אונקיו 808 VS פיוניר LX73
חברים,
אני טס לאנגליה ביום ה'. יש אופציה לחזור עם המכשיר ב5.5K ש"ח הכל כולל הכל. כפי שחלקכם יודעים, יש לי SC35 תקול שיושב כשבועיים בפיוניר ישראל, ללא צפי לתיקון וללא ידיעה אודות עלות התיקון.
מה דעתכם על ה 808 כמכשיר ובהתאמה לציוד שלהלן. את הסאונד של ה 608 אהבתי. המגבר ישודך לזוג קדמיים רצפתיים של פולק אודיו מוניטור 70 וסנטר של פוקאל CC700V?
האם מבחינת האיכות אנו מדברים על אותה רמת פירוט ודינימיות שיש בפיוניר?
תודה מראש,
רן
אני טס לאנגליה ביום ה'. יש אופציה לחזור עם המכשיר ב5.5K ש"ח הכל כולל הכל. כפי שחלקכם יודעים, יש לי SC35 תקול שיושב כשבועיים בפיוניר ישראל, ללא צפי לתיקון וללא ידיעה אודות עלות התיקון.
מה דעתכם על ה 808 כמכשיר ובהתאמה לציוד שלהלן. את הסאונד של ה 608 אהבתי. המגבר ישודך לזוג קדמיים רצפתיים של פולק אודיו מוניטור 70 וסנטר של פוקאל CC700V?
תודה מראש,
רן
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
smaster_1 כתב:חברים,
תודה מראש,
רן...
רמת הפירוט של הפיויר טובה יותר מאשר האונקיו 808 .
יש לאונקיו יתרון במוזיקה דו ערוצית .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
איציק,9000es כתב:smaster_1 כתב:חברים,
תודה מראש,
רן...
יש לאונקיו יתרון במוזיקה דו ערוצית ....
לאחר הנסיון האישי שלי, אני לא חושב שיש יתרון כמו שצריך לעשות התאמה נכונה.
לצורך העניין עם הרסיבר שלי (SC-37) ממש לא אהבתי את התוצאה בסטריאו עם הרמקולים של E-715 במקביל מאוד אהבתי את הרמקולים הנ"ל עם הגברה של Yamaha.
לאחר שבדקתי את הרמקולים הנוכחים שלי MA RX6 עם מס' מגברים, התוצאה של הפיוניר בסטריאו קיבלה תפנית של 180 מעלות ופשוט תענוג לאוזן ואף אהבתי אותה יותר משאר ההגברות.
אני חושב שהשינוי\יתרון בולט יותר עם אילו רמקולים אתה משדך...
מה דעתך?...
אין לי נסיון עם הרמקולים הנ"ל כך שקשה לי להמליץ לך, אתה טס ביום חמישי? היום יום שני - חצי יום שרוף.smaster_1 כתב:השידוך אכן חשוב מאד...ולכן כתבתי למה יחובר. בהתייחס לציוד שלי, האם האונקיו יתן תוצאה טובה לדעתך?...
יש לך יום שלישי ורביעי לבצע סשן האזנות וללכת עם בטחון מלא לקראת הרכישה שלך.
זה מה שאני הייתי עושה באופן אישי ולא נתפס על דעה כזאת או אחרת.
תתפלא כמה דעתך יכולה להשתנות לאחר האזנה בניגוד להמלצות שתקבל.
המלצות זה טוב בשביל לקבל כיוון, בשביל לצמצם אופציות (גם לא תמיד נכון...), לעזור לך להתמקד על פי נסיון של אחרים, אתה כבר ממוקד בין הדגמים שציינת אז מה שנשאר זה פשוט להאזין להם בשילוב הרמקולים שלך.
זה לפחות מה שאני הייתי עושה.
בהצלחה
איציק, לא יזיק להוסיף לטעמי האישי או לדעתי...9000es כתב:smaster_1 כתב:חברים,
תודה מראש,
רן...
זה פורום מכובד,
קצת להיות יותר פוליטיקלי קורקט...יש קהל שדווקה יטען אחרת ממך...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
Almogc כתב:אין לי נסיון עם הרמקולים הנ"ל כך שקשה לי להמליץ לך, אתה טס ביום חמישי? היום יום שני - חצי יום שרוף.smaster_1 כתב:השידוך אכן חשוב מאד...ולכן כתבתי למה יחובר. בהתייחס לציוד שלי, האם האונקיו יתן תוצאה טובה לדעתך?...
יש לך יום שלישי ורביעי לבצע סשן האזנות וללכת עם בטחון מלא לקראת הרכישה שלך.
