אני מחפש מכשיר חדש - זה נראה לי מועמד מתאים: HTC Sensation

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
eran_io פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #1 

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #2 

במחיר הזה ,מי שרוצה מכשיר אנדרואיד..אז רק Galaxy S 2 ,לSensation יש Bootloader סגור מה שאומר שאתה לא תוכל להתקין רומים מקוסטמים מלאים, וגם המסך שלו לא מתקרב בכלל לSamoled+ בSGS2
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

eran_io פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

וואלה? לא ניתן להחליף רומים?
איך יודעים את זה מראש?

לגבי המסך.. לפי האתר הזה http://www.phonearena.com/news/Which-sc ... ay_id13146
הsuper amoled פחות טוב מ-super LCD

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #4 

הSamoled+ הוא כרגע המסך הכי טוב בין כול המסכים במכשירים הניידים מבחינת צבעים ,קונטרסט .. השחורים במסך הם - שחורים .חוץ מזה שסמסונג גם זנחה בSAMOLED+ את מטריצת הPantile מה שאומר שאין עוד נטייה לצבע מסויים כמו ירוק בSAMOLED הרגיל .

בקשר לBootloader , לפי הRom המודלף של הSesation הBootloader שלו אמור להיות חתום ...

eran_io פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

כאן יש השוואה בין SGS II ל-HTC Sensation.
http://www.knowyourmobile.com/compariso ... _s_ii.html

ה-SGS II לוקח אבל לא בהרבה. הקרב מאוד צמוד.. .מה שמבחינתי אומר ששניהם טובים מאוד.. וזה כבר עניין של טעם ומחיר.
אני מחכה למכשיר שממש ידליק אותי..

eran_io פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

IamEzio כתב:הSamoled+ הוא כרגע המסך הכי טוב בין כול המסכים במכשירים הניידים מבחינת צבעים ,קונטרסט .. השחורים במסך הם - שחורים .חוץ מזה שסמסונג גם זנחה בSAMOLED+ את מטריצת הPantile מה שאומר שאין עוד נטייה לצבע מסויים כמו ירוק בSAMOLED הרגיל .

בקשר לBootloader , לפי הRom המודלף של הSesation הBootloader שלו אמור להיות חתום ...
...
אז העניין הזה של רום "חתום" זה לא בטוח?
האם ניתן לדעת את זה בוודאות עפ"י מפרט של היצרן?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #7 

לא ניראה שHTC תודה בזה שהיא חותמת את הBootloader מה שסתם יפגע לה במכירות כשאנשים שהתחביב שלהם להחליף רומים ולהכין אותם כמו בXDA לדוג' פשוט לא יקנו את המכשירים שלה .

psyshush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 187
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #8 

בינתיים ידוע רק שהBootloader של הsensation חתום. יש הבדל בין Bootloader חתום לנעול. בגדול חתום אומר שאי אפשר להחליף את הBootloader, אבל אפשר להחליף רומים. נעול אומר שאי אפשר גם להחליף רומים. דרך אגב, גם הBootloader של הSGSII חתום אבל אין שום בעיה להחליף לו רומים.

אבל... כל המכשירים האחרונים של HTC הגיעו עם Bootloader חתום ונעול, ככה שהסיכוי שזה פתאום ישתנה קטן מאוד וכנראה גם בsensation לא יהיה ניתן להחליף רומים

psyshush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

eran_io כתב:כאן יש השוואה בין SGS II ל-HTC Sensation.
http://www.knowyourmobile.com/compariso ... _s_ii.html

ה-SGS II לוקח אבל לא בהרבה. הקרב מאוד צמוד.. .מה שמבחינתי אומר ששניהם טובים מאוד.. וזה כבר עניין של טעם ומחיר.
אני מחכה למכשיר שממש ידליק אותי..
...
לא יהיה ניתן לדעת באמת עד שהsensation יצא ויתחילו לצאת השוואות אמיתיות, אבל על הנייר הפער ביניהם גדול הרבה יותר לטובת הSGSII ממה שמשתמע בכתבה הזו...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #10 

psyshush,
-חתום אומר שאי אפשר להחליף את ה bootloader ואי אפשר להתקין רומים מלאים לא רישמיים במערכת (שכוללים קרנל במערכת)
-חתום ומוצפן אומר אותו הדבר, רק בנוסף לזה, היכולת להחליף את ה bootloader או למצוא דרך להתקין רום אחר על המכשיר בעל חתימה שתתאים למפתח של ה bootloader, או דרך עוקפת מנגנון הבדיקה הזה, הוא נמוך הרבה יותר

