איטיות נוראית ב-ibvpn
-
LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
טוב, אחרי שהצלחתי להתחבר סוף סוף (עברתי ל-L2TP), מסתבר שהמהירות גלישה דרך השירות היא נוראית.
אני מחובר דרך נטויז'ן על 12 מגה. בראוטר אין שדה VPN Passthrough, וזה גם לא הראוטר. בחיבור ישיר למודם גם ישנה איטיות.
יכול להיות שנטויזן חוסמים את השירות בכוונה?
אני מחובר דרך נטויז'ן על 12 מגה. בראוטר אין שדה VPN Passthrough, וזה גם לא הראוטר. בחיבור ישיר למודם גם ישנה איטיות.
יכול להיות שנטויזן חוסמים את השירות בכוונה?
-
LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

חברים, מישהו?
הייתה כאן אפילו כתבה עליהם באתר, לא יכול להיות שאף אחד לא מנוי כאן....
הייתה כאן אפילו כתבה עליהם באתר, לא יכול להיות שאף אחד לא מנוי כאן....
-
LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

1.5MB זה החיבור שיש לי היום (12 Mbps). הבעיה היא שבמקרה הטוב אני מקבל 100kBps...Yoel68 כתב:אני מגיע איתם למהירות מקסימלית של 1.5M בחיבור לארה"ב.
כנראה שזה לא יעבוד מהר יותר בחיבור VPN.
היה כתוב באיזשהו שירשור שפרופיל "גיימר" אצל ספק האינטרנט שלך יכול לתת לך מהירות גבוהה יותר....
אומנם אני לא משתמש בVPN,
אבל אני משתמש בסידבוקס ולעתים אני מתחבר דרכו, גם הוא יושב בארה"ב , גבולי באירופה (האייפי משתנה משום מה).
התעבורה בארץ היא על הפנים , המהירויות הגבוהות שתקבל הן בלילה , וגם זה לא יהיה בשמיים.
מהירות גבוהה, אולי ואני מדגיש אולי תנסה באירופה.
אבל אני משתמש בסידבוקס ולעתים אני מתחבר דרכו, גם הוא יושב בארה"ב , גבולי באירופה (האייפי משתנה משום מה).
התעבורה בארץ היא על הפנים , המהירויות הגבוהות שתקבל הן בלילה , וגם זה לא יהיה בשמיים.
מהירות גבוהה, אולי ואני מדגיש אולי תנסה באירופה.
סליחה, התכוונתי ל-1.5Mbps .LinkMattan כתב:1.5MB זה החיבור שיש לי היום (12 Mbps). הבעיה היא שבמקרה הטוב אני מקבל 100kBps...Yoel68 כתב:אני מגיע איתם למהירות מקסימלית של 1.5M בחיבור לארה"ב.
היה כתוב באיזשהו שירשור שפרופיל "גיימר" אצל ספק האינטרנט שלך יכול לתת לך מהירות גבוהה יותר.......
-
LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

זה ממש מגוחך. אני מתנתק מהם.Yoel68 כתב:סליחה, התכוונתי ל-1.5Mbps .LinkMattan כתב:1.5MB זה החיבור שיש לי היום (12 Mbps). הבעיה היא שבמקרה הטוב אני מקבל 100kBps...Yoel68 כתב:אני מגיע איתם למהירות מקסימלית של 1.5M בחיבור לארה"ב.
היה כתוב באיזשהו שירשור שפרופיל "גיימר" אצל ספק האינטרנט שלך יכול לתת לך מהירות גבוהה יותר..........
תודה על האינפורמציה.
אין בעיות בגלל החבילת גיימר?giladk כתב:אני משתמש ב - ibvpn עם חיבור של בזב"ל 10Mbps ADSL וחבילת גיימר ואין לי כמעט בעיות של streaming רק לעיתים רחוקות.
השירותים שאני בעיקר משתמש הם : hulu , cbs , nbc , BBC וnetflix ....
-
LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

לאחר המון בדיקות מול ibvpn, הנה התגובה הרשמית שלהם:
Hello
It seems like your provider filter/limit somehow the VPN speed since you have good speed to the server but low speed when connected trough.
Regards,
ibVPN Team
התקשרתי לנטויז'ן להתעמת איתם בנושא, וכמובן התומך הפנה אותי לאתר בדיקת המהירות שלהם. לאחר הסבר מהיר (לא נראה לי הוא ידע מה זה VPN), הוא העביר את הנושא ל"תמיכה הבכירה" שלהם. הם אמורים לחזור אלי בזמן הקרוב.
אעדכן בהמשך.
תודה!
Hello
It seems like your provider filter/limit somehow the VPN speed since you have good speed to the server but low speed when connected trough.
Regards,
ibVPN Team
התקשרתי לנטויז'ן להתעמת איתם בנושא, וכמובן התומך הפנה אותי לאתר בדיקת המהירות שלהם. לאחר הסבר מהיר (לא נראה לי הוא ידע מה זה VPN), הוא העביר את הנושא ל"תמיכה הבכירה" שלהם. הם אמורים לחזור אלי בזמן הקרוב.
אעדכן בהמשך.
תודה!
-
LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

