המשחקים שינתנו כפיצוי
לפי מה שראיתי באתר אחר
לאמריקאים:
Dead Nation
inFAMOUS
LittleBigPlanet
Super Stardust HD
Wipeout HD + Fury
אירופאים:
LittleBigPlanet
Infamous
Wipeout HD/Fury
Ratchet and Clank: Quest for Booty
Dead Nation
בנוסף בעלי PSP יבחרו 2 משחקים מהרשימה :
LittleBigPlanet (PSP)
ModNation Racers
Pursuit Force
Killzone Liberation
יהיה ניתן להוריד את המשחקים עד 30 יום לאחר חזרתה של החנות.
לאמריקאים:
Dead Nation
inFAMOUS
LittleBigPlanet
Super Stardust HD
Wipeout HD + Fury
אירופאים:
LittleBigPlanet
Infamous
Wipeout HD/Fury
Ratchet and Clank: Quest for Booty
Dead Nation
בנוסף בעלי PSP יבחרו 2 משחקים מהרשימה :
LittleBigPlanet (PSP)
ModNation Racers
Pursuit Force
Killzone Liberation
יהיה ניתן להוריד את המשחקים עד 30 יום לאחר חזרתה של החנות.
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בוא נקווה שהפיצוי הוא תלוי חנות . אני לא בטוח שה IP שלי שייך לתחום הכתובות ב Delaware ...MovieBit כתב:חשבתי להגיד מה נקבל, אבל אני לא חושב שזה מנומס
עריכה: מעניין איך זה יעבוד, האם כל מה שצריך בשביל לקבל את הפיצוי זה חשבון בחנות המתאימה, או שמתבצע סינון לפי IP?...
האמת שכן , אם הם יכולים לצפות שאנחנו נשב בשקט ונשאר לקוחות שלהם ושאף אחד לא יתבע להם את הצורה אזBENNY66 כתב:מה ציפת קילזון ומוטורסטורם 3?
מעניין אם יהיה dlc בחינם...
כן משחקים כמו קילזון זה בדיוק מה שהייתי מצפה,חוץ מזה שזה היה משרת אותם תדמיתית שאכפת להם מהלקוחות שלהם.
אה וקבל תיקון , המשחקים האלה לא עולים 20$ ,כבר מצאתי ב10$..
זה ממש מגוחך לנסות לפצות אנשים על חודש בלי רשת במשחקים מלפני יותר משנה.
מה זאת אומרת חינם ? ? ?הם מוכרים אותו עם היכולת הזאת . . .זה עולה לך כסף...זה שמנוי לרשת לא עולה כסף זה ממש לא קשור , כשאתה קונה משחק ויש לו מצב אונליין אתה משלם על זה , כשאתה קונה מכשיר שאחת התכונות שלו היא משחקי רשת , אתה משלם על זה כשאתה קונה אותו,אין שום הבדל בין מה שקרה לבין (סתם לדוגמא) מצב שבו כרטיס הרשת בכל הקונסולות בעולם היה נהרס . גם אז לא היית מצפה לפיצוי כי הרשת היא בחינם ?BENNY66 כתב:אני לא חושב שאתה יכול בכלל לדרוש פיצוי על משהו שמהתחלה קיבלת בחינם
מעניין אותי עם כול כמות האנשים שיורידו מה יקרה לשרתים של ההורדות שלהם...
אי אפשר לכתוב את זה יותר טובאוריאל כתב:מה זאת אומרת חינם ? ? ?הם מוכרים אותו עם היכולת הזאת . . .זה עולה לך כסף...זה שמנוי לרשת לא עולה כסף זה ממש לא קשור , כשאתה קונה משחק ויש לו מצב אונליין אתה משלם על זה , כשאתה קונה מכשיר שאחת התכונות שלו היא משחקי רשת , אתה משלם על זה כשאתה קונה אותו,אין שום הבדל בין מה שקרה לבין (סתם לדוגמא) מצב שבו כרטיס הרשת בכל הקונסולות בעולם היה נהרס . גם אז לא היית מצפה לפיצוי כי הרשת היא בחינם ?BENNY66 כתב:אני לא חושב שאתה יכול בכלל לדרוש פיצוי על משהו שמהתחלה קיבלת בחינם
מעניין אותי עם כול כמות האנשים שיורידו מה יקרה לשרתים של ההורדות שלהם......
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
בוודאי שאפשר לכתוב את זה יותר טוב.