רוב ה bootloader-ים שמגיעים עם המכשירים כיום הם נעולים. העניין הוא שרוב המכשירים, מאפשרים בעזרת פקודה\מספר פקודות לפתוח את ה bootloader, דבר שמאשר להתקין רומים משודרגים על המכשיר. דווקא ב SGSII וה SGSI ה bootloader כבר מגיע פתוח מהיצרן (אין בהם אפילו צורך להריץ פקודה על מנת לפתוח אותו, כמו שנניח צריך במכשיר הנקסוס S)

ה bootloader של ה Sensation הוא חתום וכנראה לא מוצפן ולכן לא ניתן יהיה להתקין עליו רומים משודרגים, אבל אולי הקהילה תצליח לפרוץ ולעקוף בסופו של דבר את המנגנון הזה (ואולי לא)

אגב,
ראו את השרשור הבא שמשווה גם הוא בין המכשירים שהם כפולי ליבה כמו ה SSII וה-Sensation
http://www.hometheater.co.il/vt139199.% ... 7%99%D7%93

ShayGTi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1491
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #11 

אני אישית מאוד אוהב את HTC. פשוט אין חברה שמתקרבת לאיכות ההרכבה וההרגשה של "מוצקות ואיכות" כשאתה שם את המכשיר ביד.
בנוסף הם מעצבים את המכשירים באופן אלגנטי ובוגר.
מה שעוד קונה אותי זה הSENSE, במיוחד SENSE 3.0 ומסך הנעילה (שכבר מותקן לי בINSPIRE)

לגבי המסך, ראיתי מסך AMOLED לצד המסך שלי (SLCD) וההבדל לא הפיל אותי מהכסא נגיד כך.
אז כדאי לראות את ההבדל בעיניים ולזכור שהרזולוציה של הSENSATION יותר גבוהה.

הGS2 מכשיר מדהים מכל הבחינות, במיוחד המצלמה גם בסטילס וגם ב1080P פשוט מדהים.
אני מציע לך לחכות טיפה לביקורת על הSENSATION שתשים דברים בפרופורציות.

איזה מכשירים חדשים של HTC מגיעים נעולים להתקנת רומים מקוסטמים? אני לא שמעתי על זה.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #12 

כרגע ,הDesire S ,Incredible S , Thunderbolt 4G ,כוללים Bootloader חתום , הDroid Incredible 2 שהוא הגירסה הגלובלית של הIncredible S לא כולל Bootloader חתום , וכמובן הSesation עם הBootloader החתום .

ShayGTi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1491
נתן תודות: 7 פעמים

שליחה #13 

טוב לדעת. כמעט קניתי את הTHUNDERBOLT ובסוף לקחתי INSPIRE.]

עריכה: איך אתה מסביר שמפרסמים רומים למכשיר בXDA?

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=943

psyshush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

osherov כתב:psyshush,
-חתום אומר שאי אפשר להחליף את ה bootloader ואי אפשר להתקין רומים מלאים לא רישמיים במערכת (שכוללים קרנל במערכת)
-חתום ומוצפן אומר אותו הדבר, רק בנוסף לזה, היכולת להחליף את ה bootloader או למצוא דרך להתקין רום אחר על המכשיר בעל חתימה שתתאים למפתח של ה bootloader, או דרך עוקפת מנגנון הבדיקה הזה, הוא נמוך הרבה יותר

רוב ה bootloader-ים שמגיעים עם המכשירים כיום הם נעולים. העניין הוא שרוב המכשירים, מאפשרים בעזרת פקודה\מספר פקודות לפתוח את ה bootloader, דבר שמאשר להתקין רומים משודרגים על המכשיר. דווקא ב SGSII וה SGSI ה bootloader כבר מגיע פתוח מהיצרן (אין בהם אפילו צורך להריץ פקודה על מנת לפתוח אותו, כמו שנניח צריך במכשיר הנקסוס S)

ה bootloader של ה Sensation הוא חתום וכנראה לא מוצפן ולכן לא ניתן יהיה להתקין עליו רומים משודרגים, אבל אולי הקהילה תצליח לפרוץ ולעקוף בסופו של דבר את המנגנון הזה (ואולי לא)

אגב,
ראו את השרשור הבא שמשווה גם הוא בין המכשירים שהם כפולי ליבה כמו ה SSII וה-Sensation
http://www.hometheater.co.il/vt139199.% ... 7%99%D7%93
...