עדכון:
לאחר שעה וחצי (!) עם ה"תמיכה הבכירה" של נטויז'ן, בה ניסינו הכל (מעבר לחיבור עם חייגן, מעבר זמני לתעדוף "גיימר", יצירת ברידג') הבעיה לא נפתרה. התומך אכן הסכים שיש בעיה, אך טען שאין באפשרותו מה לעשות. הוא הציע לי לנסות מנוי עסקי, שזו כמובן תוספת תשלום, כיוון שמנוי זה עובר דרך שרתים אחרים. אני כמובן לא מסכים לשלם יותר בשביל לקבל משהו שלדעתי טריוויאלי.
אני מעוניין להתנתק עקב אוזלת ידם בפתרון הבעיה. האם אני יכול לדרוש ניתוק ללא תשלום קנס? הרי הם לא הצליחו לפתור בעיה די מהותית.
לאחר שעה וחצי (!) עם ה"תמיכה הבכירה" של נטויז'ן, בה ניסינו הכל (מעבר לחיבור עם חייגן, מעבר זמני לתעדוף "גיימר", יצירת ברידג') הבעיה לא נפתרה. התומך אכן הסכים שיש בעיה, אך טען שאין באפשרותו מה לעשות. הוא הציע לי לנסות מנוי עסקי, שזו כמובן תוספת תשלום, כיוון שמנוי זה עובר דרך שרתים אחרים. אני כמובן לא מסכים לשלם יותר בשביל לקבל משהו שלדעתי טריוויאלי.
אני מעוניין להתנתק עקב אוזלת ידם בפתרון הבעיה. האם אני יכול לדרוש ניתוק ללא תשלום קנס? הרי הם לא הצליחו לפתור בעיה די מהותית.
-
LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

עדכון 2:
לאחר שהפתרון היחידי שהציאו לי הוא מעבר ללקוח עסקי, נציג מחלקת מכירות עסקית התקשר אלי עם העסקה הבאה: 40 ש"ח על 12 מגה עסקי, 80 ש"ח על תעדוף TAG 3. סה"כ: 120 ש"ח לחודש.
כמובן שסירבתי וביקשתי להתנתק. אך מסתבר שאני עדיין מחוייב לשלם קנס יציאה במקרה זה, כיוון שנטויז'ן מתחייבים לספק שירות נאות אך ורק בשרתים ישראלים. לכן לא הייתה לי ברירה אלה להישאר אצלהם כלקוח פרטי. מה שכן, הם הורידו לי את המחיר מ-50 ש"ח לחודש ל-33 ש"ח לחודש, שזה הבדל נחמד.
לאחר שהפתרון היחידי שהציאו לי הוא מעבר ללקוח עסקי, נציג מחלקת מכירות עסקית התקשר אלי עם העסקה הבאה: 40 ש"ח על 12 מגה עסקי, 80 ש"ח על תעדוף TAG 3. סה"כ: 120 ש"ח לחודש.
כמובן שסירבתי וביקשתי להתנתק. אך מסתבר שאני עדיין מחוייב לשלם קנס יציאה במקרה זה, כיוון שנטויז'ן מתחייבים לספק שירות נאות אך ורק בשרתים ישראלים. לכן לא הייתה לי ברירה אלה להישאר אצלהם כלקוח פרטי. מה שכן, הם הורידו לי את המחיר מ-50 ש"ח לחודש ל-33 ש"ח לחודש, שזה הבדל נחמד.
-
LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

עדכון 3 (מישהו בכלל קורא את זה?!):
התנתקתי מ-ibvpn (כמובן שהם זיכו אותי על החודש היחידי שהייתי מנוי אצלהם), והתחברתי ל-StrongVPN. הפתעה - הכל עובד ח-ל-ק. Netflix ב-HD (לקח לו לטעון סרט 20 שניות), HULU, גלישה מהירה.
מסתבר שהבעיה לא הייתה אצל נטויז'ן.
תודה לכל העוזרים, מקווה שהשרשור הזה יחסוך למישהו בעתיד הרבה כאב ראש.
התנתקתי מ-ibvpn (כמובן שהם זיכו אותי על החודש היחידי שהייתי מנוי אצלהם), והתחברתי ל-StrongVPN. הפתעה - הכל עובד ח-ל-ק. Netflix ב-HD (לקח לו לטעון סרט 20 שניות), HULU, גלישה מהירה.
תודה לכל העוזרים, מקווה שהשרשור הזה יחסוך למישהו בעתיד הרבה כאב ראש.
לא הייתי ממהר להסיק מסקנות , תבדוק את החיבור על פני מספר ימים ובשעות העומס כולל סופ"ש .LinkMattan כתב:עדכון 3 (מישהו בכלל קורא את זה?!):
תודה לכל העוזרים, מקווה שהשרשור הזה יחסוך למישהו בעתיד הרבה כאב ראש....
אני עם ibvpn ורק לעיתים יש לי בעיות