ה-PSN הוא שירות שניתן בחינם, לא משנה איך מסתכלים על זה. עובדה - גם האקסבוקס היא קונסולה שמגיעה עם אפשרות משחק רשת, וגם בה אתה יכול לקנות משחק שיש בו אפשרות של משחק רשת, ובכל זאת הדברים לא יעבדו אם לא תשלם דמי מנוי חודשיים. בנוסף, יש אנשים שלא משחקים בפלייסטיישן ברשת, ובכל זאת הם משלמים בדיוק כמו אנשים שכן משחקים ברשת - למה לא מגיע להם החזר של עלות כרטיס הרשת אם הם לא משתמשים בו?
בקיצור - אף אחד לא חייב לכם שום דבר (אלא אם אתם מנויי פלוס, ואז תקבלו חודשיים בתור פיצוי, ולא חודש כמו מי שאינם מנויי פלוס), אבל סוני יודעים שאם הם לא יפצו הם ישלמו על זה ביוקר ביחסי ציבור.
ועכשיו נראה מה הם נותנים: בחירה של שני משחקים בשווי מצטבר של 40$, ל70 מיליון חשבונות. ולא מדובר בסתם משחקים מעפנים שעולים חמישה דולר והסיבה היחידה שאי אפשר לנגב איתם את הת*ת היא שאין להם קיום פיזי - הם מציעים חמישה משחקים מלאים מעולים, כאלה שקיבלו ממוצע ציונים מאוד גבוה ונחשבים עד היום למשחקים מהטובים שאפשר למצוא. אם נבדוק במטאקריטיק, נראה שמדובר במשחקים שמדורגים במקומות טובים וזכו לציונים גבוהים - LBP, המשחק עם הדירוג הכי גבוה מבין משחקי הפיצוי, קיבל את הציון השלישי הכי גבוה שמשחק PS3 קיבל אי פעם.
אז מספיק להתבכיין ומספיק לבוא בדרישות לא הגיוניות, ואם כבר דרישות לא הגיוניות - לפחות תדרשו אותן מסוני במקום להתמרמר בפורום שאני בספק אם אפילו נציג של ישפאר קורא בו, ובטח שאין כאן אפילו מישהו שמכיר את השכן של הווטרינר של האוגר הסיבירי של מישהו שמקווה יום אחד להגיע למקום בארגון שיאפשר לו להשפיע על התוכן של פיצויים כאלה.
ה-PSN הוא שירות שניתן בחינם, לא משנה איך מסתכלים על זה. עובדה - גם האקסבוקס היא קונסולה שמגיעה עם אפשרות משחק רשת, וגם בה אתה יכול לקנות משחק שיש בו אפשרות של משחק רשת, ובכל זאת הדברים לא יעבדו אם לא תשלם דמי מנוי חודשיים. בנוסף, יש אנשים שלא משחקים בפלייסטיישן ברשת, ובכל זאת הם משלמים בדיוק כמו אנשים שכן משחקים ברשת - למה לא מגיע להם החזר של עלות כרטיס הרשת אם הם לא משתמשים בו?
בקיצור - אף אחד לא חייב לכם שום דבר (אלא אם אתם מנויי פלוס, ואז תקבלו חודשיים בתור פיצוי, ולא חודש כמו מי שאינם מנויי פלוס), אבל סוני יודעים שאם הם לא יפצו הם ישלמו על זה ביוקר ביחסי ציבור.
ועכשיו נראה מה הם נותנים: בחירה של שני משחקים בשווי מצטבר של 40$, ל70 מיליון חשבונות. ולא מדובר בסתם משחקים מעפנים שעולים חמישה דולר והסיבה היחידה שאי אפשר לנגב איתם את הת*ת היא שאין להם קיום פיזי - הם מציעים חמישה משחקים מלאים מעולים, כאלה שקיבלו ממוצע ציונים מאוד גבוה ונחשבים עד היום למשחקים מהטובים שאפשר למצוא. אם נבדוק במטאקריטיק, נראה שמדובר במשחקים שמדורגים במקומות טובים וזכו לציונים גבוהים - LBP, המשחק עם הדירוג הכי גבוה מבין משחקי הפיצוי, קיבל את הציון השלישי הכי גבוה שמשחק PS3 קיבל אי פעם.
אז מספיק להתבכיין ומספיק לבוא בדרישות לא הגיוניות, ואם כבר דרישות לא הגיוניות - לפחות תדרשו אותן מסוני במקום להתמרמר בפורום שאני בספק אם אפילו נציג של ישפאר קורא בו, ובטח שאין כאן אפילו מישהו שמכיר את השכן של הווטרינר של האוגר הסיבירי של מישהו שמקווה יום אחד להגיע למקום בארגון שיאפשר לו להשפיע על התוכן של פיצויים כאלה.