זה מה שאני הייתי עושה באופן אישי ולא נתפס על דעה כזאת או אחרת.
תתפלא כמה דעתך יכולה להשתנות לאחר האזנה בניגוד להמלצות שתקבל.
המלצות זה טוב בשביל לקבל כיוון, בשביל לצמצם אופציות (גם לא תמיד נכון...), לעזור לך להתמקד על פי נסיון של אחרים, אתה כבר ממוקד בין הדגמים שציינת אז מה שנשאר זה פשוט להאזין להם בשילוב הרמקולים שלך.
זה לפחות מה שאני הייתי עושה.
בהצלחה...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
שמע איתי יש שמועות שאונקיו משדרגים גירסת קושחה, שאמורה לשפר את התצוגהitay123 כתב:איציק, לא יזיק להוסיף לטעמי האישי או לדעתי...9000es כתב:smaster_1 כתב:חברים,
תודה מראש,
רן...
זה פורום מכובד,
קצת להיות יותר פוליטיקלי קורקט...יש קהל שדווקה יטען אחרת ממך......
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
מניסיון אישי ,
רמקולים של פולק אודיו נשמעים מעולה עם אונקיו
הבדיקה צריכה לעשות על סמך האזנה שלך ולבחור את הרסיבר העדיף לך
רמקולים של פולק אודיו נשמעים מעולה עם אונקיו
הבדיקה צריכה לעשות על סמך האזנה שלך ולבחור את הרסיבר העדיף לך
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
תודה לכולם. השימושים שלי הם רק לקולנוע ביתי. מוזיקה אני שומע באוזניות. בהתחשב בהבדל הפעוט במחיר יחסית, האם ה 1008 עדיף באופן משמעותי על ה 808. אני לא צריך 9.2. אפסקיילינג לא מעניין. פרה-אאוט גם לא מעניין.
מה שמעניין אותי הוא רק פירוט, דינמיות וצליל חם ועוטף ומאוזן בסוראונד 5.1.
אגב, הפיוניר היה נפלא עם הסט שלי אבל רק במצב אחד - THX. בכל שאר המצבים הוא הוציא צליל לא משכנע, לפעמים קצת חלול/ריוורב למרות שבהתחלה התלהבתי.
מה דעתכם - ביחס לשימושים שלי?
10X
רן
מה שמעניין אותי הוא רק פירוט, דינמיות וצליל חם ועוטף ומאוזן בסוראונד 5.1.
אגב, הפיוניר היה נפלא עם הסט שלי אבל רק במצב אחד - THX. בכל שאר המצבים הוא הוציא צליל לא משכנע, לפעמים קצת חלול/ריוורב למרות שבהתחלה התלהבתי.
מה דעתכם - ביחס לשימושים שלי?
10X
רן
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מצחיק, גם על הנושא הזה דיברתי על עם itay123, kiko ו-kingikra הערב בסינמה איתי
השוואה אחד לאחד בין ה-808 ל-1008 מראה שההבדלים ביניהם אכן מינוריים וקשורים בעיקר לעיבוד וידאו ולא צליל. השדרוג המשמעותי הוא ב-3008, וכמובן ב-5008 הפנומנלי (אפשר גם לראות את זה בקפיצות המחירים בין הדגמים: ה-808 עולה כמעט כפול מה-608, אבל ה-1008 נותן קפיצה הרבה פחות גדולה במחיר. ה-3008 לא מאוד רחוק מה-1008, אבל ה-5008 שוב נותן קפיצה...)
מה שכן, אונקיו הכריזו זה לא מכבר על ה-809, ואם הוא זמין באנגליה הוא יכול להיות אופציה מאוד מעניינת - בעיקר בזכות מערכת כיול אוטומטית משופרת מבית אודיסי (MultEQ XT לעומת MultEQ ב-808/1008).
השוואה אחד לאחד בין ה-808 ל-1008 מראה שההבדלים ביניהם אכן מינוריים וקשורים בעיקר לעיבוד וידאו ולא צליל. השדרוג המשמעותי הוא ב-3008, וכמובן ב-5008 הפנומנלי (אפשר גם לראות את זה בקפיצות המחירים בין הדגמים: ה-808 עולה כמעט כפול מה-608, אבל ה-1008 נותן קפיצה הרבה פחות גדולה במחיר. ה-3008 לא מאוד רחוק מה-1008, אבל ה-5008 שוב נותן קפיצה...)
