יס מכריזה על yes Streamer: מזרימדיה מובנית בתוך הממיר שלה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
-
oferlaor
- מנהל

- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני כבר רואה את הפרסומות:
"חדש בישראל! גם VOD, גם HD, גם מקס וגם מנגן לכם את המחשב של הבית! מעכשיו, כל מה שיכולתם לעשות במחשב, תעשו אצלכם בסלון, סרטים, תמונות, מוזיקה ושירותי הטלוויזיה הרגילים, בשביל שלא תקום מהספה! ממיר הטוטאל המושלם."
איך יס מתעלים על הוט בכל חידוש, תענוג של חברה בפיתוחים טכנולוגיים, מי שיש לו VOD למשל יכול כבר לראות סרטי 3D.
"חדש בישראל! גם VOD, גם HD, גם מקס וגם מנגן לכם את המחשב של הבית! מעכשיו, כל מה שיכולתם לעשות במחשב, תעשו אצלכם בסלון, סרטים, תמונות, מוזיקה ושירותי הטלוויזיה הרגילים, בשביל שלא תקום מהספה! ממיר הטוטאל המושלם."
איך יס מתעלים על הוט בכל חידוש, תענוג של חברה בפיתוחים טכנולוגיים, מי שיש לו VOD למשל יכול כבר לראות סרטי 3D.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
כתבה איכותית כרגיל
לפי הכתבה ולפי ההיגיון מה שעושים YES זה באיזה שהוא אופן ל"החזיק" ולהשאיר לקוחות
וזה בסדר גמור.
השאלה היא כמה באמת יעלה התענוג בחודש ?
לפני חודש שידרגתי ל yex HD לא מקס וזו היה תוספת של 10 שקלים לעומת 70 שקלים.
האם הממיר שלי יתמוך באפליקציה?
או שיהיה על ממיר max .
נ.ב
הדיון צריך לדעתי להיות עם לינק ביחד גם לפורום מזרימי מדייה.
נ.ב 2
טוב שאפשר להעביר את הזמן בהנאה באתר הזה
וזה בסדר גמור.
השאלה היא כמה באמת יעלה התענוג בחודש ?
לפני חודש שידרגתי ל yex HD לא מקס וזו היה תוספת של 10 שקלים לעומת 70 שקלים.
האם הממיר שלי יתמוך באפליקציה?
או שיהיה על ממיר max .
נ.ב
הדיון צריך לדעתי להיות עם לינק ביחד גם לפורום מזרימי מדייה.
נ.ב 2
טוב שאפשר להעביר את הזמן בהנאה באתר הזה
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני לא הייתי ממהר להתלהב כל כך.
לפי האיטיות של הממירים הנוכחיים גם בדפדוף וגם ב-VOD, כנראה שחווית הניווט של הסטרימר גם לא תהיה מדהימה.
עדיף כבר שהם יוציאו ממיר חדש ומהיר שתומך בהכל.
לפי האיטיות של הממירים הנוכחיים גם בדפדוף וגם ב-VOD, כנראה שחווית הניווט של הסטרימר גם לא תהיה מדהימה.
עדיף כבר שהם יוציאו ממיר חדש ומהיר שתומך בהכל.
השאלה אם זה לא מיותר לשלם כמה שקלים בחודש אם אתה כבר בעלים של סטרימר או לשלם מחיר חד פעמי על סטרימר במקום תשלום שלא נגמר.
כלומר מעבר ליתרון שהכל בקופסא אחת ובעברית, ישנם יתרונות המתעלים על סטרימר ממוצע?
האם סוף סוף ישמישו את כניסת ה-USB לטובת הלקוחות או שתהיה אפשרות להעביר תכנים שהקלטנו במקס למחשב הביתי?
כלומר מעבר ליתרון שהכל בקופסא אחת ובעברית, ישנם יתרונות המתעלים על סטרימר ממוצע?
האם סוף סוף ישמישו את כניסת ה-USB לטובת הלקוחות או שתהיה אפשרות להעביר תכנים שהקלטנו במקס למחשב הביתי?
-
oferlaor
- מנהל

