שאלת תם - מאיפה מומלץ לקנות IPAD2?
בארץ רק איידיגיטל (כאילו אתה יכול לקנות את זה ברשות אחרות אבל זה יבוא מקביל - לא רשמי וזה עולה אותו דבר).
אני הייתי מחכה שיחזור למלאי של איידיגיטל.
לכל אייפד יש wifi הדגמים נבדלים בwifi בלבד או wifi+3G
וכמובן נפח.
אני הייתי מחכה שיחזור למלאי של איידיגיטל.
לכל אייפד יש wifi הדגמים נבדלים בwifi בלבד או wifi+3G
וכמובן נפח.
נערך לאחרונה על ידי nati-va ב 17/05/2011 15:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
המחיר בארץ כמעט זהה למחיר בארה"ב (אם לוקחים בחשבון מע"מ שמשולם בארה"ב בהתאם למדינה שבה קונים ואם מצהירים במכס ומשלמים מע"מ בישראל). לכן - לדעתי מומלץ לקנות בארץ. הבעיה היחידה שקיים מחסור במלאי וממה שהבנתי כרגע יש רשימת המתנה. אין לי מושג מתי יגיע המשלוח.
גם בביג בוקס ובאופיס דיפו שהן מפיצות מורשות של איידיגיטל.nati-va כתב:בארץ רק איידיגיטל (כאילו אתה יכול לקנות את זה ברשות אחרות אבל זה יבוא מקביל - לא רשמי וזה עולה אותו דבר).
אני הייתי מחכה שיחזור למלאי של איידיגיטל....
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
רק שים לב שאת התנאים של ויזה כא"ל ניתן לממש רק בסניפים ולא בהזמנה אונליין או הזמנה טלפונית.
הייתי אתמול בקשר עם iDigital בקשר למימוש דרך האינטרנט, לאחר שכבר עשיתי הזמנה (וחוייבתי בכל הסכום בתשלום יחיד, נבדק מול חברת האשראי) יצאתי שוב קשר עם iDigital שבררו, תיקנו את עצמם, ביטלו את ההזמנה שלי, ושלחו אותו לאחד הסניפים.
הייתי אתמול בקשר עם iDigital בקשר למימוש דרך האינטרנט, לאחר שכבר עשיתי הזמנה (וחוייבתי בכל הסכום בתשלום יחיד, נבדק מול חברת האשראי) יצאתי שוב קשר עם iDigital שבררו, תיקנו את עצמם, ביטלו את ההזמנה שלי, ושלחו אותו לאחד הסניפים.
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
הם לא מוכנים להתחייב לזמני הגעה.
הדבר היחיד שהם היו מוכנים לומר שלקוחות שקיבלו את המכשיר לאחרונה המתינו לו כשבועיים, והם לא צופים זמנים ארוכים משמעותית, במקסימום, חודש.
כאמור, אין התחייבות לזמנים, מצד שני, במידה ואתם לא לחוצים על המכשיר *עכשיו ומיד* זו נראית אפשרות מצויינת. (ואפילו במחיר הוגן, לפחות עבור המכשיר אם לא עבור הציוד ההיקפי שלו...)
הדבר היחיד שהם היו מוכנים לומר שלקוחות שקיבלו את המכשיר לאחרונה המתינו לו כשבועיים, והם לא צופים זמנים ארוכים משמעותית, במקסימום, חודש.
כאמור, אין התחייבות לזמנים, מצד שני, במידה ואתם לא לחוצים על המכשיר *עכשיו ומיד* זו נראית אפשרות מצויינת. (ואפילו במחיר הוגן, לפחות עבור המכשיר אם לא עבור הציוד ההיקפי שלו...)
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הם מכרו את האיפד 2 כשהוא רק הושק ,אבל עכשיו אחרי ההשקה שלו באידיגיטל הוא נעלם
...כנראה פשוט אין במלאי , היה באחד המפעלים שמייצרים את האיפד פיצוץ לפני כמה שבועות ורק עכשיו הוא חזק לעבוד .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |