor כתב:העניין הוא כזה - יש תוכנות שמאפשרות מולטי רקורד באמצעות טיונר אחד, אבל זה תלוי בכך שאתה מקליט שני ערוצים שמשודרים על אותו התדר. כרגע זה תמיד המקרה, מכיוון שכרגע כל הערוצים משודרים על אותו התדר. אני עבדתי בעבר עם GBPVR והייתי מאוד מרוצה ממנה. יש לה ממשק פרימיטיבי ולא נעים לעין, אבל היא מאוד יעילה ומאפשר הקלטת שני ערוצים במקביל מאותו תדר.

לצערי יש בתוכנה קצת באגים, ובכל פעם שהייתי מקליט משהו, כל הפרעה הכי קטנה בשידור גרמה להקלטה לקפוץ לנקודת זמן אקראית. לאחר שגיליתי את נפלאות המדיה סנטר של ווינדוז 7, שלא נופל מהיכולות של יס מקס, עם פשטות התקנה שגם ילד בן 3 מסוגל לעמוד בה, נטשתי את GBPVR. הבעיה היחידה היא שהמדיה סנטר לא מאפשר מולטי-רקורד. פתרתי את זה ע"י רכישת דונגל DTT נוסף. לשמחתי המדיה סנטר יודע לעבוד בקלות עם שני טיונרים, וברגע שאחד מהם מקליט, הוא אוטומאטית משתמש בשני. לא צריך להגדיר שום דבר בשביל זה.

קח בחשבון שבעוד מספר חודשים יתווספו ערוצים נוספים על תדרים חדשים, ואז גם ככה לא תמיד תהיה לך האפשרות להקליט ערוץ אחד ולצפות באחר ללא שני טיונרים.
...
תודה על האינפורמציה.
אז מה שאני מבין זה שאני יכול להשתמש עם הכרטיס השני שיש לי, להקליט ולצפות בערוץ אחר או לחילופין
לרכוש כרטיס עם DUAL TUNER ?

בנוסף איך אני יכול לחבר את שתי הכרטיסים שלי לאנטנה בקיר (במחשב אני מבין אין בעית פורטים USB)
בקיר יש יציאה אחת, האם אני צריך מפצל? האיכות לא תרד עם מפצל?

תודה רבה.

steveh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

steveh כתב:
amittzor כתב:העניין הוא כזה - יש תוכנות שמאפשרות מולטי רקורד באמצעות טיונר אחד, אבל זה תלוי בכך שאתה מקליט שני ערוצים שמשודרים על אותו התדר. כרגע זה תמיד המקרה, מכיוון שכרגע כל הערוצים משודרים על אותו התדר. אני עבדתי בעבר עם GBPVR והייתי מאוד מרוצה ממנה. יש לה ממשק פרימיטיבי ולא נעים לעין, אבל היא מאוד יעילה ומאפשר הקלטת שני ערוצים במקביל מאותו תדר.

...
תודה על האינפורמציה.
אז מה שאני מבין זה שאני יכול להשתמש עם הכרטיס השני שיש לי, להקליט ולצפות בערוץ אחר או לחילופין
לרכוש כרטיס עם DUAL TUNER ?

בנוסף איך אני יכול לחבר את שתי הכרטיסים שלי לאנטנה בקיר (במחשב אני מבין אין בעית פורטים USB)
בקיר יש יציאה אחת, האם אני צריך מפצל? האיכות לא תרד עם מפצל?

תודה רבה.
...
מישהו מכיר דגם של כרטיס USB DUAL שנמכר בארץ?
אני לא מוצא כלום.

תודה

oreach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #9 

תבדוק את הכרטיסים שברשותך, ייתכן ואתה יכול לשרשר אותם. פשוט תבדוק אם יש לאחד מהם, בנוסף לכניסת האנטנה, גם יציאה. אם יש פשוט חבר אותה לכניסת של הכרטיס השני. אם אין לך יציאה באף אחד מהכרטיסים, תצטרך מפצל.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”