נערך: עזרה עם תכנות שלט MCE של HAMA ו-LM remote key map - הודעה אחרונה
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אהלן,
ברשותי שלט אוניברסלי של חברת HAMA. כזה:
http://www.google.co.il/imgres?imgurl=h ... 29,r:4,s:0
אני עובד עם הרמוני 1100. הצלחתי להגדיר כפתור של פתיחת קובץ חדש והצלחתי לאלתר דפדוף (באמצעות כפתור BACKSPACE). מה שאני לא מצליח לעשות, זה בכפתור ה"OPEN" למצוא פתרון ל"לחיצה" על כפתור ה-BROWSE. כמו כן, לאחר מכן, כשנפתח החלון של הקבצים, אני לא מצליח לעשות את הבחירה הראשונית שאחריה אוכל לדפדף בין הקבצים. למישהו יש רעיון כיצד אוכל לעשות זאת?
בסופו של דבר אני רוצה מספר דברים מאוד מצומצמים:
החלפת הייעוד של כפתור ה-START כדי שייפתח את ה-MPC HC וייעוד כפתור אחד להפעלת ה-FOOBAR 2000. הגדרת שליטת הווליום מהשלט ישירות לווליום של הפובאר וב-MPC HC רק לפתור את הבעיה המתוארת למעלה.
אם אני לא טועה, בסט שלי יש רק אפשרות לקליטת אות IR ולא שידור חזרה, מה שמאוד מקשה עליי בקונפיגורציה של השלט. הצלחתי למצוא תוכנה (שאני לא מצליח להיזכר בשם שלה) שעבדה, אבל שיבשה את ההגדרות כל כך, שנהרסה לי ההגדרה של העכבר ונאלצתי לעשות שחזור מערכת. עם ה-EVENT GHOST גם לא הולך לי יותר מדי טוב.
מישהו יכול לעשות לי את היום ולמצוא פתרונות לבעיות האלו?
ברשותי שלט אוניברסלי של חברת HAMA. כזה:
http://www.google.co.il/imgres?imgurl=h ... 29,r:4,s:0
אני עובד עם הרמוני 1100. הצלחתי להגדיר כפתור של פתיחת קובץ חדש והצלחתי לאלתר דפדוף (באמצעות כפתור BACKSPACE). מה שאני לא מצליח לעשות, זה בכפתור ה"OPEN" למצוא פתרון ל"לחיצה" על כפתור ה-BROWSE. כמו כן, לאחר מכן, כשנפתח החלון של הקבצים, אני לא מצליח לעשות את הבחירה הראשונית שאחריה אוכל לדפדף בין הקבצים. למישהו יש רעיון כיצד אוכל לעשות זאת?
בסופו של דבר אני רוצה מספר דברים מאוד מצומצמים:
החלפת הייעוד של כפתור ה-START כדי שייפתח את ה-MPC HC וייעוד כפתור אחד להפעלת ה-FOOBAR 2000. הגדרת שליטת הווליום מהשלט ישירות לווליום של הפובאר וב-MPC HC רק לפתור את הבעיה המתוארת למעלה.
אם אני לא טועה, בסט שלי יש רק אפשרות לקליטת אות IR ולא שידור חזרה, מה שמאוד מקשה עליי בקונפיגורציה של השלט. הצלחתי למצוא תוכנה (שאני לא מצליח להיזכר בשם שלה) שעבדה, אבל שיבשה את ההגדרות כל כך, שנהרסה לי ההגדרה של העכבר ונאלצתי לעשות שחזור מערכת. עם ה-EVENT GHOST גם לא הולך לי יותר מדי טוב.
מישהו יכול לעשות לי את היום ולמצוא פתרונות לבעיות האלו?
נערך לאחרונה על ידי ran_carney ב 17/05/2011 16:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

כי השאלה היא איך אני מגדיר שימוש אחר לכפתורים הקיימים של השלט. כרגע כפתור START מפעיל את המדיה סנטר, אני רוצה שהוא יפעיל את הפובאר. (בין שאר השאלות)
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

טוב, כנראה שמצאתי את התוכנה המושלמת, או הכמעט מושלמת להגדרת כפתורים.
היא נקראת LM REMOTE KEY MAP והיא יודעת להגדיר לכפתור מסויים גם רצף פעולות.
עריכה: אני רואה שמכירים את התוכנה בפורום. אולי הבעיה רק בגירסא הנוכחית:
הבעיה היא שאחרי ההתקנה, בהפעלה הראשונית, צריך לתת אישור מווינדוס להפעלה. מהרגע שמאשרים, הכפתור הימני של העכבר הולך קפוט. וגם הבאקספייס. במידה ויש איזושהי דרך לפתור את עניין החירבוש הראשוני, התוכנה הזו נהדרת.
האם יש מישהו שיכול לפתור את הבעיה?
היא נקראת LM REMOTE KEY MAP והיא יודעת להגדיר לכפתור מסויים גם רצף פעולות.
עריכה: אני רואה שמכירים את התוכנה בפורום. אולי הבעיה רק בגירסא הנוכחית:
הבעיה היא שאחרי ההתקנה, בהפעלה הראשונית, צריך לתת אישור מווינדוס להפעלה. מהרגע שמאשרים, הכפתור הימני של העכבר הולך קפוט. וגם הבאקספייס. במידה ויש איזושהי דרך לפתור את עניין החירבוש הראשוני, התוכנה הזו נהדרת.
האם יש מישהו שיכול לפתור את הבעיה?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

