התחדשתי ברסיבר Harman Kardon AVR141 ורמקולים JBL SCS200.5
חדש לגמרי מערכת קולנוע ביתי ראשונה אצלנו
רסיבר Harman Kardon AVR141
וסט רמקולים 5.1 JBL SCS200.5
מה אתם אומרים?
ובתור מתחיל בנושא, אני אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות
1. יש סיבה שבגללה לא עובר סאונד דיגיטלי בHDMI? או שאני לא יודע איך לבחור בו.
2. לפי מה אני יודע לבחור (אחרי שחיברתי בכבל אופטי) באיזו שיטת סאונד להשתמש? איך מומלץ להגדיר את המערכת?
תודה!
רסיבר Harman Kardon AVR141
וסט רמקולים 5.1 JBL SCS200.5
מה אתם אומרים?
ובתור מתחיל בנושא, אני אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות
1. יש סיבה שבגללה לא עובר סאונד דיגיטלי בHDMI? או שאני לא יודע איך לבחור בו.
2. לפי מה אני יודע לבחור (אחרי שחיברתי בכבל אופטי) באיזו שיטת סאונד להשתמש? איך מומלץ להגדיר את המערכת?
תודה!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תתחדש ותהנה - נשמח גם לראות תמונות!
תתחדש ותהנה,
1.כדי שיעבור הצליל בכבל HDMI צריך להגדיר שיציאת הצליל (במכשיר שמחובר למגבר) תעבור דרך HDMI ובהגדרות של המגבר צריך ליחס לכניסה שחיברת גם שהצליל עובר דרך HDMI. , אני רק לא מבין את השאלה, חיברת מוצר נוסף למגבר והוא לא מעביר לך את הצליל בHDMI? כי לפי המפרט של המגבר הוידאו הוא חלק ממנו ואמור לעבור דיגיטאלי בהגדרות ברירת המחדל.
2. ברוב המגברים הוא פשוט מעביר בברירת המחדל שלו את פס הקול שקיים בקובץ / דיסק / BR...אבל אני מאמין שניתן להגדיר לו גם את זה, אני פשוט לא מכיר את המוצר אבל אני בטוח שבחוברת שלו יש את ההנחיות איך לבצע זאת...
1.כדי שיעבור הצליל בכבל HDMI צריך להגדיר שיציאת הצליל (במכשיר שמחובר למגבר) תעבור דרך HDMI ובהגדרות של המגבר צריך ליחס לכניסה שחיברת גם שהצליל עובר דרך HDMI. , אני רק לא מבין את השאלה, חיברת מוצר נוסף למגבר והוא לא מעביר לך את הצליל בHDMI? כי לפי המפרט של המגבר הוידאו הוא חלק ממנו ואמור לעבור דיגיטאלי בהגדרות ברירת המחדל.
2. ברוב המגברים הוא פשוט מעביר בברירת המחדל שלו את פס הקול שקיים בקובץ / דיסק / BR...אבל אני מאמין שניתן להגדיר לו גם את זה, אני פשוט לא מכיר את המוצר אבל אני בטוח שבחוברת שלו יש את ההנחיות איך לבצע זאת...
גיא, אני ואתה ודי!
- epony
- חבר במועדון 10K

מה שתאבד בעקבות המגבלה הזאת ב-142 הוא את היכולת להעביר למגבר פורמטי אודיו HD כמו Dolby TrueHD ו-DTS Master Audio HD, אבל זה לא סוף העולם כי המגבר הזה גם ככה לא מצוייד במפענחים לפורמטים הללו...
Andrey13 כתב:ראש קטן צודק.
רסיבר זה לא תומך בהעברת אות אודיו על גבי HDMI.
ה HDMI מעביר וידאו בלבד.
זה לא כל כך נורא, כי יש 6 כניסות אודיו דיגיטליות ברסיבר.
אז לסיכום, פשוט תחבר עם אופטי בנוסף ל HDMI....
האם האיכות של הסאונד תרד?
- epony
- חבר במועדון 10K

לא. כבל אופטי מעביר באותה איכות כמו HDMI את כל הפורמטים שהרסיבר הזה יודע לעבד.