"מחיר מוזל"-האם כדאי?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
לאחר ש"ערקתי" מהוט ליס בקיץ שעבר ונאמר לי שאני לקוח חדש ואני לא יוכל לקבל את הטוטאל במחיר זול,המתנתי והמתנתי עד שקיבלתי את המחירים דאז 9.90 לmax המקליט הרגיל ו39.90 למקס טוטאל,הנציג ברח באמצע לאחר שהוא חיכה הרבה זמן וקיבל אישור להביא עוד ממיר מקס טוטאל[במחיר כזה רציתי להביא 2 מכשירים והיה לו במלאי רק מכשיר 1]ולא קיבלתי פיצויים,לפניכם "הפיצוי" המוצע ומס' שאלות בנושא:

1.האם צפוי בקרוב מבצע כלשהוא/ירידת מחירים[אני מחכה הרבה זמן לירידה שכזו וזה לא קורה,אמרו לי משתמשים שהיה מבצע ב14.90 מקס טוטאל,במחיר שמציגים לי שהוא לטוטאל 49.90 בלי VOD ו59.90 עם VOD[הבנתי שיש דרך לעקוף את התשלום ולהתקין את הVOD בעצמך או משהו כזה...] ולמקס הרגיל 24.90 זה לא רלוונטי ולא כדאי,

2.עכשיו לאחר שדיברתי בטלפון עם "מחלקת בכירים" הם הציעו לי את המקס המקליט הרגיל ב9.90 לחודש ואת הmax HD[יש הבדל בינו לבין הטוטאל(הבכירה אמרה שבטוטאל יש VOD ובמקס HD אין אפשרות לVOD-מישהו יכול לאשר?] ב45 ש"ח לחודש,
ב1/6 יוצעו המחירים "למי שמתעקש" ב39.90 לחודש של הטוטאל...

3.אשמח[שוב]אם מישהו יוכל לברר מה לגביי האפליקציה של יס מובייל-האם היא תגיע ומתי למכשירי אנדרואיד?

תודה רבה לכולם!!

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

אה? 8O

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

כמה שאלות שאשמח לפתרון ראוי ומהיר...

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים

שליחה #4 

בהשקה של הויאודי גבו 10 שקל על הויאודי ואחרכך ירדו מיזה.
היום זה כלול למי שמזמין מקסHD=מקסטוטאל.אותו ממיר זהה לחלוטין רק שם מפוצץ.
ברגע שהזמנת התקנה של מקסטוטאל נוצרות לך בבית נקודת רשת חדשה ליד הממיר,ונקודת טלויזיה ליד הראוווטאר
אם לא היתה לפני זה.
אתה יכול לחבר באופן עצמוני את המקס לרשת,אבל בלי הרשאה מהשרות ביס זה לא יהיה פעיל.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

אוקיי,
1.אם אני ייקח max HD ב45 ש"ח[כי נתנו לי מבצע]ואני לא ייקח את "זה עם הVOD" ואח"כ אני יגיד להם שאני רוצה להתחבר לשירות הVOD דרך השירות לקוחות אז הם יקבעו לי התקנה עם טכנאי ללא תשלום נכון?

2.האם צפוי בקרוב מבצע כלשהוא/ירידת מחירים[אני מחכה הרבה זמן לירידה שכזו וזה לא קורה!]?

3.אשמח אם מישהו יוכל לברר מה לגביי האפליקציה של יס מובייל-האם היא תגיע ומתי למכשירי אנדרואיד?

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #6 

זורו44 כתב:בהשקה של הויאודי גבו 10 שקל על הויאודי ואחרכך ירדו מיזה.
היום זה כלול למי שמזמין מקסHD=מקסטוטאל.אותו ממיר זהה לחלוטין רק שם מפוצץ.
ברגע שהזמנת התקנה של מקסטוטאל נוצרות לך בבית נקודת רשת חדשה ליד הממיר,ונקודת טלויזיה ליד הראוווטאר
אם לא היתה לפני זה.
אתה יכול לחבר באופן עצמוני את המקס לרשת,אבל בלי הרשאה מהשרות ביס זה לא יהיה פעיל.
...
עכשיו חזרו להפריד בין עלות ה-MAXHD ל-VOD

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

אה,
אשמח אם תענו בבקשה על השאלות הבאות:

1.גם אם אני ייקח max HD ב45 ש"ח[כי נתנו לי מבצע] בלי VOD ואח"כ אני יגיד להם שאני רוצה להתחבר לשירות הVOD דרך השירות לקוחות אז הם יקבעו לי התקנה עם טכנאי ללא תשלום נכון?

2.האם צפוי בקרוב מבצע כלשהוא/ירידת מחירים[אני מחכה הרבה זמן לירידה שכזו וזה לא קורה!]?

3.אשמח אם מישהו יוכל לברר מה לגביי האפליקציה של יס מובייל-האם היא תגיע ומתי למכשירי אנדרואיד?

תודה רבה!!

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #8 

1. תצטרך לשאול את yes, אני בכלל לא בטוח.
2. אתה מחפש מידע פנימי שאני לא חושב שמישהו שכותב בפורום יודע אותו או ירצה לחלוק אותו.
3. מקריאה במאמר של עופר על ה-yes streamer אני לא אופטימי לגבי אפליקציה לאנדרואיד וחבל.

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

תודה רבה על התשובה המהירה,
חבל שאין פירוט ושאנשים לא מעדכנים וכותבים על מבצע כזה/אחר וגם חבל שלא תיהיה אפליקציה לאנדרואיד...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”