הצילו, מישהו?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

UP!
מאוד חשוב לי לפתור את הבעיה הזו, אשמח לעזרה או המלצה לתוכנה אחרת שבטוח תעבוד עם שלט ה-MCE של האמה.
מאוד חשוב לי לפתור את הבעיה הזו, אשמח לעזרה או המלצה לתוכנה אחרת שבטוח תעבוד עם שלט ה-MCE של האמה.
לאחרונה נתקלתי בבעיה עם LM Remote Key Map (לא נתמכת בגרסה 1.2 של מדיה פורטל) ולאחר בדיקות אימצתי את התוכנה IrServer שעושה פחות או יותר אותו הדבר.
http://forum.team-mediaportal.com/ir-se ... ses-75092/
תבדוק אם זה עוזר לך.
http://forum.team-mediaportal.com/ir-se ... ses-75092/
תבדוק אם זה עוזר לך.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

התקנתי את התוכנה, לא מצליח למצוא איפה הכפתורים שאותם אני צריך לתכנת. מעבר לזה אני קצת הולך על עיוור בניסיון לזהות איזשהו שלט שישוייך בצורה מספיק קרובה לשלט שלי. אם אפשר הסבר, אשמח.
לחילופין, אם למישהו יש את ההתקנה של הגירסא הקודמת של ה-LM REMOTE KEY MAP, אשמח מאוד גם כן.
תודה רבה!
לחילופין, אם למישהו יש את ההתקנה של הגירסא הקודמת של ה-LM REMOTE KEY MAP, אשמח מאוד גם כן.
תודה רבה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ניסית לשאול/לחפש בפורום של LM Remote על בעיות התמיכה במדיה פורטל 1.2? שווה לנסות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

לא מעניין אותי לעבוד עם מדיה פורטל, אני רק רוצה ליצור כמה התאמות עם פובאר ו-MPC-HC. כפתור הפעלה לכל אחת משתי התוכנות, שליטה על הווליום של הפובאר ישירות בתוך התוכנה ועוד כמה שטויות קטנות. רק צריך תוכנה שבאמת מצליחה ליצור את השינויים שה-LM REMOTE מצליחה ליצור, מבלי הפאק שנגרר איתה ודופק את הבאקספייס ואת הכפתור הימני בעכבר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
נסה לשים שאלה על כפתור העכבר שנדפק בפורום שלהם, אולי יש עוד משתמשים שנתקלו בזה ויש להם פתרון לזה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

טוב, יש התקדמות.
קודם כל, גם אם פעולות מסוימות נדפקות, ברגע שסוגרים את התוכנה עצמה, התפקוד של הווינדוס חוזר להיות רגיל.
דבר שני, הצלחתי להפעיל את הכפתור הימני של השלט. ניתן לשייך כפתורים מסוימים לביצוע פעילות. גם במקלדת. הבעיה היא שיש כפתורים שמתוארים בשמות שלמים, ואחרים שמתוארים בקיצורים. אלו שמתוארים בקיצורים לא עובדים. ביניהם הבאקספייס. מתסכל משהו, אבל אני עדיין מנסה למצוא פתרונות.
קודם כל, גם אם פעולות מסוימות נדפקות, ברגע שסוגרים את התוכנה עצמה, התפקוד של הווינדוס חוזר להיות רגיל.
דבר שני, הצלחתי להפעיל את הכפתור הימני של השלט. ניתן לשייך כפתורים מסוימים לביצוע פעילות. גם במקלדת. הבעיה היא שיש כפתורים שמתוארים בשמות שלמים, ואחרים שמתוארים בקיצורים. אלו שמתוארים בקיצורים לא עובדים. ביניהם הבאקספייס. מתסכל משהו, אבל אני עדיין מנסה למצוא פתרונות.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

אחרי הרבה מאוד שעות (לא הפסקתי לעבוד על ההגדרות של הכפתורים מאז 8 בערב) ותסכול - כמעט (!) סיימתי להגדיר את שלט ה-MCE לשביעות רצוני 
לדורות הבאים: במידה והכפתור המוגדר לא עובד, לפעמים פשוט צריך להחיל את אותן הגדרות אבל לשייך אותן לכפתור אחר.
עכשיו אני מנסה להגדיר את הפובאר. אם אצליח להגדיר את הווליום והמיוט, אוכל להגדיר את היום הזה כמוצלח
עריכה: הגדרתי בפובאר גלובל הוטקיז. המקשים עצמם עובדים כשאני משתמש במקלדת, אבל משום מה - בשלט זה לא עובד. רעיונות למישהו?
לדורות הבאים: במידה והכפתור המוגדר לא עובד, לפעמים פשוט צריך להחיל את אותן הגדרות אבל לשייך אותן לכפתור אחר.
עכשיו אני מנסה להגדיר את הפובאר. אם אצליח להגדיר את הווליום והמיוט, אוכל להגדיר את היום הזה כמוצלח
עריכה: הגדרתי בפובאר גלובל הוטקיז. המקשים עצמם עובדים כשאני משתמש במקלדת, אבל משום מה - בשלט זה לא עובד. רעיונות למישהו?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

Up!
חייב, חייב, חייב להצליח לשלוט על הווליום והמיוט של הפובאר. זו החוליה האחרונה. מאוד מבקש עזרה אם מישהו יודע איך.
חייב, חייב, חייב להצליח לשלוט על הווליום והמיוט של הפובאר. זו החוליה האחרונה. מאוד מבקש עזרה אם מישהו יודע איך.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

מישהו? אני ממש נואש