את זה באמת אי אפשר לכתוב טוב יותרMalcontent כתב:בוודאי שאפשר לכתוב את זה יותר טוב.
אז מספיק להתבכיין ומספיק לבוא בדרישות לא הגיוניות, ואם כבר דרישות לא הגיוניות - לפחות תדרשו אותן מסוני במקום להתמרמר בפורום שאני בספק אם אפילו נציג של ישפאר קורא בו, ובטח שאין כאן אפילו מישהו שמכיר את השכן של הווטרינר של האוגר הסיבירי של מישהו שמקווה יום אחד להגיע למקום בארגון שיאפשר לו להשפיע על התוכן של פיצויים כאלה....
שוב , זה שזה ניתן בחינם זה ממש לא אומר שלא צריכים לפצות אם זה איננו , היית קונה PS3 אם לא היתה אפשרות להתחבר לרשת??
אתה משלם על חבילת שירותים , חלק מהם שירותי רשת , בכל משחק שאתה קונה ובכל קונסולה שנמכרת אחוזים מהמחיר שאתה משלם הולכים
לתחזוקת ושיפור הרשת הזו.בלי הרשת הזו אין לPS3 זכות קיום כמעט בכלל.
שוב , תשאל את עצמך כמה אנשים היו קונים את המכשיר הזה אם לא היתה אפשרות חיבור לרשת . . .אני בספק אם 5% מתוך מי שקנה בפועל היו קונים ללא רשת...אז זה ממש לא הגיוני להגיד שלא צריך לפצות על זה , וזה שLBP קיבל ציונים טובים זה כל הכבוד לסוני אבל כבר ממש לא רלוונטי כיום , גם רזיסטנס 1 קיבל ציונים טובים וגם אנצ'רטד אבל זה פשוט מגוחך לתת אותם כפיצוי , זה כמו שיתנו לך סרט בDVD אם הבלוריי שלך יפסיק לעבוד.
אתה משלם על חבילת שירותים , חלק מהם שירותי רשת , בכל משחק שאתה קונה ובכל קונסולה שנמכרת אחוזים מהמחיר שאתה משלם הולכים
לתחזוקת ושיפור הרשת הזו.בלי הרשת הזו אין לPS3 זכות קיום כמעט בכלל.
שוב , תשאל את עצמך כמה אנשים היו קונים את המכשיר הזה אם לא היתה אפשרות חיבור לרשת . . .אני בספק אם 5% מתוך מי שקנה בפועל היו קונים ללא רשת...אז זה ממש לא הגיוני להגיד שלא צריך לפצות על זה , וזה שLBP קיבל ציונים טובים זה כל הכבוד לסוני אבל כבר ממש לא רלוונטי כיום , גם רזיסטנס 1 קיבל ציונים טובים וגם אנצ'רטד אבל זה פשוט מגוחך לתת אותם כפיצוי , זה כמו שיתנו לך סרט בDVD אם הבלוריי שלך יפסיק לעבוד.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

בתור מי שלא משחק הרבה ברשת - בהחלט הייתי קונה PS3 גם בלי PSN, אולי רק החנות הייתה חסרה לי (למרות שגם לווי יש חנות, ואי אפשר להגיד שיש לקונסולה מי יודע מה שירותי רשת בכל מה שנוגע למשחק, וזה בסדר).
בתור בעל אקסבוקס אני יכול להגיד שה-PSN היא בחינם וזה גם מה שהיא שווה, אם לא פחות מזה. אני יודע מה אני מקבל תמורת כסף, ולכן אני לא מצפה לשום דבר ממה שאני מקבל בחינם. אולי בגלל שאני מכיר את כל השירותים שיש בשוק, אני מסתכל על הדברים בצורה יותר מפוכחת.
בתור בעל אקסבוקס אני יכול להגיד שה-PSN היא בחינם וזה גם מה שהיא שווה, אם לא פחות מזה. אני יודע מה אני מקבל תמורת כסף, ולכן אני לא מצפה לשום דבר ממה שאני מקבל בחינם. אולי בגלל שאני מכיר את כל השירותים שיש בשוק, אני מסתכל על הדברים בצורה יותר מפוכחת.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

בכל מקרה, נעזוב עכשיו את השאלה אם מגיע פיצוי או לא - יש פיצוי בשווי 40$, בחירה של משחק מתוך חמישה שנחשבים למשחקים טובים מאוד ואפילו מעולים. למה להתלונן על זה? האם באמת נראה הגיוני שהפיצוי יהיה משחק חדש לגמרי, שבכלל לא מוצע למכירה דרך חנות ה-PSN?