מחשב או סטרימר?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
sigma1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה

אשמח לדעות...

התקציב שלנו מוגבל, עד סביבות ה 1500 ש"ח
השימוש העיקרי הוא צפיה בסדרות, וסרטים לילדים... הרוב מהמחשב אבל גם מDVD.

הטלויזיה כרגע ישנה, יש לה חיבור 21 פינים (ומתאם ל RCA) אבל נשמח שיהיה לנו גם חיבור HD למקרה שנחליף יום אחד.

יש לנו דיסק נייד חיצוני, כך שסטרימר ללא הארד דיסק אפשרי.

מבחינתנו היתרון בסטרימר הוא המחיר הזול, החסרון הוא שצריך לקנות בנוסף גם DVD.

היתרון במחשב נייד הוא כמובן האפשרות לקחת אותו איתנו לנסיעות וכו', השאלה היא אם במחיר הזה לא ניפול על משהו גרוע במיוחד.

או בכלל מחשב מדיה סנטר? יש בכלל במחירים האלה?

ו... טלויזיה ישנה (ממש ישנה, של אלביט...) תתמודד עם כל החברים האלה?

אשמח לעצות!

תודה מראש

12w23e
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105

שליחה

כרגע אתה בבעיה בעיקר בגלל הטלויזיה וכניסת ה-scart.

הפיתרון שלך הוא סטרימר עם יציאת composite + נגן DVD.

ראיתי שיש סטרימר שכולל נגן DVD אך אני לא מכיר אותו, אני מכיר הרבה שמרוצים מאוד מ-xstreamer.

sigma1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה,

אני יודעת שאני יכולה לחבר מחשב לטלויזיה עם מתאם (נעשה בעבר)

אז מה בעצם היתרון של סטרימר על מחשב שמחובר ישירות?

guy_k
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899

שליחה

לדעתי?
לא לקנות כרגע,
כל שקל שתוציא יהיה בזבוז של כסף על פתרון ביניים, לא איכותי ומחר שתרצה להתחדש במסך תשאר עם משהו שלא ייספק לך את חווית הצפיה של המסך החדש.

ולמה:
א. יש לך מערכת הגברה? כי אם לא ספק אם תוכל לחבר סטרימר למסך וגם אז זה יהיה בRCA (בקיצור הכבל על 3 הצבעים, לבן אדום וצהוב) ואז הפסדת את הצליל.
ב. איך תזרים את הקבצים? אלחוטי? חוטי? או USB?
ג. אולי (ושוב אולי בספק גדול) הדיסק של WD שיש לו חיבור למסך (מעיין סטרימר...) יוכל להתאים לך...
ד. ברגע שתרכוש מסך, תתאים סטרימר למה שיש לך
ה. קח בחשבון שכל סרט DVD שיש לך בבית, בחצי שעה עבודה לכל היותר אתה ממיר אותו לקובץ שתוכל לצפות בו מהסטרימר, כך שלדעתי DVD ממש מיותר בדרישה.

ושוב, אני במצב הזה לא הייתי נכנס להשקעה של סטרימר, כל שקל שתשים הוא יותר מדי, עדיף להמתין מאשר להתפשר על ייצור כלאיים.
דרך אגב, בתקציב הזה אני הייתי בודק האם את הבוקסי תוכל לחבר דרך ממיר כל שהוא שימיר את הHDMI לSCART, וכך תהייה עם פיתרון שיוכל לשמש אותך בעתיד בכל מסך שתבחר ולצרכים שהצגת (בפרט שעכשיו הוא כבר עם שפת ממשק בעברית, קל להגדרה, מנגן כמעט הכל אפשר להוסיף לו כתוביות, בקיצור פתרון יפה בשביל מה שהוא עולה...)

גיא
גיא, אני ואתה ודי!

sigma1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

או.קי, תודה

ראשית, זה מרשים שאתם ממשיכים לפנות אלי בלשון זכר למרות שאני כותבת בלשון נקבה, הרגלים כנראה 8)

בכל מקרה, נקודת המוצא היא שלא נחליף טלויזיה בקרוב

ואנחנו צריכים פתרון מיידי כי אנחנו מתנתקים מהכבלים ורוצים אפשרות לראות את הקבצים מהמחשב בטלויזיה, במקום.

אם אני מחברת את הסטרימר ב RCA לטלויזיה, האודיו לא עובר? אני לא שומעת את זה דרך הטלויזיה?
כי לדעתי כשיחיברתי מחשב ככה, כבל אחד מכרטיס המשך דרך מתאם וכבר נוסף מיציאת הרמקולים לאותו מתאם, הקול עבד.

השימושים שלנו הם באמת מינורים, הבת שלי לא תתרגש גם אם איכות האודיו של דורה לא תהיה מעולה....

guy_k
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899

שליחה

א. את ההודעה הראשונה שלך (שלה התייחסתי) לא ניתן להבין שהכותבת היא בחורה.... :D
ב. האודיו יעבוד בRCA, צהוב לוידאו, לבן ואדום לקול (סטריאו)
ג. אני עדיין חושב שחבל על הכסף... :cry:
ד. תבדקי את האופציה של הבוקסי...
ה. זו התוצאה הראשונה שעלתה בגוגל כשרשמתי HDMI to SCART מחנות בארץ : http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5900, עדיין את במגבלת התקציב שלך (1,500 ש"ח) ולפחות את זורקת רק 360 ש"ח - עלות הממיר...ויש לך כבר היום מוצר נהדר...
גיא, אני ואתה ודי!

sigma1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה!

חזור אל “תוכנה - KODI”