הממיר היחיד שיתמוך בזה הוא המקס טוטאל (לא ה-yes HD מה שנקרא בעגה המקצועית "הזאפר").
LinkMattan,
בהמשך הערב יעלה וידאו עם הדגמה של איך זה עובד בפועל + ראיונות עם בכירי יס. תתרשם אז.
LinkMattan,
בהמשך הערב יעלה וידאו עם הדגמה של איך זה עובד בפועל + ראיונות עם בכירי יס. תתרשם אז.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מעולה!אני כבר מצפה לווידאו...
כמה בערך יעלה התענוג והאם צפוי בקרוב מבצע כלשהוא/ירידת מחירים[אני מחכה הרבה זמן לירידה שכזו וזה לא קורה,אמרו לי משתמשים שהיה מבצע ב14.90 מקס טוטאל,במחיר שמציגים לי שהוא לטוטאל 49.90 בלי VOD ו59.90 עם VOD[הבנתי שיש דרך לעקוף את התשלום ולהתקין את הVOD בעצמך או משהו כזה...] ולמקס הרגיל 24.90 זה לא רלוונטי ולא כדאי,הבעיה היא עכשיו שלמרות שהאפליקציה תיהיה מובנית כביכול במכשירים החדשים ופשוט תעלה עם העדכון גרסא החדש,החברה תגבה עוד כסף לצערי...
ידוע האם ומתי תצא האפליקציה yes mobile למכשירי אנדרואיד?
תודה!
כמה בערך יעלה התענוג והאם צפוי בקרוב מבצע כלשהוא/ירידת מחירים[אני מחכה הרבה זמן לירידה שכזו וזה לא קורה,אמרו לי משתמשים שהיה מבצע ב14.90 מקס טוטאל,במחיר שמציגים לי שהוא לטוטאל 49.90 בלי VOD ו59.90 עם VOD[הבנתי שיש דרך לעקוף את התשלום ולהתקין את הVOD בעצמך או משהו כזה...] ולמקס הרגיל 24.90 זה לא רלוונטי ולא כדאי,הבעיה היא עכשיו שלמרות שהאפליקציה תיהיה מובנית כביכול במכשירים החדשים ופשוט תעלה עם העדכון גרסא החדש,החברה תגבה עוד כסף לצערי...
ידוע האם ומתי תצא האפליקציה yes mobile למכשירי אנדרואיד?
תודה!
-
oferlaor
- מנהל

כתוב. זה בחודשים הראשונים לא יעלה כלום, ובהמשך זה יעלה כמה שקלים לחודש (קרי: פחות מ-10 ש"ח לחודש).
עוד שאלה בנוגע..
יש לי את הממיר הזה עם VOD (שאין הרבה תכנים בחינם, אז לא ממש יוצא לי להשתמש בו) וגם HTPC שמחובר לטלווזיה, האם עדיין יהיה יתרון לשימוש גם ביכולת החדשה של הסטרימינג? כלומר את אותו תוכן אני אוכל לראות גם דרך המחשב ישר וגם דרך יס? האם תהיה תמיכה בפורמטים המתקדמים של הסאונד? אין לו 2 יציאות HDMI כך שאני לא יכולה לחבר אותו גם לרסיבר וגם לטלווזיה (כדי שבשידור רגיל לא יהיה צריך להדליק את הרסיבר)
ועוד שאלה חשובה - יס מתקדמים בתחום הזה, אבל באמת לא מתייחסים לאנדרואיד.. שאלתי שם בשירות לקוחות מה קורה עם זה, קיבלתי מייל שיס עוקבת כל הזמן אחרי דרישת לקוחות וכנראה שאין דרישה בנושא.. יכול להיות??
ועוד שאלה חשובה - יס מתקדמים בתחום הזה, אבל באמת לא מתייחסים לאנדרואיד.. שאלתי שם בשירות לקוחות מה קורה עם זה, קיבלתי מייל שיס עוקבת כל הזמן אחרי דרישת לקוחות וכנראה שאין דרישה בנושא.. יכול להיות??
-
oferlaor
- מנהל

שימי לב שהסטרימינג הוא רק מהמחשב לממיר כרגע.
כלומר, אם יש לך משהו במחשב תוכלי לראות אותו דרך הממיר.
לגבי אנדרואיד, הם לא ממש דיברו על זה. אני מניח שאם זה טכנית אפשרי (קרי: יתנו להם אור ירוק מ-NDS ומהאולפנים) הם יעשו את זה גם שם. צריך לזכור שאנדרויד "פריץ" יותר (מבחינתם לפחות) וגם קשה יותר לפתח לזה בגלל שיש הרבה מאוד מכשירים בחוץ ולכן בדיקות ההתאמה סבוכות יותר.
לא שאלתי אותם בהקשר הזה, אבל זה משהו שבהחלט אפשר להעלות.
כלומר, אם יש לך משהו במחשב תוכלי לראות אותו דרך הממיר.
לגבי אנדרואיד, הם לא ממש דיברו על זה. אני מניח שאם זה טכנית אפשרי (קרי: יתנו להם אור ירוק מ-NDS ומהאולפנים) הם יעשו את זה גם שם. צריך לזכור שאנדרויד "פריץ" יותר (מבחינתם לפחות) וגם קשה יותר לפתח לזה בגלל שיש הרבה מאוד מכשירים בחוץ ולכן בדיקות ההתאמה סבוכות יותר.
לא שאלתי אותם בהקשר הזה, אבל זה משהו שבהחלט אפשר להעלות.
מדהים... כל הכבוד ליס שכל פעם מפתיעה מחדש ומשאירה את הוט עם הרבה עשן מאחורה
ללא יכולת איום
מה בנוגע לתכנים בכונן קשיח סרטים 720-1080 ועוד האם הסטרימר תומך ?
ללא יכולת איום
מה בנוגע לתכנים בכונן קשיח סרטים 720-1080 ועוד האם הסטרימר תומך ?
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
-
oferlaor
- מנהל

