אני רוצה לקנות כ.קול חיצוני של 5 ערוצים בשביל הלפטופ שלי
אני מחבר אליו מערכת רמקולים של CREATIVE
עכשיו ראיתי את הכרטיס קול של CREATIVE הבא
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717545
שעולות 350 הכי זול
וראיתי גם את שני אלה
http://www.aba-elect.co.il/products/163704
http://www.alltech.co.il/Product.asp?Pi ... ma&lang=he
שהם יותר זולים אבל אין עליהם אפילו חברה
השאלה אם יעלה לי ביוקר ללכת במקרה הזה על הזול ??
מדובר בסה"כ לחיבור הרמקולים בכדי לשמוע סראונד בקטנה בחדר
לא מחפש מערכת קולנוע ביתית זה סה"כ חדר ממד קטן שרוב הסרטים שאני ינגן
יהיו במחשב (בחיבור לטלויזיה)
מה דעתכם?
והאם מומלץ להזמין את הכרטיס הראשון בEBAY?
עולה שם 75 דולר כולל משלוח
בנוסף, עוד שאלה
עד כמה תפגע איכות הסאונד אם במקום לחבר את הכרטיס ישירות ללפטופ בUSB אחבר אותו דרך
מאריך USB בסדר גודל של 1-1.5 מ'?
תודה רבה
עזרתכם בבחירת כרטיס קול
בעקרון היית צריך לפתוח את הדיון בפורום HTPC או מחשוב. אבל בכל מקרה אני אענה לך.
דבר ראשון לא הייתי קונה את השתיים האחורינם שציינת, מוצרי מדבקה לא אמינים ולא יעילים.
בקשר להזמין מEBAY, אני גם מאוד אוהב את האתר, אבל ההפרש הוא רק מאה שקל ככה שהייתי בודק עד כמה המוצר אמין לפני שאני רוכש מאיביי.
ומאריך USB טוב לא יפגע לך באיכות בוודאות, גם אחד גנרי אני לא מאמין שתהיה לו בעיה כל עוד כל הפרוצדורה כולה תמוכת בUSB 2 ותחבר את הכבל ליציאה של הUSB שמאחורי הלוח אם.
דבר ראשון לא הייתי קונה את השתיים האחורינם שציינת, מוצרי מדבקה לא אמינים ולא יעילים.
בקשר להזמין מEBAY, אני גם מאוד אוהב את האתר, אבל ההפרש הוא רק מאה שקל ככה שהייתי בודק עד כמה המוצר אמין לפני שאני רוכש מאיביי.
ומאריך USB טוב לא יפגע לך באיכות בוודאות, גם אחד גנרי אני לא מאמין שתהיה לו בעיה כל עוד כל הפרוצדורה כולה תמוכת בUSB 2 ותחבר את הכבל ליציאה של הUSB שמאחורי הלוח אם.
מצטער לא הייתי בטוח לגבי הפורום המתאיםShakedd כתב:בעקרון היית צריך לפתוח את הדיון בפורום HTPC או מחשוב. אבל בכל מקרה אני אענה לך.
ומאריך USB טוב לא יפגע לך באיכות בוודאות, גם אחד גנרי אני לא מאמין שתהיה לו בעיה כל עוד כל הפרוצדורה כולה תמוכת בUSB 2 ותחבר את הכבל ליציאה של הUSB שמאחורי הלוח אם....
תודה על התגובה, אך לא הבנתי את החלק של "ותחבר את הכבל ליציאה מאחורי לוח האם"
מה זאת אומרת? יש לי 2 חיבורי USB בסה"כ בנייד מצד ימין שלו וזהו
שכתבתי את התגובה שכחתי שמדובר על מחשב נייד, בכל מקרה לא משנה לאיזה USB תחבר ^_^adiel91 כתב:מצטער לא הייתי בטוח לגבי הפורום המתאיםShakedd כתב:בעקרון היית צריך לפתוח את הדיון בפורום HTPC או מחשוב. אבל בכל מקרה אני אענה לך.
ומאריך USB טוב לא יפגע לך באיכות בוודאות, גם אחד גנרי אני לא מאמין שתהיה לו בעיה כל עוד כל הפרוצדורה כולה תמוכת בUSB 2 ותחבר את הכבל ליציאה של הUSB שמאחורי הלוח אם....
תודה על התגובה, אך לא הבנתי את החלק של "ותחבר את הכבל ליציאה מאחורי לוח האם"
מה זאת אומרת? יש לי 2 חיבורי USB בסה"כ בנייד מצד ימין שלו וזהו...