מארז מחשב מעץ שבניתי לפני כ-4 שנים.
-
blinkybill
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 282
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
פרוייקט שלי מלפני 4 שנים, המארז בנוי על בסיס מתכת של מארז קיים, יש 2 לוחות עץ מלא מקדימה ולמעלה ומחצלות קש בצדדים, הצד האחורי והתחתון נשאר מתכת חשופה (שצבעתי לאדום) ועם מסגרת מפרופילי עץ מסביב לכל המארז.
את הטרייבל למעלה גילפתי מעץ בלזה והדבקתי על הלוח..
באותה תקופה כמעט ולא היה לי כלים, הכלי החשמלי היחיד שהשתמשתי בו בכל הפרוייקט היה מקדחה.. הניסור נעשה עם מסור ידני ואת הפרופילים חתכתי עם סכין מטבח.
המחשב היה בשימוש כשנה וחצי ואז עברתי ללפטופ אז פירקתי את החומרה ומסרתי אותה לאימוץ, את המארז שמרתי כמזכרת שכעת עומד מתחת לשולחן שאני יושב עליו ברגעים אלו ועושה לי רגשות אשם על כך שעברתי לפרוייקטים אחרים.
התמונות שהיו לי מתהליך העבודה אבדו לצערי אז יש לי רק את התמונות האלו:
את הטרייבל למעלה גילפתי מעץ בלזה והדבקתי על הלוח..
באותה תקופה כמעט ולא היה לי כלים, הכלי החשמלי היחיד שהשתמשתי בו בכל הפרוייקט היה מקדחה.. הניסור נעשה עם מסור ידני ואת הפרופילים חתכתי עם סכין מטבח.
המחשב היה בשימוש כשנה וחצי ואז עברתי ללפטופ אז פירקתי את החומרה ומסרתי אותה לאימוץ, את המארז שמרתי כמזכרת שכעת עומד מתחת לשולחן שאני יושב עליו ברגעים אלו ועושה לי רגשות אשם על כך שעברתי לפרוייקטים אחרים.
התמונות שהיו לי מתהליך העבודה אבדו לצערי אז יש לי רק את התמונות האלו:
-
blinkybill
- חבר פעיל מאוד

עוד תמונות
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
כל הכבוד !!!
-
blinkybill
- חבר פעיל מאוד

תודה זה באמת התאים לי באותה תקופה לסלון שהעיצוב שלו היה של עץ כבד וכהה, היום הסלון שלי בלבן מינימליסטי אז הוא מוחבא בחדר מתחת לשולחן.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
יפה מאוד ! הרבה השקעה ! כל הכבוד 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
החום במארז לא מגיע בחיים למעלות של שריפה, הרכיבים מגיעים עד 70מעלות וגם זה שהם מתחת לפלסטיקים וצלעות קירור.erezsolan כתב:יפה, אבל מגדיל את הסיכויים לשריפה בבית...
אם תהיה לך בעיית התחממות במארז, זה עלול להגמר לא-מי-יודע-מה....
-
blinkybill
- חבר פעיל מאוד

תודה על התגובות...
הדרך היחידה שמחשב יכול לעלות באש זה קצר בספק כח, אבל זה נדיר, וגם אצלי העץ היה על מארז המתכת כך שגם אם היה איזשהו ניצוץ בספק הוא לא היה מגיע לעץ, והחלק החשוף היחיד של הספק הוא מאחורה ששם כמו שציינתי אין עץ..
יצא לי לשרוף ספקים ומעבדים, זה תמיד מסתכם בקצת עשן כי הפלסטיק שמצפה את החוטים הוא לרוב עמיד בטמפ' גבוהות.
הדרך היחידה שמחשב יכול לעלות באש זה קצר בספק כח, אבל זה נדיר, וגם אצלי העץ היה על מארז המתכת כך שגם אם היה איזשהו ניצוץ בספק הוא לא היה מגיע לעץ, והחלק החשוף היחיד של הספק הוא מאחורה ששם כמו שציינתי אין עץ..
יצא לי לשרוף ספקים ומעבדים, זה תמיד מסתכם בקצת עשן כי הפלסטיק שמצפה את החוטים הוא לרוב עמיד בטמפ' גבוהות.
- ariekarp
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
איזה יופי!!! שאפו!
איך עשית את התבליט על העץ?
לגבי שריפה - היו זמנים וזה לא היה מזמן, שמקלטי רדיו עם שפופרות - רכיבים חמים אש היו מזוודים בקופסאות עץ (לא חשבו אז בכלל על משהו אחר), בד לכיסוי רמקול, גב קרטון ואלמנטים דליקים להפליא יחסית ואף אחד לא חשב שיש בעיה, וגם לא היו בעיות כאלה. ניצוץ או קצר לא יכולים להדליק מארז כזה.
איך עשית את התבליט על העץ?
לגבי שריפה - היו זמנים וזה לא היה מזמן, שמקלטי רדיו עם שפופרות - רכיבים חמים אש היו מזוודים בקופסאות עץ (לא חשבו אז בכלל על משהו אחר), בד לכיסוי רמקול, גב קרטון ואלמנטים דליקים להפליא יחסית ואף אחד לא חשב שיש בעיה, וגם לא היו בעיות כאלה. ניצוץ או קצר לא יכולים להדליק מארז כזה.
-
blinkybill
- חבר פעיל מאוד

תודה, את התבליט עשיתי מלוח עץ בלזה והדבקתי אותו על העץ של המארז, עם שיוף, צבע, ולכה זה נראה כמו חלק אחד...
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
יש מצב הוא היה מפורסם בHWZONE ?
כי אם כן אני זוכר שתמיד רציתי לבנות אחד כזה בידיוק בישבילי אבל מעולם לא זה לא יצא לפועל
כי אם כן אני זוכר שתמיד רציתי לבנות אחד כזה בידיוק בישבילי אבל מעולם לא זה לא יצא לפועל
how you doin ?