C200 תקוע על הלוגו במסך ה-LCD
שלום לכולם,
לרוע המזל, 3 ימים אחרי שהסתיימה האחריות למכשיר ה-C200 שברשותי המכשיר איננו עולה ונתקע על מסך הלוגו בתצוגת ה-LCD בלבד ועל מסך הטלויזיה רואים סיגנל לרגע ואז מסך שחור משחור.
ניסיתי כל דבר אפשרי, הצלבות כבלים של SATA, ניתוק דיסקים קשיחים, ניתוק כונן בלוריי, חיבור קומפוזיט במקום HDMI ואפילו ניתוק הפאנל הקידמי והעלאת המכשיר ללא הפאנל. לצערי שום דבר לא עזר.
K.S.P (הספק שרכשתי ממנו את המכשיר) לא מוכן לתקן את המכשיר גם לא עבור כסף מצדי. "המכשיר איננו באחריות"...
המעט שהם יכולים לבוא לקראתי זה לתת הנחה על "רכישת מכשיר דומה"...
למישהו יש רעיון מה עוד אפשר לעשות? אם בכלל? אני די חסר אונים ...
חארם על ה-1500 ש"ח שירדו לטמיון אחרי שנה בלבד...
כמו כן, אם אי אפשר לעשות כלום אשמח להמלצות לסטרימר חדש כמובן. אולי DVICO??? כנראה שהנני צריך להתחיל לקרוא.
תודה לעונים!!!
לרוע המזל, 3 ימים אחרי שהסתיימה האחריות למכשיר ה-C200 שברשותי המכשיר איננו עולה ונתקע על מסך הלוגו בתצוגת ה-LCD בלבד ועל מסך הטלויזיה רואים סיגנל לרגע ואז מסך שחור משחור.
ניסיתי כל דבר אפשרי, הצלבות כבלים של SATA, ניתוק דיסקים קשיחים, ניתוק כונן בלוריי, חיבור קומפוזיט במקום HDMI ואפילו ניתוק הפאנל הקידמי והעלאת המכשיר ללא הפאנל. לצערי שום דבר לא עזר.
K.S.P (הספק שרכשתי ממנו את המכשיר) לא מוכן לתקן את המכשיר גם לא עבור כסף מצדי. "המכשיר איננו באחריות"...
כמו כן, אם אי אפשר לעשות כלום אשמח להמלצות לסטרימר חדש כמובן. אולי DVICO??? כנראה שהנני צריך להתחיל לקרוא.
תודה לעונים!!!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
שלח מייל לחברה ותפרט את הבעיה. לא מקובל עלי התשובה שקיבלת מהחנות .atmos כתב:שלום לכולם,
תודה לעונים!!!...
במידה והם היבואנים, שייבאו את המכשיר שנמכר לך, הם לא יכולים להתעלם מהבעיה, כי הם חייבים לתת שרות, בתשלום, אבל חייבים.
גש לשם, בזמן שיש לקוחות בחנות ותרים את הקול.
מנסיון איתם זה עובד יופי. עצוב אבל זה המצב.
בהצלחה
ראשית, תודה על המענה המהיר.
שנית, כבר שלחתי מייל לחברת POPCORN. הם חזרו אליי ושאלו מי הספק שרכשתי ממנו את המכשיר. עניתי להם שזה KSP כמובן.
הם חזרו אליי שוב ואמרו ש-KSP הוא לא ספק שלהם אז שלחתי להם לינק ישירות לאתר על מנת להוכיח את עמדותיי. אני ממתין לתשובה.
כמו כן, כרגע אני במשא ומתן עם KSP לגבי המקרה, אין לי שום בעייה לשלם תמורת תיקון אך הם לא מוכנים.
מה שאנסה בקרוב זה לעלות בסולם הדרגות ולהגיע למישהו קצת יותר בכיר שם על מנת שיתן לי מענה כלשהו.
לטעמי זו חוצפה שהם לא מוכנים לתקן את המכשיר גם אם צריך להחליף לוח אם.
שנית, כבר שלחתי מייל לחברת POPCORN. הם חזרו אליי ושאלו מי הספק שרכשתי ממנו את המכשיר. עניתי להם שזה KSP כמובן.
הם חזרו אליי שוב ואמרו ש-KSP הוא לא ספק שלהם אז שלחתי להם לינק ישירות לאתר על מנת להוכיח את עמדותיי. אני ממתין לתשובה.
כמו כן, כרגע אני במשא ומתן עם KSP לגבי המקרה, אין לי שום בעייה לשלם תמורת תיקון אך הם לא מוכנים.
מה שאנסה בקרוב זה לעלות בסולם הדרגות ולהגיע למישהו קצת יותר בכיר שם על מנת שיתן לי מענה כלשהו.
לטעמי זו חוצפה שהם לא מוכנים לתקן את המכשיר גם אם צריך להחליף לוח אם.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תשמע הם כנראה מבאים את המכשיר ביבוא פרללי או איזו קומבינה אחרת. אין מצב שהוא לא מוכן לתקן. אסור לך להתיאש.atmos כתב:ראשית, תודה על המענה המהיר.
לטעמי זו חוצפה שהם לא מוכנים לתקן את המכשיר גם אם צריך להחליף לוח אם....
גש לחנות שקנית ותעשה בלאגן.
האמן לי זה עובד פלאים רק תדאג שיהיו לקוחות בחנות.
ההצלחה מובטחת.