הם הציגו שם תכנים שהיו בשליטתם כך שלא ניתן באמת לדעת מי או מה. מה שכן הם בפירוש אמרו שתכנים אופייניים לרשת מכל הפורמטים (קרי: DIVX, MKV, WMV וכו') יעבדו במלוא המרץ.
אגב, זה PASSTHROUGH, מה שאומר שתכנים עם 5.1 יעבדו גם ללא כל בעיה.
הם גם דיברו על כך שזה לא מיועד לג'אגד'טירים הגדולים בסגנון שלנו. קרי: יכולות של בלוריי וכו' לא תמצאו שם.
מה שכן, זה בהחלט פותר לא מעט בעיות והופך לראשונה את הבית לבית "מוזרם-מדיה".
אגב, זה PASSTHROUGH, מה שאומר שתכנים עם 5.1 יעבדו גם ללא כל בעיה.
הם גם דיברו על כך שזה לא מיועד לג'אגד'טירים הגדולים בסגנון שלנו. קרי: יכולות של בלוריי וכו' לא תמצאו שם.
מה שכן, זה בהחלט פותר לא מעט בעיות והופך לראשונה את הבית לבית "מוזרם-מדיה".
-
oferlaor
- מנהל

זורו 44,
כשהם הציגו את התכנים הם הציגו קובץ שסומן כ-1080. לא ברור בדיוק מה או מי, אבל בהחלט יתכן שתכני 1080P יועברו פשוט כ-1080i.
לגבי DTS, זה משהו שנגלה רק בבדיקה בפועל. זה בדיוק הדברים שצריך לבחון בפועל עם ממיר מהסוג הזה.
אותי המהלך הפתיע, אני האמנתי שהם יכלו על משהו מדולל יותר, לא בגלל מגבלה טכנולוגית אלא בכדי למנוע בעיות עם האולפנים. לפי מה שהבנתי אין בעיה גדולה עם האולפנים, כך שבהחלט יש עוד לאן להתקדם בתחום הזה...
כשהם הציגו את התכנים הם הציגו קובץ שסומן כ-1080. לא ברור בדיוק מה או מי, אבל בהחלט יתכן שתכני 1080P יועברו פשוט כ-1080i.
לגבי DTS, זה משהו שנגלה רק בבדיקה בפועל. זה בדיוק הדברים שצריך לבחון בפועל עם ממיר מהסוג הזה.
אותי המהלך הפתיע, אני האמנתי שהם יכלו על משהו מדולל יותר, לא בגלל מגבלה טכנולוגית אלא בכדי למנוע בעיות עם האולפנים. לפי מה שהבנתי אין בעיה גדולה עם האולפנים, כך שבהחלט יש עוד לאן להתקדם בתחום הזה...
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
עכשיו לאחר שדיברתי בטלפון עם "מחלקת בכירים" הם הציעו לי את המקס המקליט הרגיל ב9.90 לחודש ואת הmax HD[יש הבדל בינו לבין הטוטאל(הבכירה אמרה שבטוטאל יש VOD ובמקס HD אין אפשרות לVOD-מישהו יכול לאשר?] ב45 ש"ח לחודש,
ב1/6 יוצעו המחירים "למי שמתעקש" ב39.90 לחודש של הטוטאל...
אני מאוד אשמח עופר אם תוכל בבקשה לברר לגבי האפליקציה של יס לאנדרואיד ולחזור כמה שיותר מהר עם תשובה[בתקווה לחיובית...]
תודה!
ב1/6 יוצעו המחירים "למי שמתעקש" ב39.90 לחודש של הטוטאל...
אני מאוד אשמח עופר אם תוכל בבקשה לברר לגבי האפליקציה של יס לאנדרואיד ולחזור כמה שיותר מהר עם תשובה[בתקווה לחיובית...]
תודה!
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
הייתי מעדיף Total Home DVR על פני יכולות סטרימר, אני רוצה להקליט תכנים של yes בממיר אחד ולראות אותם בשאר החדרים.
גם העובדה שצריך להשתמש בתוכנה ייעודית כנראה אומרת שזה לא בשבילי, כי אני מריץ שרת DLNA על הראוטר, לא רוצה להפעיל את המחשב.
אין ספק שהשירות נראה מרשים, אבל אצלי לפחות הם פספסו.
מה לגבי VOD בממירי MAX, לא הזכירו את הניסוי?
גם העובדה שצריך להשתמש בתוכנה ייעודית כנראה אומרת שזה לא בשבילי, כי אני מריץ שרת DLNA על הראוטר, לא רוצה להפעיל את המחשב.
אין ספק שהשירות נראה מרשים, אבל אצלי לפחות הם פספסו.
מה לגבי VOD בממירי MAX, לא הזכירו את הניסוי?