מה שכן, אונקיו הכריזו זה לא מכבר על ה-809, ואם הוא זמין באנגליה הוא יכול להיות אופציה מאוד מעניינת - בעיקר בזכות מערכת כיול אוטומטית משופרת מבית אודיסי (MultEQ XT לעומת MultEQ ב-808/1008).
אכן אם דגמי 2011 באים עם ה-32XT, האטרקטיביות עולה בהחלט...ושמה לטעמי את אונקיו/אינטגרה בשורה הראשונה...מכיוון שקשה מאוד להתחרות ברמת הכיול המחמירה של ה-audyssey...ווריאצית ה-32XT...שאכן מטפלת באופן מחמיר וממוקד יותר...במיוחד כאשר אתה ב-SET מלא עם גרסת ה-PRO של audyssey XT32.epony כתב:מצחיק, גם על הנושא הזה דיברתי על עם itay123, kiko ו-kingikra הערב בסינמה איתי![]()
מה שכן, אונקיו הכריזו זה לא מכבר על ה-809, ואם הוא זמין באנגליה הוא יכול להיות אופציה מאוד מעניינת - בעיקר בזכות מערכת כיול אוטומטית משופרת מבית אודיסי (MultEQ XT לעומת MultEQ ב-808/1008)....
נוסיף לזה את הסאונד הבשרני המוזיקלי והנעים שאונקיו/אינטגרה מתאפיינים בו...לדעתי זה סוס מנצח וניראה שמדגמי 2011 גם המשתמשים ה"פחות כבדים" יוכלו להנות מקולנוע איכותי...
istarmini כתב:שמע איתי יש שמועות שאונקיו משדרגים גירסת קושחה, שאמורה לשפר את התצוגהitay123 כתב:איציק, לא יזיק להוסיף לטעמי האישי או לדעתי...9000es כתב:smaster_1 כתב:חברים,
תודה מראש,
רן...
זה פורום מכובד,
קצת להיות יותר פוליטיקלי קורקט...יש קהל שדווקה יטען אחרת ממך......יש מצב שלאחר מכן רמת הפרוט תשתפר,לך תדע בנגן בלוריי של סוני אוקוס פוקוס מסוג זה התרחש אז הכל יכול להיות
...
הכל יכול להיות עם הציוד של 9000, גם ניסים ונפלאות..
זה מסוג השרשורים שמאוד מעניין לקרוא וכל כך קשה לתת תושה חד ערכית,
אני מצטרף להמלצה של החבר אלמוג,
נסה לשמוע כל אחד עם הסטאפ שלך ולהבין מה ייתן לך הנאה גדולה יותר,
אני באופן אישי התחברתי יותר לאונקיו ואותו רכשתי אחרי לא מעט שעות של האזנה...
מעבר לכך לא פחות חשוב הוא מה תעשה עם המגבר ואתה אומר שהוא ישמש לקולנוע ביתי ב5.1 (אפילו לא תנצל את ה7.1...)
לפי מה שאתה רושם ואם האוזן שלך תאהב, ה808 לדעתי נותן יופי של תמורה למחיר, מעבר לכך שאני לא אוהב את הכיול האוטומטי ומעדיף לכוון לפי מה שנעים לאוזן שלי...
ודבר נוסף, עד כמה החדר שבו יושבת כל המערכת מתוכנן כך שלא ייבלעו צלילים?
לפעמים שינוי של פריט בסלון או של מיקום של רמקול יכול לפתוח את הכל מחדש...
בהצלחה ובהנאה...
אני מצטרף להמלצה של החבר אלמוג,
נסה לשמוע כל אחד עם הסטאפ שלך ולהבין מה ייתן לך הנאה גדולה יותר,
אני באופן אישי התחברתי יותר לאונקיו ואותו רכשתי אחרי לא מעט שעות של האזנה...
מעבר לכך לא פחות חשוב הוא מה תעשה עם המגבר ואתה אומר שהוא ישמש לקולנוע ביתי ב5.1 (אפילו לא תנצל את ה7.1...)
לפי מה שאתה רושם ואם האוזן שלך תאהב, ה808 לדעתי נותן יופי של תמורה למחיר, מעבר לכך שאני לא אוהב את הכיול האוטומטי ומעדיף לכוון לפי מה שנעים לאוזן שלי...
ודבר נוסף, עד כמה החדר שבו יושבת כל המערכת מתוכנן כך שלא ייבלעו צלילים?
לפעמים שינוי של פריט בסלון או של מיקום של רמקול יכול לפתוח את הכל מחדש...
בהצלחה ובהנאה...
גיא, אני ואתה ודי!