החלפת לייזר ב DVD DENON 2930
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
היי
היום פתחתי את המכשיר כדי לנסות לנקות את העינית אבל לא הצלחתי לחשוף אותה.
עכשיו במידה ואני לוקח אותו למעבדה ויש צורך בהחלפת הלייזר לאיזה הוצאה אני אמור לצפות?
המכשיר שימש אותי כנגן מוזיקה לכן אני מתלבט אם לתקן אותו או לשדרג ל CDP ברמה גבוהה.
האם כדאי לי לתקן לדעתכם?
מה דעתכם על הנגן הזה ב 4500?
http://www.arama-audio.com/sg_product~222001~13~0.htm
תודה
היום פתחתי את המכשיר כדי לנסות לנקות את העינית אבל לא הצלחתי לחשוף אותה.
עכשיו במידה ואני לוקח אותו למעבדה ויש צורך בהחלפת הלייזר לאיזה הוצאה אני אמור לצפות?
המכשיר שימש אותי כנגן מוזיקה לכן אני מתלבט אם לתקן אותו או לשדרג ל CDP ברמה גבוהה.
האם כדאי לי לתקן לדעתכם?
מה דעתכם על הנגן הזה ב 4500?
http://www.arama-audio.com/sg_product~222001~13~0.htm
תודה
תחפס את הנתונים התכנים באתר של דנון. לפי זה תדע איזה סוג ליזר יש . אני החלפתי ראש בנגן cd denon ישן עלה לי 500שח קניתי מלונדון ראש של סוני שמתאים. דנון משתמשים בראשים של פיליפס או סוני . אתה תצתרך להחליף את כל המנגנון לאנ רק את הלייזר. אבל לפני שאתה מחליף יש אפשרות לבצע כיול לראש לליזר . ניתן לבצע הגברה של עוצמת הליזר. הכיול נמצאה על המנגנון עצמו
- BlackTulip
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני לא מוצא סיבה שיהיו הבדלים - פעם השהיינו משתמשים ב DAC בתוך הנגן אז ברור
אבל היום
1010101010 נשאר אותו הדבר ואם לא - אז הדיסק סרוט
ואכן אפשר לכייל את העינית ממש בקלות בעזרת הפוטנציומטרים - רק לשים לב שאם הכיול עזר אז צריך להעביר לשיר האחרון (סוף הדיסק ולראות שגם שם זה מכוייל - לפעמים צריך לסובב עוד קצת
אבל היום
1010101010 נשאר אותו הדבר ואם לא - אז הדיסק סרוט
ואכן אפשר לכייל את העינית ממש בקלות בעזרת הפוטנציומטרים - רק לשים לב שאם הכיול עזר אז צריך להעביר לשיר האחרון (סוף הדיסק ולראות שגם שם זה מכוייל - לפעמים צריך לסובב עוד קצת
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
כדאי לשמוע את ה yba במחיר הזה , אבל כתוב שזה דגם שלא מיוצר , אז קח את זה בחשבון , תבדוק שיש שירות/ חלקים .
אים כן והוא נשמע לך , אז שווה.
אים כן והוא נשמע לך , אז שווה.