אריה, תראה את הציטוט של chainfire, המפתח מxda ששיחרר את הroot לSGSII
For example, on the SGS2 the bootloaders (and kernel) are signed as well, but they are only partially locked. You can still flash unsigned kernels, but you can’t flash unsigned bootloaders (hopefully).

כמו כן, הדעה הרווחת היא שהbootloader של הsensation יהיה חתום ומוצפן. שוב ציטוט של chainfire :
Now, I don’t expect HTC’s bootloaders to be unlocked, I expect them to be both signed AND fully locked. That has up to now always been HTC’s way. But maybe, just maybe, it is possible they do the same thing as Samsung, signed but only partially locked.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #15 

psyshush,
עוד פעם אני אדגיש.
ה bootloader של ה SGSII מגיע כבר פתוח (unlock), אין צורך לפתוח אותו כמו בחלק מהמכשירים האחרים (לדוגמה אותה פקודה מפורסמת שנקראת fastboot oem unlock שפותחת את ה bootloader במכשירי הנקסוס, חלק ממכשירי LG וחלק ממכשירי סוני אריקסון), פתוח זה אומר שה-bt לא בודק את החתימה של הקרנל אותו או מריץ וזה אומר שניתן להתקין קרנל (רום מלא) משודרג לא רשמי על המכשיר.

הכוונה של chainfire הייתה שה bootloader עצמו חתום ברמה שלא מאפשרת להחליף אותו ב bootloader אחר (פעולה פחות מעניינת במידה וה bt הרשמי כבר פתוח ומאפשר לנו לעשות את כל המשחקים האלה בעצמו). די ברור שקרנל הרשמי של כל כל חברה הוא חתום, אבל גם פה לחתימה הזאת אין שום משמעות מכיוון שה bt לא בודק אותה בזמן ההרצה (נכון למכשירי ה SGS וה SGSII), ולכן ניתן להחליפה באחרת (הערה קטנה לתשומת ליבכם, זה אפשרי שחברה תבצע עידכון גירסה רשמי ל bt של מכשיר פתוח והעידכון הזה ינעל אותו לרמה שלא יתאפשר על אותו המכשיר להריץ קרנל משודרג)

אגב, רשמית chainfire קורא לזה sign bootloader רק שהוא מתייחס לקונטקסט אחר ממה שכולם מדברים ומתכוונים אליו ולמרות שרשמית הוא לא טועה, לטעמי זה בטח יבלבל אנשים

ה bootloader של ה Sensation הוא דבר אחר לגמרי. ההבדל הגדול הוא שהוא כן בודק ומאשר להריץ רק גירסאות קרנל חתומות רשמיות (וריקוברי חתום רשמי, שזה לא פחות חשוב) וההבדל הזה, הוא-הוא זה שלא מאפשר להתקין רומים מקוסטמים על מכשיר ה HTC הנחשק כל כך. כדי לפתור זאת הקהילה תצטרך למצוא מעקף לבדיקה הזאת.

מקווה שהתשובה שלי לא סיבכה את ההסבר יותר מידי :oops:

psyshush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

התשובה ממש לא סיבכה, דיברנו בערך על אותו הדבר... תודה על ההסבר המפורט

menger
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
נתן תודות: 35 פעמים

שליחה #17 

גם אני מתלבט בין HTCSENSATION ל-SGS2. כנראה אלך על סמסונג שמבחינת המפרט עדיף במעט - משקל, עובי מסך, זיכרון.
מלבד זה, מזה יותר מ- 3 שנים יש לי את HTC TOUCH CRUISE סוס עבודה. נהנה ממנו כל רגע. לפני חצי שנה נשבר לי כיסוי עדשה של המצלמה הראשית. HTC לא עזרו בכלל - שלחו אותי לחנות ממנו קניתי (באנגליה), אח"כ לניופאן, ולבסוף למפיץ במיצרים :-). ממש מאכזב שאין חלקי חילוף.
חיפשתי ברשת - בשום מקום לא מצאתי. אפשר לקנות את העטיפה (השלד) כולו ובמחיר שחבל לשלם (40$) על פיסת זכוכית.
בעבר, HTC היו מובילים בסמרטפונים, היום אני חושב שיש כמה שעקפו אותם.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”