DTT USB
-
steveh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 386
- שם מלא: סטיב הרדר
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום,
אני מחפש כרטיס טלויזיה USB DTT שיאפשר לי להקליט תוכנית ולצפות באחרת.
היום יש לי כרטיס שלא נותן לי לעבור ערוץ כאשר הוא מקליט תוכנית.
זה חייב להיות USB מאחר ואין לי מקום לכרטיס אחר וגם צריך להיות עם תאימות ל MC7.
אם מישהו מכיר ויכול להמליץ.
תודה
תודה
-
steveh
-
- חבר פעיל מאוד

עוד שאלה בנושא,steveh כתב:שלום,
תודה...
יש לי עוד כרטיס DTT USB.
אני יכול בעצם לחבר את הכרטיס השני למחשב ולקבל מין DUAL TUNER ?
אם כן איך אני מחבר את האנטנה שבקיר לשתי הכרטיסים (מפצל)? האם האיכות תרד?
תודה
כשאתה אומר שהכרטיס לא נתן לך לעבור תחנה, אני משער לי שאתה מתכוון שהתוכנה לא מאפשרת לך להעביר תחנה תוך כדי הקלטה...
לפני שאתה קונה כרטיס חדש, נסה להתקין תוכנה אחרת, למשל VLC או ProgDVB (ראה דוגמה כאן) ולנסות לבצע זאת איתה.
לפני שאתה קונה כרטיס חדש, נסה להתקין תוכנה אחרת, למשל VLC או ProgDVB (ראה דוגמה כאן) ולנסות לבצע זאת איתה.
-
steveh
-
- חבר פעיל מאוד

תודה אני אבדוק,oreach כתב:כשאתה אומר שהכרטיס לא נתן לך לעבור תחנה, אני משער לי שאתה מתכוון שהתוכנה לא מאפשרת לך להעביר תחנה תוך כדי הקלטה...
לפני שאתה קונה כרטיס חדש, נסה להתקין תוכנה אחרת, למשל VLC או ProgDVB (ראה דוגמה כאן) ולנסות לבצע זאת איתה....
מישהו יכול לומר בודאות אם MC7 תומך בהקלטה וצפיה בערוצים שונים בו זמנית?
-
steveh
-
- חבר פעיל מאוד

