התחדשתי!!
התחדשתי ברמקול שבטח הרבה מכירים... מישן 753, תראו אני שמעתי סיפורים על הרמקול הזה...
אבל עד שלא שמעתי אותו אצלי בבית לא הבנתי... הרמקול הזה הוא אגדה!!!
אני אסכם את הרושם שלי ממנו עד כה : עכשיו אני מבין על מדברים כשאומרים שרמקול הוא מוזיקלי! פשוט ככה!
לשמוע מוזיקה ולא את הרמקולים!!
עכשיו לענייננו אני עובד כרגע עם מגבר של סוני gx80es למי שמכיר ונראה שהוא מזיז אותם יפה.
הסידי הוא מרנץ 4000 , האם לדעתכם יש מקום לשידרוג ? האם סידי ברמה גבוהה יותר יורגש?
האם המישן 753 שקופים להגברה ומקור?
אשמח לקבל המלצות לסידי שלדעתכם ישב טוב עם המישן.
תקציב : 2000 שח מיד 2.
תודה!
אבל עד שלא שמעתי אותו אצלי בבית לא הבנתי... הרמקול הזה הוא אגדה!!!
אני אסכם את הרושם שלי ממנו עד כה : עכשיו אני מבין על מדברים כשאומרים שרמקול הוא מוזיקלי! פשוט ככה!
לשמוע מוזיקה ולא את הרמקולים!!
עכשיו לענייננו אני עובד כרגע עם מגבר של סוני gx80es למי שמכיר ונראה שהוא מזיז אותם יפה.
הסידי הוא מרנץ 4000 , האם לדעתכם יש מקום לשידרוג ? האם סידי ברמה גבוהה יותר יורגש?
האם המישן 753 שקופים להגברה ומקור?
אשמח לקבל המלצות לסידי שלדעתכם ישב טוב עם המישן.
תקציב : 2000 שח מיד 2.
תודה!
יש לך מערכת די בסיסית אך נחמדה.
אין גבול לשיפורים.
בריצה ציודופילית אל תשקך ליהנות מהמוזיקה עצמה
אין גבול לשיפורים.
בריצה ציודופילית אל תשקך ליהנות מהמוזיקה עצמה
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
לטפל בהגברה? המגבר הוא של סוני מסידרת es עם שנאי טורודיאלי ענק ושסי מאלומיניום יצוק שלא יבייש גם מגברים באלפי שקלים... זה אולי לא edge אבל בנוי ונשמע כהלכה...
אני לא רואה איך אני משדרג את ההגברה בלי להשקיע כמה אלפי שקלים...?
אני לא רואה איך אני משדרג את ההגברה בלי להשקיע כמה אלפי שקלים...?
שנאי טורודיאלי לא מבטיח כלום אבל לפני שאתה רץ להחליף מגבר שווה לבדוק אם זה ישמע יותר טוב . . .אוזו כתב:לטפל בהגברה? המגבר הוא של סוני מסידרת es עם שנאי טורודיאלי ענק ושסי מאלומיניום יצוק שלא יבייש גם מגברים באלפי שקלים... זה אולי לא edge אבל בנוי ונשמע כהלכה...
אני לא רואה איך אני משדרג את ההגברה בלי להשקיע כמה אלפי שקלים...?...
תנסה להשיג מגבר מחבר או מישהו שיש לו מגבר טוב להאזנה אצלך בבית לראות אם יש הבדל , אותו כנ"ל לגבי סידי.
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
תתחדש
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
תתחדש
לא ממליץ לך לנגוע כרגע ב CD הוא דיי ברמה של השאר +
טפל בכבלי רמקולים, כבלי חיבור ולבסוף במגבר / DAC
קומפקט שיהיה טוב מזה שלך, יעלה הרבה מעבר לתקציב שנתת ולא בטוח שייתן את התמורה כלפי ההשקעה
הרמקולים מעט בומבסטיים בבאס ורצוי לשלבם עם הגברה בריטית רגועה כפי שיאיר ציין
טפל בכבלי רמקולים, כבלי חיבור ולבסוף במגבר / DAC
קומפקט שיהיה טוב מזה שלך, יעלה הרבה מעבר לתקציב שנתת ולא בטוח שייתן את התמורה כלפי ההשקעה
הרמקולים מעט בומבסטיים בבאס ורצוי לשלבם עם הגברה בריטית רגועה כפי שיאיר ציין
נערך לאחרונה על ידי שמעון-מור-יוסף ב 16/05/2011 17:19, נערך 2 פעמים בסך הכל.
עזבו קילוגרמים ושטויות התוצאה המתקבלת היא בהחלט ראויה!!!
נראה שהם מסתדרים יפה עם היפני
אני יודע שהמשקל של מגבר הוא לא יחס ישיר לאיכותו אבל יסכימו איתי פה אנשים שכיש שנאי גדול
ואיכותי ושסי כמו של טנק זה מצביע על סוג של איכות במגבר...
מטרת השרשור הזה היא בעצם לספק את יצר הסקרנות שלי... כל כך התלהבתי מהתוצאה ( זה אחרי סיבובים של שנתיים בערך בין הגברות ורמקולים למינהם) שמיד רציתי לדעת אם סידי ברמה גבוהה יותר יקח פה את העניין לגבהים חדשים...
חוץ מזה אני מוכר את הקף קרסטה 2 שלי אז מה אני אעשה עם הכסף
נראה שהם מסתדרים יפה עם היפני
אני יודע שהמשקל של מגבר הוא לא יחס ישיר לאיכותו אבל יסכימו איתי פה אנשים שכיש שנאי גדול
ואיכותי ושסי כמו של טנק זה מצביע על סוג של איכות במגבר...
מטרת השרשור הזה היא בעצם לספק את יצר הסקרנות שלי... כל כך התלהבתי מהתוצאה ( זה אחרי סיבובים של שנתיים בערך בין הגברות ורמקולים למינהם) שמיד רציתי לדעת אם סידי ברמה גבוהה יותר יקח פה את העניין לגבהים חדשים...
חוץ מזה אני מוכר את הקף קרסטה 2 שלי אז מה אני אעשה עם הכסף
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
הרמקולים Mission 753f נחשבו בעבר לעילית של התעשייה הבריטית. אני החזקתי במשך שנים את האח הקטן שלהם Mission 751f ואהבתי אותם מאוד. החלפתי אותם רק כיוון שהעברתי את המערכת לחדר גדול יותר, אך במשך תקופה ארוכה לא מצאתי מחליף מתאים.
הרמקולים שלך צריכים להיות קצת ותיקים, אני מעריך 15 - 20 שנה, לא נורא לרמקול איכותי, אבל רצוי לבדוק את הממברנות והגומי של הרמקולים.
תהנה
הרמקולים שלך צריכים להיות קצת ותיקים, אני מעריך 15 - 20 שנה, לא נורא לרמקול איכותי, אבל רצוי לבדוק את הממברנות והגומי של הרמקולים.
תהנה