מעשה שהיה...
ערב טוב
יום אחד פנה אלי אחד ממכרי ושאל אם אוכל לעזור לו בפינוי גרוטאות מעליית הגג בביתו כדי לעשות חדר לנכדים.
הגעתי והתחלנו לפנות את החדר ונדהמתי- המקום הזה הכיל אוצר כמו במערת עלי בבא. היו שם טייפים קסטות, רשמקולי סרט, רסיברים ,רמקולים ועוד.כל הציוד מאובק אך תקין.
בקיצור-יצאתי משם עם טייפ ,רסיבר סאנסוי 7070 , סאנסוי 9090DB , זוג רמקולים קנווד ענק (ראו תמונה) ןעוד זוג רמקולים של קנווד קטנים יותר. יותר לא נכנס לרכב....
וכאן רציתי לשאול: לרמקולים יש בסיס עץ על גלגלים.האם להשאיר אותם על התושבות או להניח על הרצפה ?
תודה על תשומת הלב.
יום אחד פנה אלי אחד ממכרי ושאל אם אוכל לעזור לו בפינוי גרוטאות מעליית הגג בביתו כדי לעשות חדר לנכדים.
הגעתי והתחלנו לפנות את החדר ונדהמתי- המקום הזה הכיל אוצר כמו במערת עלי בבא. היו שם טייפים קסטות, רשמקולי סרט, רסיברים ,רמקולים ועוד.כל הציוד מאובק אך תקין.
בקיצור-יצאתי משם עם טייפ ,רסיבר סאנסוי 7070 , סאנסוי 9090DB , זוג רמקולים קנווד ענק (ראו תמונה) ןעוד זוג רמקולים של קנווד קטנים יותר. יותר לא נכנס לרכב....
וכאן רציתי לשאול: לרמקולים יש בסיס עץ על גלגלים.האם להשאיר אותם על התושבות או להניח על הרצפה ?
תודה על תשומת הלב.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
זה סיפור מהאגדות. לגבי התושבות, גם אני הייתי מציע להשאיר אותן אם זה מתאפשר. אגב, הדגם הזה של קנווד מבוקש מאד ע"י אספנים וחובבים בחו"ל. ראיתי מספר מקרים שהם נמכרו ברשת במחירים נאים ביותר. אפשר להמשיך לעזור לו לפנות גרוטאות משם?

.Anything can be done, but it's only done if it's done
היי יאיר
אל תזלזל ! הרמקולים הללו עוד כוחם במתניהם -ז"א בוופריהם...
הם בנויים יפה והצלילים שהם מפיקים- חמים עמוקים ורכים.כאילו נוצרו במיוחד לנעימות של ג'יימס לאסט, פראנק סינטרה, אנדי וויליאמס,פרי קומו ...(מקווה שאתה מבין לרוחי).
ל- dragon
מצטער, אבל המקום נאטם ונסגר ואף נמחק ממפות google earth....
אל תזלזל ! הרמקולים הללו עוד כוחם במתניהם -ז"א בוופריהם...
הם בנויים יפה והצלילים שהם מפיקים- חמים עמוקים ורכים.כאילו נוצרו במיוחד לנעימות של ג'יימס לאסט, פראנק סינטרה, אנדי וויליאמס,פרי קומו ...(מקווה שאתה מבין לרוחי).
ל- dragon
מצטער, אבל המקום נאטם ונסגר ואף נמחק ממפות google earth....
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
וואו!! תתחדש ותהנה!
איזה כיף לקבל כאלה אוצרות.. ועוד בחינם. שתי מפלצות של סאנסוי!אתה תהנה מאוד מהם.הרמקולים נראים כמו "קאבוקי" אופייניים..רובם לא היו טובים אבל יש יוצאים מין הכלל,בדוק את הקנוודים האלה עם כמה סוגי מגברים.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
Jesus frickin Christ!!! When I help my friends doing that I get bitten by rats and step on rusty old nails - not to mention bump my head on low attic wood beams. Some people are lucky.