steveh כתב:תודה אני אבדוק,oreach כתב:כשאתה אומר שהכרטיס לא נתן לך לעבור תחנה, אני משער לי שאתה מתכוון שהתוכנה לא מאפשרת לך להעביר תחנה תוך כדי הקלטה...
לפני שאתה קונה כרטיס חדש, נסה להתקין תוכנה אחרת, למשל VLC או ProgDVB (ראה דוגמה כאן) ולנסות לבצע זאת איתה....
מישהו יכול לומר בודאות אם MC7 תומך בהקלטה וצפיה בערוצים שונים בו זמנית?...
העניין הוא כזה - יש תוכנות שמאפשרות מולטי רקורד באמצעות טיונר אחד, אבל זה תלוי בכך שאתה מקליט שני ערוצים שמשודרים על אותו התדר. כרגע זה תמיד המקרה, מכיוון שכרגע כל הערוצים משודרים על אותו התדר. אני עבדתי בעבר עם GBPVR והייתי מאוד מרוצה ממנה. יש לה ממשק פרימיטיבי ולא נעים לעין, אבל היא מאוד יעילה ומאפשר הקלטת שני ערוצים במקביל מאותו תדר.
לצערי יש בתוכנה קצת באגים, ובכל פעם שהייתי מקליט משהו, כל הפרעה הכי קטנה בשידור גרמה להקלטה לקפוץ לנקודת זמן אקראית. לאחר שגיליתי את נפלאות המדיה סנטר של ווינדוז 7, שלא נופל מהיכולות של יס מקס, עם פשטות התקנה שגם ילד בן 3 מסוגל לעמוד בה, נטשתי את GBPVR. הבעיה היחידה היא שהמדיה סנטר לא מאפשר מולטי-רקורד. פתרתי את זה ע"י רכישת דונגל DTT נוסף. לשמחתי המדיה סנטר יודע לעבוד בקלות עם שני טיונרים, וברגע שאחד מהם מקליט, הוא אוטומאטית משתמש בשני. לא צריך להגדיר שום דבר בשביל זה.
קח בחשבון שבעוד מספר חודשים יתווספו ערוצים נוספים על תדרים חדשים, ואז גם ככה לא תמיד תהיה לך האפשרות להקליט ערוץ אחד ולצפות באחר ללא שני טיונרים.
לצערי יש בתוכנה קצת באגים, ובכל פעם שהייתי מקליט משהו, כל הפרעה הכי קטנה בשידור גרמה להקלטה לקפוץ לנקודת זמן אקראית. לאחר שגיליתי את נפלאות המדיה סנטר של ווינדוז 7, שלא נופל מהיכולות של יס מקס, עם פשטות התקנה שגם ילד בן 3 מסוגל לעמוד בה, נטשתי את GBPVR. הבעיה היחידה היא שהמדיה סנטר לא מאפשר מולטי-רקורד. פתרתי את זה ע"י רכישת דונגל DTT נוסף. לשמחתי המדיה סנטר יודע לעבוד בקלות עם שני טיונרים, וברגע שאחד מהם מקליט, הוא אוטומאטית משתמש בשני. לא צריך להגדיר שום דבר בשביל זה.
קח בחשבון שבעוד מספר חודשים יתווספו ערוצים נוספים על תדרים חדשים, ואז גם ככה לא תמיד תהיה לך האפשרות להקליט ערוץ אחד ולצפות באחר ללא שני טיונרים.
-
steveh
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על האינפורמציה.amittzor כתב:העניין הוא כזה - יש תוכנות שמאפשרות מולטי רקורד באמצעות טיונר אחד, אבל זה תלוי בכך שאתה מקליט שני ערוצים שמשודרים על אותו התדר. כרגע זה תמיד המקרה, מכיוון שכרגע כל הערוצים משודרים על אותו התדר. אני עבדתי בעבר עם GBPVR והייתי מאוד מרוצה ממנה. יש לה ממשק פרימיטיבי ולא נעים לעין, אבל היא מאוד יעילה ומאפשר הקלטת שני ערוצים במקביל מאותו תדר.
קח בחשבון שבעוד מספר חודשים יתווספו ערוצים נוספים על תדרים חדשים, ואז גם ככה לא תמיד תהיה לך האפשרות להקליט ערוץ אחד ולצפות באחר ללא שני טיונרים....
אז מה שאני מבין זה שאני יכול להשתמש עם הכרטיס השני שיש לי, להקליט ולצפות בערוץ אחר או לחילופין
לרכוש כרטיס עם DUAL TUNER ?
בנוסף איך אני יכול לחבר את שתי הכרטיסים שלי לאנטנה בקיר (במחשב אני מבין אין בעית פורטים USB)
בקיר יש יציאה אחת, האם אני צריך מפצל? האיכות לא תרד עם מפצל?
תודה רבה.
-
steveh
-
- חבר פעיל מאוד

מישהו מכיר דגם של כרטיס USB DUAL שנמכר בארץ?steveh כתב:תודה על האינפורמציה.amittzor כתב:העניין הוא כזה - יש תוכנות שמאפשרות מולטי רקורד באמצעות טיונר אחד, אבל זה תלוי בכך שאתה מקליט שני ערוצים שמשודרים על אותו התדר. כרגע זה תמיד המקרה, מכיוון שכרגע כל הערוצים משודרים על אותו התדר. אני עבדתי בעבר עם GBPVR והייתי מאוד מרוצה ממנה. יש לה ממשק פרימיטיבי ולא נעים לעין, אבל היא מאוד יעילה ומאפשר הקלטת שני ערוצים במקביל מאותו תדר.
קח בחשבון שבעוד מספר חודשים יתווספו ערוצים נוספים על תדרים חדשים, ואז גם ככה לא תמיד תהיה לך האפשרות להקליט ערוץ אחד ולצפות באחר ללא שני טיונרים....
אז מה שאני מבין זה שאני יכול להשתמש עם הכרטיס השני שיש לי, להקליט ולצפות בערוץ אחר או לחילופין
לרכוש כרטיס עם DUAL TUNER ?
בנוסף איך אני יכול לחבר את שתי הכרטיסים שלי לאנטנה בקיר (במחשב אני מבין אין בעית פורטים USB)
בקיר יש יציאה אחת, האם אני צריך מפצל? האיכות לא תרד עם מפצל?
תודה רבה....
אני לא מוצא כלום.
תודה